a golyók nyomai bazz.nem kis pontok hanem folyamatos bemaródás!mint egy szarrákopott kónusz. fél év alatt! eddig tart egy 5 ropis fejcsapi?ezentúl csak dh-s csapit veszek,nem érdekel hány kiló.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kormány, kormányszár, kormánycsapágy
Indította
bigtom
, 2002. július 25. 10:51
Írta 2004. szeptember 04. - 12:58
Írta 2004. szeptember 02. - 16:42
Írta 2004. szeptember 02. - 16:23
FUCK!!!ne vegyetek orbit dl-t!!!! fél éves,gondoltam szétkap,átzsír.bazzz, már símán benne van a kis félkörív, pedig nem húzom túl meg semmi.egy rakás szar!!! full szpíddel a kukába!!!! >
Írta 2004. szeptember 02. - 13:01
Írta 2004. szeptember 02. - 12:58
Mert kapott újat, szebbet, könyebbet, jobbat és fõleg lényegesen drágábbat. 8)
Írta 2004. szeptember 02. - 12:48
Jah, egy cég, úgy mint a Joytech-Novatec(h) meg a THindustries is gyértogat valakinek...
És minek vetted ki?
És minek vetted ki?
Írta 2004. szeptember 02. - 10:07
Hi,
tegnap láttam a zegyik boltban Aheadset márkájú korm. csapit. Alapmodell lehetett, mert 2000 HUF a zára, a honlapon nem szerepel. Tudtok valami webhelyet/online boltot ahol találkozhatok ilyennel?
tegnap láttam a zegyik boltban Aheadset márkájú korm. csapit. Alapmodell lehetett, mert 2000 HUF a zára, a honlapon nem szerepel. Tudtok valami webhelyet/online boltot ahol találkozhatok ilyennel?
Írta 2004. augusztus 31. - 10:20
nah akkor gondolt at ismet amit a szervizes behuzasrol gondoltalTovábbgondoltam a dolgot és igazából az sem megoldás, ha a szervízben húzzák be célszerszámmal, hiszen a szerszám ekkor is csak az alsó ill. felsõ csapágyba tud kapaszkodni,ami szintén galyra teheti.
mert akkor az is baj lenne ha osszeraknad es hasznalnad.
a nagy dinamikus utesektol kell megovni!
a statikus terhelest birja a csapagy, marpedig a pres az egy statikus terhelest okozo eszkoz.
Írta 2004. augusztus 31. - 10:02
Sziasztok!
A kérdésem a következõ lenne:
A hagyományos (csapágyú) fejcsapágy beszerelésével tisztában vagyok. Itt a házat egy fadarab ráhelyezésével finoman be lehet ütögetni, majd a sérülékény golyókat (gyolyókosarat stb.) utólag beilleszteni.
De mi a helyzet az iparisokkal. Most már adva van RF Thermo és a csapágyak benne ülnek a házban. Ám az alsó csésze esetében a csapágy lentebb "lóg" ki, mint a csésze (a gumirozással együtt). Ha én ezt kezdem el ütögetni befelé a vázba, akkor (felfogásom szerint) akár a belyezéskor galyra tehetõ maga a csapágy. Továbbgondoltam a dolgot és igazából az sem megoldás, ha a szervízben húzzák be célszerszámmal, hiszen a szerszám ekkor is csak az alsó ill. felsõ csapágyba tud kapaszkodni,ami szintén galyra teheti. Szóval elakadtam. A csapágy maga szépen forog a csészében ám kifelé egy cseppnyit sem szeretne mozdulni.
Szóval hogyan tegyem bele sérülés nélkül?
Köszi!
A kérdésem a következõ lenne:
A hagyományos (csapágyú) fejcsapágy beszerelésével tisztában vagyok. Itt a házat egy fadarab ráhelyezésével finoman be lehet ütögetni, majd a sérülékény golyókat (gyolyókosarat stb.) utólag beilleszteni.
De mi a helyzet az iparisokkal. Most már adva van RF Thermo és a csapágyak benne ülnek a házban. Ám az alsó csésze esetében a csapágy lentebb "lóg" ki, mint a csésze (a gumirozással együtt). Ha én ezt kezdem el ütögetni befelé a vázba, akkor (felfogásom szerint) akár a belyezéskor galyra tehetõ maga a csapágy. Továbbgondoltam a dolgot és igazából az sem megoldás, ha a szervízben húzzák be célszerszámmal, hiszen a szerszám ekkor is csak az alsó ill. felsõ csapágyba tud kapaszkodni,ami szintén galyra teheti. Szóval elakadtam. A csapágy maga szépen forog a csészében ám kifelé egy cseppnyit sem szeretne mozdulni.
Szóval hogyan tegyem bele sérülés nélkül?
Köszi!
Írta 2004. július 30. - 18:44
Írta 2004. július 30. - 13:55
Írta 2004. július 30. - 13:44
rf-be szabvanyos csapi van
mingya mondom a szamat
61806
nagy valoszinuseggel ez van benne es a tobbi tarsban is
a b+ dh-ban a 61807 van ha jol emlekszem
skf fag vagy nemi japan csapagy kinalat van belole.
ara ~1000ft-3eft-ig/db
YETI-is gyerek egy ev alatt meghalasztotta benne a csapagyakat.
igaz bele is tett sok ezer km-t.
kurv@sok 'O' gyuru van benne azert o a legdragabb fejcsapi
neopremnel egyebkent jobban jarsz egy beslo darabbal.
;-)
mingya mondom a szamat
61806
nagy valoszinuseggel ez van benne es a tobbi tarsban is
a b+ dh-ban a 61807 van ha jol emlekszem
skf fag vagy nemi japan csapagy kinalat van belole.
ara ~1000ft-3eft-ig/db
YETI-is gyerek egy ev alatt meghalasztotta benne a csapagyakat.
igaz bele is tett sok ezer km-t.
kurv@sok 'O' gyuru van benne azert o a legdragabb fejcsapi
neopremnel egyebkent jobban jarsz egy beslo darabbal.
;-)
Írta 2004. július 30. - 13:42
Lor említett valami B+ modellt, ami (talán) szabványméret csapikat tartalmaz. Errõl tud valaki valami biztosat?
Írta 2004. július 30. - 13:26
Írta 2004. július 30. - 12:48
Írta 2004. július 30. - 12:41
A scuzzy logicot én is tudom ajánlani, bár eddig csak kétszer áztam el vele - március óta.
Írta 2004. július 30. - 12:03
purge:
- általában a csapágyak saját tömítésére bizzák
- na erre én is kiváncsi leszek, bár valszeg a te életedben nem lesz rá szükség
- RF mindegyik illesztett csapágyat használ tudomásom szerint
- zsírozni nem tudod, mivel zárt ipari csapágyat alkalmaznak, saját kenéssel, tömítéssel, nem bontható (csak ha valami különleges tipus)
Xian
akkor marad a ricsi
- általában a csapágyak saját tömítésére bizzák
- na erre én is kiváncsi leszek, bár valszeg a te életedben nem lesz rá szükség
- RF mindegyik illesztett csapágyat használ tudomásom szerint
- zsírozni nem tudod, mivel zárt ipari csapágyat alkalmaznak, saját kenéssel, tömítéssel, nem bontható (csak ha valami különleges tipus)
Xian
akkor marad a ricsi
Írta 2004. július 30. - 10:21
Írta 2004. július 30. - 10:03

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére