Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy
Indította
bigtom
, 2002. július 25. 10:51
Írta 2006. január 31. - 16:36

hát meg mennyibe kerül egy ilen? nemhiszem, hogy sokba...azon kívûl a polcon eláll, késõbb meg csak több 1,5ös váz lesz...:/
Van állásom...:bananadan
Írta 2006. január 31. - 16:27

Szerintem van vagy 30 ilyen gép de inkább 40 és a kcs nem örök életû darab(kivéve ha ck:)) szóval tényleg lehetne behozni párat elfogyna az..
Ilyen van igen, láttad;)
Ilyen van igen, láttad;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2006. január 31. - 16:26

szerinted hány fajta 1,5-es vázat forgalmaznak itthon a cannondalen kívül?
tényleg malinál próbáltad? jó én se gondoltam komolyan.
edit: j mindíg gyorsabb
dig: neked ilyen van?

edit: j mindíg gyorsabb

dig: neked ilyen van?

Írta 2006. január 31. - 16:26

De, bizonyára, nemtom, én csak érdeklõdtem, hogy kb mennyi lehet.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. január 31. - 16:24

Keveset nem lehet hozni? Amugy van par
Sok kis Kancso, Wheeler Wasp -ok, Mongoose Fairlane, Foes, Yeti, B1 es meg par. De ha mar forgalmaznak 1.5 -os vazat, azert illene egy 10 darab 1.5 - 1 1/8 kcs -t is hozni, nem hiszem hogy olyan nagy teher lenne szegenykeknek

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. január 31. - 16:22

Hány darab 1.5-ös gép van az országban?
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. január 31. - 16:18

Sebaj, akkor legfeljebb megrendelem. Meg jo hogy senki nem forgalmaz ilyesmit. Minek is...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. január 31. - 16:16

Nincs itthon semmilyen szûkítõ, csak rendelni tudsz:(
Nekem van de ugye a vázban:)
Nekem van de ugye a vázban:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2006. január 31. - 16:14

Ganyolni semmikepp sem szeretnek, o pedig ganyolt 
Szoval esztergalt kozdarab, meg kolasdoboz meg hasonlo okossagok nem erdekelnek.
Hogy tiszta legyen a dolog, valami ilyesmit keresek itthon:
http://cgi.ebay.de/R...1QQcmdZViewItem
Ha nincs, akkor megrendelem kintrol, nem olyan nagy dolog, csak nem akartam ezert rendelgetni.

Szoval esztergalt kozdarab, meg kolasdoboz meg hasonlo okossagok nem erdekelnek.
Hogy tiszta legyen a dolog, valami ilyesmit keresek itthon:
http://cgi.ebay.de/R...1QQcmdZViewItem
Ha nincs, akkor megrendelem kintrol, nem olyan nagy dolog, csak nem akartam ezert rendelgetni.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. január 31. - 16:08

Lehet itthon kapni olyan kormanycsapagyat, ami 1.5 -os vazba valo, es 1 1/8 -os villahoz? Vagyis leszukitit a fejcsovet a villahoz. Esetleg valakinek hasznaltan?
errõl kala tuti tud mesélni mert a Carbon DHt belerakta a geminibe valahogy
Írta 2006. január 31. - 15:57

Itthon sztem felejtõs. Régen talán Yasec csinált valami ilyesmi szûkítõt a headshock villák helyére.
Írta 2006. január 31. - 15:51

Lehet itthon kapni olyan kormanycsapagyat, ami 1.5 -os vazba valo, es 1 1/8 -os villahoz? Vagyis leszukitit a fejcsovet a villahoz. Esetleg valakinek hasznaltan?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. január 29. - 18:13

igazad van ggx :] mindenképpen el kell vinnem szervizbe...... .De sztem jól össze lett rakva kormánycsapi ,semmi bajom sincs vele ,de úgy ,hogy semmi sincs benne még jó ,hogy kotyog :]
Írta 2006. január 29. - 17:59

de aztán megoldottam, szétfúrtam az egészet és darabokban kiesett
ez okosan hangzik...

Rollin Limp: szerintem ha nem igazán vágod a témát, és otthon szerelgetsz monster telót és hasonló dolgokat össze úgy, hogy mondod hogy lötyög a kormánycsapágy, pedig te semmivel össze sem húztad....hááát...szerintem inkább vidd szervízbe, ott összerakják rendesen, és nem fog az arcodba állni a bicikli, az elsõ sulilépcsõ ugráskor...
Írta 2006. január 29. - 17:07

nem mintha a headlock tartana bármit is, mer hogy a stucni tart mindent;)
Írta 2006. január 29. - 17:03

azaz:) nehéz. headlock persze jo ha cserélgeted de a cserélgetés az ugy néz ki hogy mész 1 évet egyel, majd rádjön és mész hirtelen egy másikkal 2 évet.
amúgy egy hosszabb csavar is megoldás körmös diónál:) és csak extrémkedésre van sok értelme, amugy csak pluszsúly:)
amúgy egy hosszabb csavar is megoldás körmös diónál:) és csak extrémkedésre van sok értelme, amugy csak pluszsúly:)
Írta 2006. január 29. - 16:46

Írta 2006. január 29. - 16:30

nem igazán jellemzõ, tudom, de valahol azt olvastam, hogy ha az ember cserélgeti a stucnit, vagy variálni akar a magassággal elöl, akkor a headlock jobb, rugalmasabb megoldás a fix diónál.
nekem idáig karmos dió volt, de most headlock lesz, mert "tisztább" megoldásnak gondolom.
egyébként meg majdnem mindegy...
nekem idáig karmos dió volt, de most headlock lesz, mert "tisztább" megoldásnak gondolom.
egyébként meg majdnem mindegy...
Írta 2006. január 29. - 16:21

Az esztergas embernek mindegy mennyit szed le az anyagbol, gyari meg biztos nem jo bele. Hercehurca nincs, hamar elkeszul egy ilyen, nem valami bonyolult

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. január 29. - 16:18

thez: azt híjják az rs-nél integrált headlocknak
vole: most a gyáriakra gondoltam, mert esztergáltatni ugye mindent lehet, ha megvannak a kapcsolataid
ez a kettõ van azt hiszem ami ilyen betétcsöves megoldást használ, gondolom nem variáltak túl sokat. nem emlékeztem mekkora a luk, mert csak futólag láttam, de akkor ezek szerint végülis lehet. kérdés, hogy megéri-e a hercehurcát?
vole: most a gyáriakra gondoltam, mert esztergáltatni ugye mindent lehet, ha megvannak a kapcsolataid