Olyan kormanycsapagyra voksolok ami minden kriteriumnak eleget tesz : FSA Pig DH PRO
-eros, tartos,
-nagyon kellemesen forog ( ipari's )
-szep
-konnyu (176 grams.)
-nem tul draga.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Ezek acélból vannak, bármilyen vázat túlélnek, de egy könnyû bringa orrát kicsit elhúzzák... (220-450 gr)nekem ezek semiféle esztétiaki élményt nem nyújtanak... egy 5milis perem meg egy kupak... tõlem sima fekete is lehet vagy acélszínû
( helyesbítek én is Acélnak jobb az elasztikussági mutatója és majdnem egy nagyságrendel jobb a szakítószilárdsága)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
aha...... Esztétikai élmény ien téren nincs ...
Szerintem itt az ideje rendbe tenni 1-2 fogalmat...a kormánycsapágy csapágy része szinte minden esetben rozsdamentes acél, a csésze pedig legtöbbször alu. A csapágy kopik a csésze nem, legalábbis a cartridge (bocs, ipari) csapágyas kormánycsapágyoknál. DHra, Dirtre szoktak acél csészés kormánycsapit berakni, mert az nehezebben adja meg magát (kopásról szó nincs)...hát amíg mûködik és súlyba is jó akor inkább acél párti vagyok
kopási mutatói jobbak mint az alué pl...
egy kormanycsapagyat en inkabb eszbol csinalnek, mint izombol.
RAUH-Welt
B E G R I F F
1 kormánycsapágynál? ja forog vagy nem
Esztétikai élmény ien téren nincs
uaz, zsiga....az jelent
én elég sok Orosz dologgal foglalkozok amik nagyából elpusztíthatatlanok
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.