110 mm-es, normál 1-1/8" & 1" befogókkal.
lehet hogy túl sokat kérek. meg még szép is legyen

ha nincs, akkor marad a 6 fokos, csak hátha...
ez hány gramm, mértétek már?Esetleg próbáld ki az 5400 Ft-os KCNC-t.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Csak a végén annyi, beljebb vastagabb és jobb anyagból van, mint a b+. Minden kormány rugózik.
A sebesség mindent megold.
A magas Cane Creek nekem állandóan beázott, és a csapágymegoldása sem volt jobb, mint egy 30 ezres bringán. Esetleg próbáld ki az 5400 Ft-os KCNC-t.köszi, akkor ha nem találok ritcheyt vagy olcsóbbér fsa-t akkor lehet bepróbálok egy alacsony kupakost.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
nekem is volt /van is/ 130 g körüli pazzazom semmi baja, de ez a 2 alaktrész ahol nem vagyok hajlandó grammozni, és saját bringámon 170 g a minimum /persze jó anyagból való cucc, és nem olyan cucc ami azért nehéz mert "biliacél"/Mindig ez a súlyhatár... , használtam már 131g-os acort (90mm), 137g-os ovalt (100m), 130g-os b+-t (65mm) és egyiknek sem lett baja.
Ha nem sokkal nehezebb és drágább az OS, és elfér tõle az óra akkor szerintem veheted azt is.A fenti (lenti) paraméterek mellett van értelme OS-re váltani, vagy vegyem azt, amelyik jobban tetszik?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
rf evolve xc vagy evolve amegy ajánlat??10.000 alatt ha lehet..
(300.000 az összkeret, csak így tudok bennemaradni)