Jelentkezz be Regisztrálj

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy
Posted 2007. September 25. - 20:33

nekem is volt eccer ilyen bajom, csak kapott kormánnyal meg 1500 ft-o stucnival.ugyanaz mint neked.megoldottam aheados ali villanyakból, asszem félbevágtam egy szélességbe odavaló darabot, és az asszem elég volt.ha finnyás vagy lefújod fekára:D
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2007. September 25. - 20:14

Úgy tudom, hogy a headlock-ot erre találták ki.
Nekem is volt egy ilyen sejtésem...
Egészen pontosan azt szerettem volna megtudna, h tényleg annyival hatásosabb, mint egy hagyományos ahead-kupak, vagy pedig igazából csak nagyon szélsõséges használat esetén érzõdik a headlock hatékonysága!
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2007. September 25. - 19:39

Lehet azt külön kapni, lehetõleg feketében? Van valami hátránya, tehát a szétvet a pénz, inkább cseréljem a kormányom?
thx
Posted 2007. September 25. - 17:52

Posted 2007. September 25. - 11:15

[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2007. September 24. - 19:55

sokat sarazik?
mert ha csak túrázgat vele, akkor szerintem a legolcsóbbal is elmegy vagy 15évig...
Õ is elsõsorban maratonokon ad neki sarat (azaz edzeni nem nagy sárban megy)... ha _csak_ a kosaras csapágyban keletkezik kár a finom sártól/portól akkor egy olcsó mezei darab kerül bele akkor...
Ezek az integrált 'drop in' rendszerû csapágyak milyenek? Minden össze van már rakva(gyûrûk, csapágyak, stb) és kb ennyi a különbség?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2007. September 24. - 19:29

ZolkoW neked iylened van?: ha igen vélemyén stb (jöhet privát is:S)
http://ebike.hu/term...tb-egyenes/5457
Elõre is kösz mindent w21 Jó tekergést kiv!
ez az, és most is ezt venném! az Oval pedig M200, csak mindenhol el van írva, Csekénél is

edit:
ja, már megmondták elõttem (:
a BBB erõs, száznegyvenvalahány grammnak mértem, de persze ha kevés az 56 centi (nekem pont jó) akkor vegyél nagyobbat.
Posted 2007. September 24. - 19:22

Posted 2007. September 24. - 19:04

A Bike Positive vagy a BBB jó választás lenne, a Ritchey drága és nehéz, valószínûleg az Oval is nehezebb darab. De a megfelelõ szélesség legyen az elsõ szempont.Én is kormány ujitáson gondolkodom, de lenne néhány kérdésem: Egyeneset szeretnék, most is olyan van, csak acél :S Köbö2-3,5e Ft között, legfontosabb számomra az hogy joó sokáig tudjam használni, ne legyen olyan súlyban mint a mostani.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. September 24. - 18:29

kicsit bõvebben ha lehet:) ennek is örülök persze..wody:
Ritchey c. nekemtetszik eddig..
Posted 2007. September 24. - 18:13

Posted 2007. September 24. - 16:18

Ha egy váz fejcsöve 1,5"os ahhoz lehet vmi átalakítót kapni h bele tudjam rakni a 1 1/8" os kormány csapágyat vagy akkor vennem kell egy új kormánycsapágyat ami abba a fejcsõbe jó? És ha vennem kell akkor ilyen 1,5" os fejcsõbevaló kormánycsapágyba bele tudom rakni az 1 1/8" nyakú villámat?
Esztergályos csinál neked szûkítõt 1-2 ezer pénzért
Posted 2007. September 24. - 16:13

Hi all!nade más: megjött az akciós BBB kormányom, tiszta zsír. márhogy tetszik. 153 g helyett 146, és szép is. meg ócsó. 3000.
B+ kormányom volt, nem azért, hogy rossz hírét terjesszem, az egy túra (nem MTB) kormány volt, de lecseréltem, mert hajlongott, és ez zavart.
kormányból érdemes megnézni, mit vesz az ember, tekintve hogy a jó se feltétlen drága.. a B+ meg lehet jó is.
2014-es alu rulez.
Én is kormány ujitáson gondolkodom, de lenne néhány kérdésem: Egyeneset szeretnék, most is olyan van, csak acél :S Köbö2-3,5e Ft között, legfontosabb számomra az hogy joó sokáig tudjam használni, ne legyen olyan súlyban mint a mostani. Ezek közül melyik a legjobb (ugy relatíve : )
http://ebike.hu/term...tb-egyenes/3108
http://ebike.hu/term...tb-egyenes/3872
http://ebike.hu/term...tb-egyenes/2691
A befogófej 25.4mm a szélesság pedig olyan 57-58centi között lenne talán ideális (min56) Esetleg van iylesmi árban jobb?
Mi a különbség a 2014 Al és a 6061-es közt?
ZolkoW neked iylened van?: ha igen vélemyén stb (jöhet privát is:S)
Elõre is kösz mindent w21 Jó tekergést kiv!
Posted 2007. September 24. - 15:55

Megint biciklit építek, örülhettek
Viccet félretéve húgomnak lesz, és itt nem lesz sok kérdés (eleve az igen-igen kötött anyagi forrás maitt), de kormánycsapágyból nem tudom miylet rakjak. Vmi hoki 1500Ft-ost, vagy van vmi nem drága és normálisabb zárt? Ha lenne az nagyon tuti lenne, nála a karbantartás nincs rajta a heti teendõk listán. Köszi a helpet!
:prosze:
sokat sarazik?

mert ha csak túrázgat vele, akkor szerintem a legolcsóbbal is elmegy vagy 15évig...
Posted 2007. September 24. - 15:03

Létezik szûkítõ, illetve olyan kormánycsapágy is, mely 1,5-s csõ - 1 1/8 teló használatához készült. De egyik megoldás sem olcsó.Ha egy váz fejcsöve 1,5"os ahhoz lehet vmi átalakítót kapni h bele tudjam rakni a 1 1/8" os kormány csapágyat vagy akkor vennem kell egy új kormánycsapágyat ami abba a fejcsõbe jó? És ha vennem kell akkor ilyen 1,5" os fejcsõbevaló kormánycsapágyba bele tudom rakni az 1 1/8" nyakú villámat?
Szûkítõ pld. e13, kcsapágyból FSA, Cane Creek
Posted 2007. September 24. - 14:52

Posted 2007. September 24. - 14:24

Viccet félretéve húgomnak lesz, és itt nem lesz sok kérdés (eleve az igen-igen kötött anyagi forrás maitt), de kormánycsapágyból nem tudom miylet rakjak. Vmi hoki 1500Ft-ost, vagy van vmi nem drága és normálisabb zárt? Ha lenne az nagyon tuti lenne, nála a karbantartás nincs rajta a heti teendõk listán

:prosze:
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2007. September 21. - 22:00

Posted 2007. September 21. - 21:43

nekem a szarvnál volt a nagy felfedezés, hogyha majdnem vízszintesben van, akkor
1) jól néz ki

2) sokkal több pozícióban tudom fogni, és még pihentetni is tudom a kezem.
nade más: megjött az akciós BBB kormányom, tiszta zsír. márhogy tetszik. 153 g helyett 146, és szép is. meg ócsó. 3000.
B+ kormányom volt, nem azért, hogy rossz hírét terjesszem, az egy túra (nem MTB) kormány volt, de lecseréltem, mert hajlongott, és ez zavart.
kormányból érdemes megnézni, mit vesz az ember, tekintve hogy a jó se feltétlen drága.. a B+ meg lehet jó is.
2014-es alu rulez.
Posted 2007. September 21. - 21:31

ez a lényeg - a BG tényleg mûködik. az emberek csak addig nem hiszik mig nem próbáltákhûû ez de markecos volt
de nagyjából igaz - BG zsír

(de ha észrevetted, nem irtam márkát

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.