Akkor ezek szerint te a linkeltet használod is és meg is vagy vele elégedve?
nem a linkeltet, mert colos acélvillám van.
de ugyanolyan. hosszú-támaszt-fekszik.
és elegánsabb a beütött rózsától.
nem a linkeltet, mert colos acélvillám van.
de ugyanolyan. hosszú-támaszt-fekszik.
és elegánsabb a beütött rózsától.
Én igazából acélnyakas villával használom ezt a dugót, és pont azért, mert nagy felületen támaszkodik, elegánsan ki-be szerelhető.
44mm hosszú az a rész, ami támasztja a nyakat, és teljesen jól ellátja a célját.
Hurkamurka módosította - 2017. február 24. - 14:51
Acél nyaknál semmi jelentősége, hogy mekkora felületen támaszkodik. Azért szeretem én is, mert könnyen kiszedhető.
A kormánycsapágyat nem erre bízod. Ez vagy a beütős rózsa arra szolgál, hogy az a head rendszernél a csapágy előfeszítéset be tudjad állítani. Ezután meghúzod a kormányszárat és az tartja össze a csapágyakat. Ennek a legolcsóbb módja a rózsa, mert kb 5 Ft. Viszont ezt a beütős dolgot nem szívleli a carbon villanyak. Ezért találták ki ezeket a dugókat. Nagy felületen támaszkodnak fel a villanyakban, kíméletesek. Bármelyiket megveheted, nem kell a Hope, pláne ha a kupakot se használnád.
Én igazából acélnyakas villával használom ezt a dugót, és pont azért, mert nagy felületen támaszkodik, elegánsan ki-be szerelhető.
44mm hosszú az a rész, ami támasztja a nyakat, és teljesen jól ellátja a célját.
verti módosította - 2017. február 24. - 14:11
a mezei 1500 ft-os ahead expander dugó miért nem jó?
https://www.aliexpre...a9-28c531cbeebd
mi gond lehet vele?
Mivel nem ismerem a szegmenst fogalmam sincs. Ezért érdeklődöm, leginkáb olyanoktól akinek van vele tapasztalata. Szeretem a kínai cuccokat, de nem biztos, hogy a kormánycsapágyamat rájuk bíznám, persze ha használsz ilyet, vagy valaki használ ilyet megelégedéssel szívesen meghallgatom. Hope azért jött szóba, mert ezt tuti lehet alu/cromo nyakban is használni, viszont fogalmam sincs, hogy a többivel mi a helyzet. Amennyit megtudtam böngészve az az, hogy ezeket legfőképpen carbon nyakban alkalmazzák, de sehol nem találtam arra infot, hogy a Hope kivételével lehet-e ezeket alu/cromo nyakban is használni.
Hurkamurka módosította - 2017. február 24. - 13:48
Sziasztok!
Gondolkodom, hogy a közeljövőben megvásárolni kívánt villámba ahead csillag helyett Hope Head Doctort tennék. Van valakinek ezzel tapasztalata? Külföldi fórumokat olvasgatva elég vegyesnek tűnnek a vélemények. Esetleg tipp nem Hope temékre ami bevált? Illetve ha esetleg maradnék a Hope-nál abba szabvány méretű vajon a csavar (nem a sajátjával szeretném használni hanem egy Pinhead zárókupakkal)?
Előre is köszi!
a mezei 1500 ft-os ahead expander dugó miért nem jó?
https://www.aliexpre...a9-28c531cbeebd
mi gond lehet vele?
Vejne módosította - 2017. február 24. - 13:22
Sziasztok!
Gondolkodom, hogy a közeljövőben megvásárolni kívánt villámba ahead csillag helyett Hope Head Doctort tennék. Van valakinek ezzel tapasztalata? Külföldi fórumokat olvasgatva elég vegyesnek tűnnek a vélemények. Esetleg tipp nem Hope temékre ami bevált? Illetve ha esetleg maradnék a Hope-nál abba szabvány méretű vajon a csavar (nem a sajátjával szeretném használni hanem egy Pinhead zárókupakkal)?
Előre is köszi!
kb akkora rizikót vállaltál, mintha vettél volna egy 1500 forintos zoggie szutyadékot.
A cinizmust értem, de ha ki is fejted, azt megköszönöm. Nekem az számít, hogy működjön, és méret pontos legyen. Nyilván le kell mérnem előtte majd. Most vettem egy 2002-es Stumpy FSR XC Pro vázat, és meg van benne a gyári kormánycsapágy, de sajnos a záró idomok nélkül. Max ha annyira szar lesz, össze rakom vegyesen ha tudom..
Sziasztok.
Lehet előkerült téma már itt, de vajon mennyire vállaltam nagy rizikót, hogy rendeltem ebay-ről aluminium, ipari csapágyas kormánycsapágyat? Normál 1 1/8.-os méret, nem integrált. Nem egész 2000 Ft volt. Linket nem tennék be, mert nem reklám a cél, csak érdekelnének a tapasztalaitok.
kb akkora rizikót vállaltál, mintha vettél volna egy 1500 forintos zoggie szutyadékot.
Sziasztok.
Lehet előkerült téma már itt, de vajon mennyire vállaltam nagy rizikót, hogy rendeltem ebay-ről aluminium, ipari csapágyas kormánycsapágyat? Normál 1 1/8.-os méret, nem integrált. Nem egész 2000 Ft volt. Linket nem tennék be, mert nem reklám a cél, csak érdekelnének a tapasztalaitok.
Országúti gépemen kellene kormányt cserélnem. Valami kompakt hajlításúra gondoltam ami a kisméretű tenyeremnek is jó lenne és nem horror áron megy. Tudnátok ajánlani ilyet?
3T Ergonova Pro típussal szemezek, esetleg használ valaki ilyet?
Canyon Ultimate CF SL DISC 8.0 - 2018
Ex: Focus Culebro SL 2.0 - 2014
Ne üssél bele rózsát, mert tönkreteszed. Ilyen zárókupakot keress: http://g01.a.alicdn....Head-font-b.jpg
Karbon villanyakba, beütős kormánycsapágy(at) (záró kupakot) bele lehet tenni, vagy kárt okozhat benne?
Ez így nem jó. Hiányzik a felső kupak. Tudsz csinálni egy fotót az összes alkatrészről, ami a vázhoz van?
Sajna ennyi volt a dobozban
Tudsz linkelni egyet hogy mi hiányzik?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
A csapágy jól áll. Felső porvédő kupak megvan?
Köszönöm, hát van ez: 13101508_1716935161852267_1366458923_n.jpg de furán áll így
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!