Az elején elõfordul, hogy utána kell állítani.
Az rendben is van.
Az már viszont gyanús, hogy egy verseny alatt kétszer is...
Azért köszi!
Az elején elõfordul, hogy utána kell állítani.
Az elején elõfordul, hogy utána kell állítani.Sziasztok!
Nemrég új kormánycsapit tettem a gépembe. (Syncros HC Inside félintegrált)
A beépítés után nem sokat mentem vele a tegnapi Duna Maraton elõtt (10km kb.)
A versenyen az elsõ komolyabb nem aszfaltos lejtõ után észrevettem, hogy kotyog. Beállítottam, de a végére megint mozgott egy nagyon picit.
Az lenne a kérdésem, hogy ez természetes? többször utánna kell állítani, vagy én állítottam be nagyon lazán?
Elõre is köszi a válaszokat!
A sebesség mindent megold.
Hi,
Olyan vázba, amiben eredetileg menetes, 1"-os teló van valahogyan (csapágycsere?) bele lehet tenni 1 1/8-os villát?
Amennyiben nem, tudtok ajánlani boltot, ahol még van elfekvõben 1"-os menetes modell?
Köszi
BBB turnaround, alu cseszek miatt konnyu, de normal zart csapagyak vannak benne. tartosnak kell lennie
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
A normál 25,4mm, az oversize (OS) 31,8mm átmérõjû.Nagyon láma kérdésem lenne srácok... Mi a különbség az O/S és a normál befogó között?
Igen, Joe..te csináltad rosszul, nagyon rosszul...
![]()
Na, vettem egy Truvativ Hussefelt stucnit.. Teljesen más világ... Igen, a csavarok végigérnek benne és mindkettõ 5 milis természetesen. Kezd visszatérni a hitem. Az egész nagyon masszívnak tûnik, van benne anyag rendesen. Ezzel nem lesz gond.
Igen Xian igaz, erre már én is gondoltam, hogy esetleg kicsit zsíros lett a villaszár, amúgy is szétberheltem a telót kentem össze-vissza, lehet ,h jutott a villaszárra is...
A másik dolog még, ami a felülettel kapcsolatos.. Lehet ,h smirglipapírral vagy vmi érdes cuccal óvatosan megdolgozom a villaszárat és a stucni belsõ felületét.. az sokat segítene, mert ahogy elnézegettem.. mindkettõ felület tükörsima volt és ha arra került még egy kis olaj is vagy zsír....
A sebesség mindent megold.