Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Please log in to reply
6419 replies to this topic

pter777

pter777

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

nem kis eltérés van egy 130at mozgó SR és mondjuk egy 130 ra állított PIke közt, rugóut uyganannyi és mégis ég és föld

abból a pénzbõl veszel bele egy normális szimplvállast, az arcod is egyben marad, és nem is röhögnek ki az utcán...

Egy Pike? hmmm, az biztos hogy ez az sr, az alap, hiába 13cm út, csak a rugó mozog, más nincs benne :S. Nah, nem is floodolnám tele a kormányos... topicot :) Egy jó kis szimpla mondjuk ami u-turnos? :D, és ha 1 éven bellül összejön a pénz a vázra, össztelósra, akkor meg ezzel tom használni.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
nem kis eltérés van egy 130at mozgó SR és mondjuk egy 130 ra állított PIke közt, rugóut uyganannyi és mégis ég és föld

abból a pénzbõl veszel bele egy normális szimplvállast, az arcod is egyben marad, és nem is röhögnek ki az utcán...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 posts
Duplavállas teló még sok össztelós bicóba sem kell. Vegyél egy rendes szimplavállas telót, RS, Marzo.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Az a nagy kérdés, hogy dirt pályán vagy letöréseken ugrálsz. Dirt pályán a Boxxeres gép használhatatlan lesz, a letöréseken meg szétmegy a váz és a hátsó kerék. A te vázad rendeltetésszerû használata és annak megfelelõ felszereltsége a utolsó Bikemag címlapján látszik.

Egyébként bármilyen 1 1/8-as integrált kormánycsapágy kompatibilis a Boxxer nyakával. A gond csak az, hogy az integrált rendszer messze nem a legjobb megoldás az extrém vázakon.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Kezdõ? nem is tudom, ezt inkább haggyuk. 2caprine is van a környéken, és boxxer van bennük. Attól hogy még nem értek annyira a kormánycsapikhoz, attól még tudok jól biciklizni. A duroval az a bajom hogy nekem már kicsi, 2 éve használom, és most értem el arra a pontra amikor váltani kell, mert már vannak olyan helyek ahol idõnként koppan a teló. Ahogy fejlõdik az ember...Ezért kell valami nagyobb. Meg a duro nem egy életbiztosítás, Suntour márka sem. Persze, tudom hogy nem erre való a teló, de ha más nincs és az ember szeret biciklizni :). Most lett meg az összeg egy olyan telóra amivel jobban lehet ugrálni, és arra is tervezték.

A boxxer dh teló.
Merevvilla kell neked (és megfogsz tanulni érkezni) vagy csak egy keményebb rugó a telóba.

A sebesség mindent megold.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
egy boxxer merevbe.akkor még tegyél bele egy triálstucnit is és persze 24 colos kerekeket:Daz lessz az ugratós bicó.szerintem hallgass a többiekre és tegyél bele egy 140 es szimpla vállast és kézcsokolom

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Boxxer, mint ugrálósteló..?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

pter777

pter777

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

Nagyon kezdõ lehetsz ha ilyet kérdezel. Le fogja tépni a fejcsövedet a boxxer. És ha nem tudsz lejönni a 13cm-mel úttal akkor inkább gyakorolj sokat, mert nem a teleszkópban van a hiba.

Kezdõ? nem is tudom, ezt inkább haggyuk. 2caprine is van a környéken, és boxxer van bennük. Attól hogy még nem értek annyira a kormánycsapikhoz, attól még tudok jól biciklizni. A duroval az a bajom hogy nekem már kicsi, 2 éve használom, és most értem el arra a pontra amikor váltani kell, mert már vannak olyan helyek ahol idõnként koppan a teló. Ahogy fejlõdik az ember...Ezért kell valami nagyobb. Meg a duro nem egy életbiztosítás, Suntour márka sem. Persze, tudom hogy nem erre való a teló, de ha más nincs és az ember szeret biciklizni :). Most lett meg az összeg egy olyan telóra amivel jobban lehet ugrálni, és arra is tervezték.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nah,
de jól leszóltatok.
Mi a bajotok ha egy Caprine Dualba Boxxer kerül? hmm? Egy telóra még van pénzem, használtra... De egy össztelós vázra már nem :/, nekem nincs annyim, ezért ha nem szeretném magam összetörni, mindenképp kell valami nagyobb teló a vázba, mert a mostani 13cm-t mozog, és ...na mind1, nem részletezném tovább.

Nagyon kezdõ lehetsz ha ilyet kérdezel. Le fogja tépni a fejcsövedet a boxxer. És ha nem tudsz lejönni a 13cm-mel úttal akkor inkább gyakorolj sokat, mert nem a teleszkópban van a hiba.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem a rugout miatt fogod magad nem osszetorni. ...na mindegy nem reszleteznem tovabb.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
pont, hogy így fogod összetörni magad miután az a bitang erõkar letépi a vázad elejét (egyszer be fog következni biztosan). :D
mi a baj a 13cm mozgással? a vázhoz jó az.

peterrr

peterrr

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Nah,
de jól leszóltatok.
Mi a bajotok ha egy Caprine Dualba Boxxer kerül? hmm? Egy telóra még van pénzem, használtra... De egy össztelós vázra már nem :/, nekem nincs annyim, ezért ha nem szeretném magam összetörni, mindenképp kell valami nagyobb teló a vázba, mert a mostani 13cm-t mozog, és ...na mind1, nem részletezném tovább.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Apróban azért van egy Léderfoxkokainelesdé váz duplavállas Drop Off-al.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Pedig már nem is divat.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts
mindez eltörpül a caprine dual boxxer frigyhez képest :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
és nem 1.8" hanem 1.125" (= 1" + 1/8")

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Sziasztok.

Van egy Caprine Dual vázam, amibe alap félintegrált kormánycsapi való.
Hogy tudom megoldani normálisan azt hogy, most vennék bele egy 1,8"os telót, boxxert, vagy 888at, és összehozni a 2-t. a félintergáltságot az 1,8"os telóval. Milyen kormánycsapit kell ahhoz vennem hogy passzoljon? Van valami átalakító?

az meg már egy másik kérdés, hogy mifaszt keres egy boxxer/888 egy dual vázban....

fuck me, i'm famous!

tom_sawyer

tom_sawyer

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Nem kell hozzá átalakító, ha mégis kéne szervizek kérdés nélkül megoldják.

peterrr

peterrr

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok.

Van egy Caprine Dual vázam, amibe alap félintegrált kormánycsapi való.
Hogy tudom megoldani normálisan azt hogy, most vennék bele egy 1,8"os telót, boxxert, vagy 888at, és összehozni a 2-t. a félintergáltságot az 1,8"os telóval. Milyen kormánycsapit kell ahhoz vennem hogy passzoljon? Van valami átalakító?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

A CRC-n van sok Cannondale-hez való, nem gyári kormányszár.

megvan!!!!
és van is készleten 100/5/31,8

fuck me, i'm famous!