Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kormány, kormányszár, kormánycsapágy

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6413 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Például a Syntace-nek van erre a célra szolgáló alkatrésze.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Ok, köszi szépen.Csak nekem pár bicóbolt (Probike, Fehér) azt mondta, hogy lehet.Pedig a típust is megmondtam.Probikeosok M a tt módszerét ajánlották, Fehérék pedig a sarokcsiszolót.Persze õk is tudhatják rosszul.Megpróbálok még jobban utánajárni, bár ha már a gyártó nem ajánlja, akkor felejtõs lesz szerintem.Köszi még1x!
Ui.:Rohadt hideg van már a bringán, hátszelet!

Vagy mégis levágod a neked szimpatikus méretre és fabrikálsz vagy találsz valamit amit bele építhetsz a kormány végébe ahol a szarv szorítja. Esetleg régi síbotból két karikát ha jó a mérte, a hosszú kormánytól lomhábnak fogod érezni a kormányzást, nekem 550mmm a kormányom az már elég direkt irányítást ad.Feltöltött kép

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Ok, köszi szépen.Csak nekem pár bicóbolt (Probike, Fehér) azt mondta, hogy lehet.Pedig a típust is megmondtam.Probikeosok M a tt módszerét ajánlották, Fehérék pedig a sarokcsiszolót.Persze õk is tudhatják rosszul.Megpróbálok még jobban utánajárni, bár ha már a gyártó nem ajánlja, akkor felejtõs lesz szerintem.Köszi még1x!

attól hogy szarvat nem célszerû utána rátenni, még vágni tudsz belõle. gyanítom õk erre gondoltak.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

olvastam abban a Ritchey honlaprol letoltott pdf-ben amit a multkor mondtam

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
olvastam abban a Ritchey honlaprol letoltott pdf-ben amit a multkor mondtam
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

ha elvagod akkor felejtsd el hogy szarvat is raksz ra. alapbol meg van erositve a ket vege, hogy oda tedd a szarvat.

Köszi szépen a gyors válaszokat mindenkinek!
Ez mennyire biztos, hogy meg van erõsítve?Én nem látom vastagabb oldalfalúnak vagy más szövésûnek a végét, de lehet nem is lehet szabad szemmel.Ha ez tuti, akkor marad a szélessége, mert a szarv az fonos nekem.Kicsit furcsa a 660-as kormány az 580-as után, de lehet csak szokás kérdése.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Az egyik Magban ha jól tudom volt róla szó, vagy itt a fórumon.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Most lehet nagy hülyeséget fogok kérdezni, de carbon kormányt lehet méretre vágni, vágatni?Konkrétan a Ritchey Superlogicról van szó.
Biztos megoldják valahogy , de gondolom házilag nem olyan egyszerû.Gányolni nem akarok.Köszi!

ha elvagod akkor felejtsd el hogy szarvat is raksz ra. alapbol meg van erositve a ket vege, hogy oda tedd a szarvat.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ezt találtam
http://www.pvdwiki.c...iber_Handlebars

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás
Most lehet nagy hülyeséget fogok kérdezni, de carbon kormányt lehet méretre vágni, vágatni?Konkrétan a Ritchey Superlogicról van szó.
Biztos megoldják valahogy , de gondolom házilag nem olyan egyszerû.Gányolni nem akarok.Köszi!

hatragyi

hatragyi

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
tamaska: rendben, és köszi!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
akkor mar csak annyit, hogy ha a hozzaszolasod elkuldese utan jut eszedbe valami akkor nyugodtan hasznalhatod a Feltöltött kép gombot, es beleirhatod az extra mondandokat oda. [max 15 perccel a hozzaszolas elkuldese utanig mukodik] es akkor nem nekem kell osszevonogatni oket. koszi

az a gyuru a kormanycsapagyhoz jar igen, sot az FSA-knak altalaban megvan az a pozitiv tulajdonsaga, hogy a gyuru be van hasitva, es kezzel ra illetve le lehet pattintani a villanyakrol. mig egy csomo mas [tobbek kozott a Chris King is ha jol tevedek] csak kalapacsos modszerrel jon le. ami kisse barbar megoldas.

gyarto honlapon azert nem talaltad mert valoszinuleg ez egy kifutott modell amibol meg van par boltban raktaron, de mar nem gyartanak beloluk tobbet.

RAUH-Welt
B E G R I F F

hatragyi

hatragyi

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás

beirtam a google-ba es 16csillio talalatot adott ra. kerestel egyaltalan? :wtf:

mindegy

Forged and CNC machined 6061T6 aluminium top cups
Forged 1.2mm thin steel lower cup
TH brand 36° micro angular contact bearings
Patented alignment tip for increased durability and performance
Laser etched top cap
7075T6 aluminium crown race

alu felso csesze, acel also csesze, zart csapagyas. teljesen jo kozepkategorias cucc, altalaban amugyis eleg jok az FSA Orbitok.

Bocsi, félreérthetõ voltam, ezeket az adatokat én is megtaláltam, én valami bõvebb gyártói leírásra gondoltam, esetleg robbantott ábra, vagy ilyesmi. A gyártónál nem találtam ezt a típust. Mindegy.
Én is jónak találtam.
Ugye ezeknek és ennek a csapágynak része az a gyûrû, amit a villára kell húzni? Bocsi nem értek annyira hozzá, nem tudom mi a hivatalos neve. :-(

Errõl ez jut eszembe :) :
"(18.) Mielõtt a fórumban felteszünk egy kérdést, a választ megpróbáljuk megkeresni a Google-ban. Ha ezt kihagyod és csak írsz ész nélkül majd a fórumozók látják, hogy erre a válaszra a Google egybõl kidobja a találatot, akkor nyugodtan könyveld el magadban hogy a legtöbbjük legszívesebben kilõne a Hold felé egy ágyúval. Még ha ezt nem is írják be a fórumba."

Bocsi neked is :-)
Tényleg félreérthetõ voltam. Szóval bõvebb infók érdekeltek volna róla, mint ahogy az elõzõ válaszomban is írtam. Vagy esetleg felhasználói tapasztalatok.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Errõl ez jut eszembe :) :
"(18.) Mielõtt a fórumban felteszünk egy kérdést, a választ megpróbáljuk megkeresni a Google-ban. Ha ezt kihagyod és csak írsz ész nélkül majd a fórumozók látják, hogy erre a válaszra a Google egybõl kidobja a találatot, akkor nyugodtan könyveld el magadban hogy a legtöbbjük legszívesebben kilõne a Hold felé egy ágyúval. Még ha ezt nem is írják be a fórumba."

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

mindegy

Forged and CNC machined 6061T6 aluminium top cups
Forged 1.2mm thin steel lower cup
TH brand 36° micro angular contact bearings
Patented alignment tip for increased durability and performance
Laser etched top cap
7075T6 aluminium crown race

alu felso csesze, acel also csesze, zart csapagyas. teljesen jo kozepkategorias cucc, altalaban amugyis eleg jok az FSA Orbitok.

RAUH-Welt
B E G R I F F

hatragyi

hatragyi

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
Sziasztok!
Errõl a kormáncsapágyról tud valaki valamit?
http://www.bike-comp...Steuersatz.html
Én nem találok sehol semmi infót róla, a gyártónál sem találtam, persze lehet csak én voltam a béna.
Esetleg valaki használ ilyet? Használható?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

van valakinek tapasztalata:

BTS XC Elite
és
KCNC Fly Ride OS

stucnikkal kapcsolatban?

áruk 7500 és 5000 közötti és 125gramm körüliek, csak nem tudom hogy minõségben közelítenek e pl. a truvativhoz

Semmivel sem rosszabbak, mint a truvativ.

A sebesség mindent megold.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
XMission is van ebben a súlyban, semmi baj nincs vele. (ha költséghatékony akarsz lenni)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Gi-Gi

Gi-Gi

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
van valakinek tapasztalata:

BTS XC Elite
és
KCNC Fly Ride OS

stucnikkal kapcsolatban?

áruk 7500 és 5000 közötti és 125gramm körüliek, csak nem tudom hogy minõségben közelítenek e pl. a truvativhoz

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az ultraforce 126gramm elvileg ami szerintem ennyi penzert eleg jo, azert ajanlottam

RAUH-Welt
B E G R I F F