A K2-ben jófejek voltak, fogadtak soron kívül, és 5 perc alatt kész is volt a dolog. Meló után kipróbáltam a HHH-n, és nem csörömpöl! A következőket csinálták:
- betettek még egy hézagoló gyűrűt a stucni fölé, a lezáró kupak alá,
- az impact protection unit-nak is meglazították a rögzítő csavarját, amikor előfeszítették a csapágyat,
- erősebben húzták meg a csapágy előfeszítő csavart, mint én szoktam.
Szerintem a 2-es pont a megoldás kulcsa, és nem is értem magam, hogy lehettem olyan hülye, hogy nekem ez nem jutott eszembe.
A plusz hézagolót azért tették be, mert a lezáró kupaknak van egy betüremkedő pereme, és arra tippeltek, az feküdt fel a villanyak végére, azért nem lehetett meghúzni. Ezt még majd szétszedem, és kipróbálom, tényleg kell-e, de szerintem nem, mert akkor korábban hogy lehetett volna jó?
Köszi K2!!!
(OFF: És fél méterről ránézve még azt is kiszúrták, hogy a váltómon nem jó irányból/oldalon vezettem a bowdent a rögzítő csavar alá. Emiatt a bowdenben volt még a rögzítés előtt egy kis törés, ettől nem egyenesen, és nem annyit húzott, mint kellene. Áttettem a bowdent a leszorító csavar másik oldalára, fél perc alatt beállítottam (amúgy az elmúlt két hétben már legalább egy órát állítgattam, majdnem jó volt, de soha sem 100%-os), menet közben még 2x tekertem az állítókán, és tökéletes a váltásom
Még 1x köszi K2 !!!)