Jelentkezz be Regisztrálj

XV. Duna Maraton | Visegrád
Posted 2011. June 20. - 22:51

Posted 2011. June 20. - 22:35

Hahó!
Tervez valaki eselteg valamikor szombat (jún.25.) délelõtt középtávos pályabejárást? Csatlakoznék, illetve el is tudok vinni Bp-rõl (és vissza) bicajostól valakit, aki stabilan ismeri a középtáv útvonalát.
Na még egyszer.
Ja és hogy legyen edzésértéke, lehet kicsit tempós is. :-)
Szóval, aki szombaton pálybejárna középtávon, szóljon léccccci!
Posted 2011. June 20. - 22:21

Vasárnap tervezzük páran bejárni a rövidtáv útvonalát, de abszolút kényelmes nézelõdõs tempóban, túra keretében (Bp - Szentendre - Pap-rét - Visegrádra le a rövidtáv útvonalán - vissza szintén a maraton útvonalán - Szentendre - Bp). A neten lévõ térkép alapján rajzoltam mapsource-ban egy kb. tracket, majd kiderül, hogy sikerült...
Részemrõl sosem voltam maratonon és ezt az útvonalat sem ismerem, szóval ez a kísérlet, ha megy, megyek.Ha nem, akkor pedig porló csontjaim fognak ott heverni a pálya mellett, a túl sokat akart hobbi bringás mementójaként...
kár lenne érted

Posted 2011. June 20. - 22:16

Részemrõl sosem voltam maratonon és ezt az útvonalat sem ismerem, szóval ez a kísérlet, ha megy, megyek.

Posted 2011. June 20. - 22:15

Posted 2011. June 20. - 22:10

mennyi költõi lélek lettA klasszikus:
"A gyõztes azt mond amit akar, a vesztes mondhat amit akar.
A gyõzelmet nem kell megmagyarázni, a vereséget pedig nem érdemes. "

balu-ébresztõõõ ez montiverseny nem idézgetõs verseny

és minél nagyobb tömeg jó versenyeztetése kell, hogy legyen a cél
az egy szem gyõztesbõl nem fog megélni a szervezõ
Posted 2011. June 20. - 22:04

A klasszikus:
Ez olyan magas volt, hogy nem hagyhattam ki

Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2011. June 20. - 21:45

A klasszikus:A kifogás a gyengék fegyvere! A gyõztesek módot, a vesztesek kifogásokat keresnek ...

A sebesség mindent megold.
Posted 2011. June 20. - 21:41

Tervez valaki eselteg valamikor szombat (jún.25.) délelõtt középtávos pályabejárást? Csatlakoznék, illetve el is tudok vinni Bp-rõl (és vissza) bicajostól valakit, aki stabilan ismeri a középtáv útvonalát.
Posted 2011. June 20. - 21:35

És az eltévedés? Nem is tudom kivel tévedtem el ezen a versenyen tavaly.
Meg mintha valaki mesélt volna nekem valami elõzési problémáról múlt szombatról.
A verseny az amikor ugyanazon távon indulókat kell elõznöd. Amikor a más távon indulókat kell elõzgetned az nem verseny. Mivel nem is azok a versenyzõtársaid. Az kerülgetés.Azt mikor helyzetbe kerülsz akkor tudsz versenyezni.
Nem kell szépíteni a dolgot.Akkor lehet normálisan versenyezni ha van fél óra az indulások között és nincs dugó az elején.pl. mátra maraton
A kifogás a gyengék fegyvere! A gyõztesek módot, a vesztesek kifogásokat keresnek ...

Posted 2011. June 20. - 19:07

A verseny az amikor ugyanazon távon indulókat kell elõznöd. Amikor a más távon indulókat kell elõzgetned az nem verseny. Mivel nem is azok a versenyzõtársaid. Az kerülgetés.Azt mikor helyzetbe kerülsz akkor tudsz versenyezni.Ezért hívják versenynek! Kell tudni kikerülni a versenytársakat, XCO-n ezt kiválóan lehet gyakorolni
Nem kell szépíteni a dolgot.Akkor lehet normálisan versenyezni ha van fél óra az indulások között és nincs dugó az elején.pl. mátra maraton
Posted 2011. June 20. - 18:34

Hi! Adj e-mail címet, vagy telefont!Sziasztok,
Vennék férfi középtáv nevezést.
Üdv
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. June 20. - 17:31

Ezért hívják versenynek! Kell tudni kikerülni a versenytársakat, XCO-n ezt kiválóan lehet gyakorolni
Pár XCO versenyen voltam már az évek során nem kell bemutatni nem újdonság
Posted 2011. June 20. - 17:17

Posted 2011. June 20. - 17:13

Ezért hívják versenynek! Kell tudni kikerülni a versenytársakat, XCO-n ezt kiválóan lehet gyakorolni
És az eltévedés? Nem is tudom kivel tévedtem el ezen a versenyen tavaly.

Meg mintha valaki mesélt volna nekem valami elõzési problémáról múlt szombatról.

Posted 2011. June 20. - 17:08

Rossz a jelölés a hosszútávon, ráengedik a hosszútávot a 2. Dobogókõ után a komplett középtáv mezõnyére, sok helyen nem lehet elõzni fölfelé és lefelé egyaránt.
És a legvégén a legjobb a középtáv megfogja a rövidtáv végét és a hosszú táv a középtávot és a rövidet is.
Nem elég a középtávosokal szenvednilyük szinte végig a végén még a rövid id ott van:) és elég szük pálya

Posted 2011. June 20. - 16:54

Rossz a jelölés a hosszútávon, ráengedik a hosszútávot a 2. Dobogókõ után a komplett középtáv mezõnyére, sok helyen nem lehet elõzni fölfelé és lefelé egyaránt.
És a legvégén a legjobb a középtáv megfogja a rövidtáv végét és a hosszú táv a középtávot és a rövidet is.
Nem elég a középtávosokal szenvednilyük szinte végig a végén még a rövid id ott van:) és elég szük pálya
Posted 2011. June 20. - 16:47

Rossz a jelölés a hosszútávon, ráengedik a hosszútávot a 2. Dobogókõ után a komplett középtáv mezõnyére, sok helyen nem lehet elõzni fölfelé és lefelé egyaránt.Bocsi , csak pusztán érdeklõdök , hogy Te miért nem szereted azt a versenyt.Kíváncsi vagyok az egyetlen még nálam is nagyobb "hokibuzi" véleményére
.
Posted 2011. June 20. - 14:37

Posted 2011. June 20. - 13:46