Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

andrás3

andrás3

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Sziasztok!
Vennék ffi középtávot.
Köszi!
ugraiandras@t-email.hu

bmanó

bmanó

vendég

• fórumtag
  • 19 posts

Hahó!

Tervez valaki eselteg valamikor szombat (jún.25.) délelõtt középtávos pályabejárást? Csatlakoznék, illetve el is tudok vinni Bp-rõl (és vissza) bicajostól valakit, aki stabilan ismeri a középtáv útvonalát.

Na még egyszer.

Ja és hogy legyen edzésértéke, lehet kicsit tempós is. :-)
Szóval, aki szombaton pálybejárna középtávon, szóljon léccccci!

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Vasárnap tervezzük páran bejárni a rövidtáv útvonalát, de abszolút kényelmes nézelõdõs tempóban, túra keretében (Bp - Szentendre - Pap-rét - Visegrádra le a rövidtáv útvonalán - vissza szintén a maraton útvonalán - Szentendre - Bp). A neten lévõ térkép alapján rajzoltam mapsource-ban egy kb. tracket, majd kiderül, hogy sikerült...
Részemrõl sosem voltam maratonon és ezt az útvonalat sem ismerem, szóval ez a kísérlet, ha megy, megyek. :) Ha nem, akkor pedig porló csontjaim fognak ott heverni a pálya mellett, a túl sokat akart hobbi bringás mementójaként... :D

kár lenne érted :) és sose tudnád meg milyen a Duna maraton rövidtávja

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
Vasárnap tervezzük páran bejárni a rövidtáv útvonalát, de abszolút kényelmes nézelõdõs tempóban, túra keretében (Bp - Szentendre - Pap-rét - Visegrádra le a rövidtáv útvonalán - vissza szintén a maraton útvonalán - Szentendre - Bp), ha valakinek van kedve, csatlakozni lehet. A neten lévõ térkép alapján rajzoltam mapsource-ban egy kb. tracket, majd kiderül, hogy sikerült...
Részemrõl sosem voltam maratonon és ezt az útvonalat sem ismerem, szóval ez a kísérlet, ha megy, megyek. :) Ha nem, akkor pedig porló csontjaim fognak ott heverni a pálya mellett, a túl sokat akart hobbi bringás mementójaként... :D
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 posts
Egy dolog biztos a Duna maraton pályáján sokat számit a szerencse,ki, hol, mikor, hogyan tud elözni az utolsó 20-km-en,és bizonyon sok mulik rajta.Én személy szerint teljesen más idöpontokban rajtoltatnám a különbözõ távokat,hogy egyenlõek legyenek a feltételek.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

A klasszikus: :D
"A gyõztes azt mond amit akar, a vesztes mondhat amit akar.
A gyõzelmet nem kell megmagyarázni, a vereséget pedig nem érdemes. "

mennyi költõi lélek lett :D
balu-ébresztõõõ ez montiverseny nem idézgetõs verseny :)
és minél nagyobb tömeg jó versenyeztetése kell, hogy legyen a cél
az egy szem gyõztesbõl nem fog megélni a szervezõ

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Ez olyan magas volt, hogy nem hagyhattam ki :) .. :) :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A kifogás a gyengék fegyvere! A gyõztesek módot, a vesztesek kifogásokat keresnek ... :)

A sebesség mindent megold.

bmanó

bmanó

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Hahó!

Tervez valaki eselteg valamikor szombat (jún.25.) délelõtt középtávos pályabejárást? Csatlakoznék, illetve el is tudok vinni Bp-rõl (és vissza) bicajostól valakit, aki stabilan ismeri a középtáv útvonalát.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

És az eltévedés? Nem is tudom kivel tévedtem el ezen a versenyen tavaly. :D
Meg mintha valaki mesélt volna nekem valami elõzési problémáról múlt szombatról. :D

A verseny az amikor ugyanazon távon indulókat kell elõznöd. Amikor a más távon indulókat kell elõzgetned az nem verseny. Mivel nem is azok a versenyzõtársaid. Az kerülgetés.Azt mikor helyzetbe kerülsz akkor tudsz versenyezni.
Nem kell szépíteni a dolgot.Akkor lehet normálisan versenyezni ha van fél óra az indulások között és nincs dugó az elején.pl. mátra maraton

A kifogás a gyengék fegyvere! A gyõztesek módot, a vesztesek kifogásokat keresnek ... :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Ezért hívják versenynek! Kell tudni kikerülni a versenytársakat, XCO-n ezt kiválóan lehet gyakorolni :D

A verseny az amikor ugyanazon távon indulókat kell elõznöd. Amikor a más távon indulókat kell elõzgetned az nem verseny. Mivel nem is azok a versenyzõtársaid. Az kerülgetés.Azt mikor helyzetbe kerülsz akkor tudsz versenyezni.
Nem kell szépíteni a dolgot.Akkor lehet normálisan versenyezni ha van fél óra az indulások között és nincs dugó az elején.pl. mátra maraton

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Sziasztok,
Vennék férfi középtáv nevezést.
Üdv

Hi! Adj e-mail címet, vagy telefont!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts

Ezért hívják versenynek! Kell tudni kikerülni a versenytársakat, XCO-n ezt kiválóan lehet gyakorolni :D

Pár XCO versenyen voltam már az évek során nem kell bemutatni nem újdonság

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
törölhetõ

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

És az eltévedés? Nem is tudom kivel tévedtem el ezen a versenyen tavaly. :D
Meg mintha valaki mesélt volna nekem valami elõzési problémáról múlt szombatról. :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Rossz a jelölés a hosszútávon, ráengedik a hosszútávot a 2. Dobogókõ után a komplett középtáv mezõnyére, sok helyen nem lehet elõzni fölfelé és lefelé egyaránt.

És a legvégén a legjobb a középtáv megfogja a rövidtáv végét és a hosszú táv a középtávot és a rövidet is.
Nem elég a középtávosokal szenvednilyük szinte végig a végén még a rövid id ott van:) és elég szük pálya

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts

Rossz a jelölés a hosszútávon, ráengedik a hosszútávot a 2. Dobogókõ után a komplett középtáv mezõnyére, sok helyen nem lehet elõzni fölfelé és lefelé egyaránt.

És a legvégén a legjobb a középtáv megfogja a rövidtáv végét és a hosszú táv a középtávot és a rövidet is.
Nem elég a középtávosokal szenvednilyük szinte végig a végén még a rövid id ott van:) és elég szük pálya

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Bocsi , csak pusztán érdeklõdök , hogy Te miért nem szereted azt a versenyt.Kíváncsi vagyok az egyetlen még nálam is nagyobb "hokibuzi" véleményére :).

Norbi81

Norbi81

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok,
Vennék férfi középtáv nevezést.
Üdv

KandÚr

KandÚr

vendég

• fórumtag
  • 161 posts

Közép táv nevezés eladó, írj privit megbeszéljük(ára a 17000ft negyed része:-)!

Elkelt!