Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Az "Arcok"-at feltöltöttük. Még ma meglesznek a "Pillanatok" is és holnap a "Frissítés " képek.

http://www.systemspo...08725a4e1e7.ivy

mi a módja annak,hogy "letöltsem" a képeket?a szokásos "jobbgomb" stb...nem megy!
rajta vagyok páron és jó lenne!:D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Köszönjük! Mi most ketten autóval voltunk nem motorral. Én még életemben így fotózástól nem fáradtam el. A Pap rét utáni elsö terepszakaszon, ahol még együtt volt a mezöny 32 perc alatt 1100 képet csináltam kézböl a 100-400-as telével és sorozat nem volt közte. A végén nem éreztem a hüvelyk és a mutató ujjam.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
1etértek. Sysspo, minden elismerésem! Kíváncsian várom az akciófotókat. A tízerként berakott bukásban minden benne van, amit egy ilyen képpel ki lehet fejezni.
Ausztria, Kenguruk földje!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ez a systemsport nagy jó képeket készít...nem a KTM Duke-os srác csinálta?
Jól elkapott pillanatok...

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Hááát, ha a logód rólad készült, nem semmi volt az az esés :D

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás

Tudom hogy baromság, felelõtlenség, butaság, élni akarás, vagy nevezzük aminek akarjuk. Ez bennem egy ösztön. Bármilyen nagy esés (nem csak bringa) után elsõ dolgom, hogy felálljak, és tovább csináljam. Sokszor még a sérüléseket sem nézem meg ekkor, csak tovább. Igy vagyok összerakva :)

Én a tavaly elõtti Bükk Maraton egyik lejtõjén buktam egy rendeset. Elõször félreálltam, hogy az utánam jövõk ne szaladjanak belém. Megnéztem, hogy a bringa milyen állapotban van - alkalmas-e a versenyzésre. Majd száguldoztam tovább a célig. Igaz agyrázkódásom nem volt,de a célban vettem észre, hogy összeszedtem pár sérülést-sebet. Ilyenkor szerintem az emberben valami "plussz" ami miatt nem érzi a fájdalmat és nem veszi észre a sebeket.
Nem is tudom, hogy hogy nevezzem..... Transz?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
a fotósnak nagyon tetszett Laura...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Úgy látom felkerültek a frissítés képek is
http://www.systemspo...196ef9dc148.ivy

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Van ez így. Kivette a bal lábát a pedálból, de oztán jobbra dõlt...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Nagyon karaj a videó! Nincs több?

http://www.mtb.c2.hu/2007/sika.mpg

Tipikus Valéria féle leszállás ;)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Hát igen, mikor lenyugszol kezded el nyalogatni (vagy nyalogattatni :lick:) a sebeidet

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Ez most kb olyan volt, mint amit meséltél, amikor Pite fekszik a fûben a crash után és beszól neki a néni: Jajjkeljenfelfiatalember mert magáramászik akullancs! :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Egyébként törött bukó nem bukó, azaz elvileg versenyszabályzatot is sértesz, hogy a pályán lébecolsz. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás

miért mentél tovább törött bukóval, agyrázkódással?

Tudom hogy baromság, felelõtlenség, butaság, élni akarás, vagy nevezzük aminek akarjuk. Ez bennem egy ösztön. Bármilyen nagy esés (nem csak bringa) után elsõ dolgom, hogy felálljak, és tovább csináljam. Sokszor még a sérüléseket sem nézem meg ekkor, csak tovább. Igy vagyok összerakva :)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Viszont valahogy le kell menni a célba. Olyankor az ember nem igazán érzi a fájdalmat. Persze visszavesz a tempóból, óvatosabb, meg a bringát se hagynám ott szívesen.

teljesen értem mit mondotok, de nekem egy ekkora esés, agyrázkódás, törött bukó után eszembe nem jutott volna továbbmenni, az elsõ frissítõtõl valószínûleg levittek volna kocsival, biciklistõl, biztonságban. Különbözõek vagyunk. :)

"Volt pár érdekes szakasz még ezután. Volt egy jó kis köves lefelé, amit vmiért el is neveztem sziklakertnek. Mindenki leszáll és tolja, én lemegyek."
"Majd remek lejtõzés egy réten keresztül. Vagy ez nem is akkor volt? Nem emlékszem tisztán. Mindenesetre nem tudom miért száguldok lefelé 50nel. Nem volt elég?"
"Nyomom neki, hogy pár embert még levadásszak."

annak azért örülök, hogy utána már nem lett bajod. :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Viszont valahogy le kell menni a célba. Olyankor az ember nem igazán érzi a fájdalmat. Persze visszavesz a tempóból, óvatosabb, meg a bringát se hagynám ott szívesen.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
persze, fizikailag sok mindent lehet (pláne amíg az adrenalintól nem érzed a féjdalmat), csak kérdés érdemes-e törött bukóval, ami a következõ esésnél annyit ér, mintha rajtad sem lenne...

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hát, tovább lehet menni ha nem durván töri össze magát az ember. Én pl kisnánán estem a 2. körben (6 volt összesen) elrepedt az orrnyergem, késõbb 14 tüskét szedtem ki magamból és mind a 4 végtagom vérzett, nem kicsit. Az jó volt amikor a 34C°-ban tûzõ napon ráfolyt a sebre az izzadság :o
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Hogy éltem túl a Duna Maratont:
...

miért mentél tovább törött bukóval, agyrázkódással?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ilyet már én is átéltem. Mennyi gondolatra van idõ abban a 2-4 másodpercben...
Jó lenne, ha szabályozni tudnánk és nem csak katasztrófa helyzetekben lassulna le körülöttünk a világ. :)