Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Van a végén egy eléggé belógó villanyoszlop, engem az lepett meg, pedig lefelé óvatos duhaj vagyok :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Meg kellene tanulni kerékpározni, tisztába kéne lenni a határokkal és ésszel kéne belemenni a necces helyzetekbe. Tavaly elõttem is elszállt egy delikvens. Amint beraktuk jobbra a vasat, már tudtam, hogy repülni fog, mivel olyan tempóval ment bele a csiki-csuki részbe, hogy azt úgy nem lehetett megoldani. És én se mentem lassan. Egyébként ennél veszélyesebb részek vannak az útvonalon, és ezek szinte kivétel nélkül beleesnek a rövidtáv útvonalába is.

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

...A Salamon toronynál meg milyen veszélyes szakaszt kell átalakítani?...

A Salamon-torony elõtti szakasz, még bent az erdõben, egy jobbos kanyar, tavaly ott elég sokan szálltak el.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
A 2005-ös ment még a normális úton, nem is értem miért tették bele azt a tolós részt.

A Salamon toronynál meg milyen veszélyes szakaszt kell átalakítani?:s Én inkább máshol látok veszélyes részt.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Nem egy nagy ördöngösség - eddig is megtehették volna. Jobbra visz az erdészeti út az erdészház mellett. Ennek a végébe csatlakozott be a meredek mászás utáni lejtõ.

meg a 2660os még ott ment nem a durván.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nem egy nagy ördöngösség - eddig is megtehették volna. Jobbra visz az erdészeti út az erdészház mellett. Ennek a végébe csatlakozott be a meredek mászás utáni lejtõ.

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Paprétrõl van egy nagy emelkedõ na mondom most nem zavar senki kitekerem hát kb. a felénél meghaltam nagyon durva.

"...A közép és hosszú távnak: a Paprét utáni durva tolóst kiváltjuk egy tekerhetõs szakasszal...."
topmaraton.hu

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Tegnap mentünk egy középtávot a Dunamaratonon (azóta ma éjjel esett esõ). A pályával nincs semmi teljesen járható volt pedig elég sok esõ esett mostanába, van egy két sáros rész de nem vészes, sok helyen nagyon csalános és magas a fû de járható. Van elég sok köves rész illetve mégjobb köves rész + 25 cm levél figyelni kell könnyen lehet zakozni.

Paprétrõl van egy nagy emelkedõ na mondom most nem zavar senki kitekerem hát kb. a felénél meghaltam nagyon durva.

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Sziasztok!

MeridaMan! Mi verseny elõtti hétvégén tervezzük a középtáv bejárását ha addíg nem találsz társat csatlakozhatnál hozzánk.

MeridaMan

MeridaMan

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás

ha ezt láttad az 2007 es

Június 23-án középtáv pályabejárás. Találkozó 3/4 10 - 10 óra között Visegrádon, a kompkikötõ parkolójában. A cél a pálya megtekintése túrázós tempóban. A versenyen ráérünk széjjelszaggatni magunkat.:D

Valószinû a 2007-est láttam. :( Pedig biztam benne, hogy kapok egy kis ízelítõt
Vasárnapra nem tervez senki tekerést a középtávon?

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Valahol olvastam, hogy lesz pályabejárás, de miután bejelentkeztem seholse találom :( Jun. 23-ra emlékszem, de az hétfõ. Mikor lesz ha lesz?
Kösz.
ÜDV:
éN :)

ha ezt láttad az 2007 es

Június 23-án középtáv pályabejárás. Találkozó 3/4 10 - 10 óra között Visegrádon, a kompkikötõ parkolójában. A cél a pálya megtekintése túrázós tempóban. A versenyen ráérünk széjjelszaggatni magunkat.:D

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
szio
ha nem voltál még bejebkezve akkor nekem egy ötletem ,hogy miért láthattál ilyet. szerintem a 2007 es pályabelyárást hitted a ideinek ..(de lehet hülyeséget mondok ) csak én spec úgy láttam mikor nem voltam bejeletkezve... remélem vmit azért segítettem ..

MeridaMan

MeridaMan

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Valahol olvastam, hogy lesz pályabejárás, de miután bejelentkeztem seholse találom :( Jun. 23-ra emlékszem, de az hétfõ. Mikor lesz ha lesz?
Kösz.
ÜDV:
éN :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
szombaton Takáts Tamás koncert a helyszínen!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Még mehet szabira a pap, vagy átteszi szombatra vagy vasárnap délutánra a keresztelõt :) Kb. 5 % esély.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
kár, hogy nem tudsz eljönni Gabe!
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ha ott leszel Visegrádon meg fogod találni a rajthelyet. Lesz vagy 500 autós és legalább 1000 montis :) A településen átmenõ fõút mellett közvetlenül (a Dunára nézõ oldalon) van a rajt, nem lehet eltéveszteni.

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Végignéztam a sportaktív honlapját. Kétszer is. Semmi információt nem találtam, hogy helyileg pontosan honnan indul a verseny. Most vagy az van, hogy már nem látok a sok gép elõtt üléstõl, vagy az, hogy ezek buták.

Valaki infó?

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Köszönöm, de nem nagyon bízom benne....Az indulóknak defekt, és problémamentes versenyt kívánok!
" A Cube el van vetve! "

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

biztos az a szárazság (fõleg Szentlászló és Szentkereszt közt)? 2006ban 2 nap esõ elég volt, hogy tönkretegye az egészet

csak azért kérdem mert jövõhéten mennék bejárni és nem akarok nagy sarat

pl most a prédikálói dózerút és kisrigó közt (ami szakasz benne van) az teljesen száraz vót.

aami szutyok szokott lenni az a viságradi oldal, a vizverési rét után, arra nem voltam csak az akácos árkon mentem le, annak az alja picit sáros, de ott úgyis 1000-el döngetsz, nem számít.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való