Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

csizsolt

csizsolt

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás

Hali!
Valakinek van Garminhoz középtáv track-je? Vagy esetleg hosszútáv, és akkor csizsoltnak tudok térképet csinálni belõle!
Köszi!
Üdv:Thy

Szia Thy!

Köszi, hogy rácuppantál a felvetésemre, jó lenne, ha tudnál segíteni.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
http://turistautak.h...cks.php?id=8170

ez nem lenne jó? engem is érdekelne a szintdiagram ha ki lehet szedni belõle.
csak ezért nem regisztráltam magam

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hali!
Valakinek van Garminhoz középtáv track-je? Vagy esetleg hosszútáv, és akkor csizsoltnak tudok térképet csinálni belõle!
Köszi!
Üdv:Thy

csizsolt

csizsolt

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Szerintetek a Duna Maraton szervezõi miért kezelik államtitokként a pályatérképet vagy a részletes pályaleírást? A weblapon levõ térkép igazából semmire sem jó. Érdemes megnézni a másik három Topmaratonos rendezvény térképinformációit, ezek közül is kiemelkedõ szinvonalú a Szilvásvárad Maraton anyaga. Ezekkel teljesen beazonosítható és bejárható az útvonal.

Hiába fordulok a szervezõhöz e-mailben, válaszra sem méltat. Technikailag alkalmatlanok egy térkép összehozására vagy nemes egyszerûséggel tesznek a fejünkre? (Pedig úgy gondolom, hogy a nevezési díj befizetéséért némi szolgáltatás is járhatna...)

Azért vagyok tanácstalan, mert az idén indulok elõször a Duna Maratonon, és teljesen ismeretlen számomra a helyszín. Csak megjegyzem, hogy ha engem kérdezne valakirõl a hazai pályámról (Bükk), simán berajzolnám neki egy túrista térképre az útvonalat.

Kedves Sporttársak! Kérlek segítsen valaki. A hosszú távra lenne szükségem.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

A befutó nevezetû videóban van az a bizonyos jobb kanyar? Ha az amelyikre gondolok ott csak fékezni kellene..ha jól emlékszem 3 nyilas jelzés is van elõtte.

Igen, benne van. Tavaly már elég szelíd lett, ki lett járva rendesen.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Egy nõi rövidtávos nevezés is eladó, ha valakinek kell keressen.

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Én elcserélném a középtávos felnõtt ffi nevezésemet, rövidtávosra.
Edzéshiány. Ha valakinek van ilyen igénye, privibe megbeszéljük.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Hátha valaki nem ismeri. Lejtõzéses bringakamerás videók a DM 2007-rõl.
http://mtb.c2.hu
alatt videók menüpont.
Nekem a sípályától a befutóig rész tetszett a legjobban. De igazából a többi is.

A befutó nevezetû videóban van az a bizonyos jobb kanyar? Ha az amelyikre gondolok ott csak fékezni kellene..ha jól emlékszem 3 nyilas jelzés is van elõtte.

Az email-en kívül nincs valami elérhetõsége a szervezõknek? 2 hete nem kapok választ...

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Hátha valaki nem ismeri. Lejtõzéses bringakamerás videók a DM 2007-rõl.
http://mtb.c2.hu
alatt videók menüpont.
Nekem a sípályától a befutóig rész tetszett a legjobban. De igazából a többi is.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Férfi középtáv nevezés eladó.
Érdeklõdés privát üzenetben, vagy itt: 06-70-237-5777

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ha vkainek van felsleges ffi középtáv nevezése a Duna Marci, azt megvenném.

Ma még 5e-ért lehet nevezni. :)

A sebesség mindent megold.

palladium

palladium

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Ha vkainek van felsleges ffi középtáv nevezése a Duna Marci, azt megvenném.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Hali!
Ezek szerint, az elõbb leírtakat túlélve teljesen normális a pálya többi része?
Én tavaly a röviden mentem, most lesz elöször közép távom. Max. majd óvatos leszek ezen részeknél!

Bélint

Szerintem minden pálya járható, csak nem kell túlvállani maginkat! Ha tistában vagy a sját képességeddel akkor nem lehet baj. A maratonokon mindig úgy megy az ember, hogy nem tudja mi van elõtte, ellenben az XCO versenyeken ahol körrõl-körre lehet fokozni a tempót, mert ott tudod mi, mi után jön.
Gyakorolni kell és minden a helyére kerül:)
Szerintem a híd sokkal veszélyebb a Salamon torony elõtt mint az híres jobbos kanyar ... a kövesen meg le lehet menni, csak ésszel.

Különben is legyünk tisztában azzal, hogy a Duna egy technikás marci és kész. :clap:
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

"Nagyember"

"Nagyember"

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Hali!
Ezek szerint, az elõbb leírtakat túlélve teljesen normális a pálya többi része?
Én tavaly a röviden mentem, most lesz elöször közép távom. Max. majd óvatos leszek ezen részeknél!

Bélint

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

A Salamon-torony elõtti szakasz, még bent az erdõben, egy jobbos kanyar, tavaly ott elég sokan szálltak el.

Nem is veszélyes csak a kezdõknek meglepõ a sok dózerút után. Az a pálya egyik legjobb része.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Tényleg nem kell ijesztgetni, sem megijedni, ezek vannak középtávon:
1. Piliszentkeresztre levezetõ út, 30cm-s avarral, és nagy kövekkel
2. Dobogókõrõl lefele a piros háromszög, a télen szét túrták, ezért elég mély keréknyomok vannak rajta
3. Mester-rét utáni rét után, még a bob pálya elõtt, egy meredek lefelé, a vége nagyon köves
4. Jobbos kanyar a Salamon torony elõtt

Itt kell figyelni. De mindegyik járható.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Neked, nekem nincs benne semmi extra. Kicsit technikás, viszont sebességbõl, technikából simán megoldható. Azt viszont sokan elfelejtik, hogy nagyon sok vasárnapi, illetve képzetlen kerékpáros is elindul a versenyen, és belõlük sokan elhullanak.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Úgy néz ki indulok középtávon. Majd meglesem ezeket az extrém lejtõket, mindig megy az ijesztgetés, hogy ez milyen durva, aztán verseny közben fel sem tûnik, pedig 5ös skálán csak 3asra értékelném a lejtõzõ tudásomat...

A sebesség mindent megold.

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
semmi extrém nincs a rövidtáv pályájába! végig tekerhetö!
a lefelével meg néha rosszabb ha lassabban mész át a dolgokon:)

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
arra a részre gondoltok a salamon torony elõtt, ahol egy mentõautó is állt az alján, és egy kis letörés is volt a végén? én ott inkább letoltam tavaly (rövidtáv), aztán szóltam lent a srácoknak meg a mentõs komának, hogy fel kéne menni segíteni...mindezt azután, hogy elõttem 3 páciens is a bokrok között landolt és lábra nem bírtak állni, akkorát estek.

de ennyi erõvel kivehetnék azt a rámpát is, szvsz az vizesen-sárosan sáros/csúszós gumival sokkal veszélyesebb.

na de megrendeltem az 1.8as maxxis medusát, úgyhogy idén nem a technika fog leszállásra kényszeríteni.
(hanem hogy felfele gyenge vagyok, lefele meg félek:D)