Tényleg és mi van a pallóval?
![]()
Tudjátok az meredek deszkaépítmény, ami életveszélyes.Idén még került elõ ez a téma.
uristen milesz , LETOLOM
Tényleg és mi van a pallóval?
![]()
Tudjátok az meredek deszkaépítmény, ami életveszélyes.Idén még került elõ ez a téma.
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
A sebesség mindent megold.
És ha nem lesz?
Nem teremsport.
Lesz sár
??
Inkább az lehet az ok, hogy nem tudják annyi idõre lezárni a 11-est.
Jaaaaaaa, az más.
Akkor szeretném javasolni, hogy olyan szûk legyen a rajt, hogy egymás mellett csak 2 bringa férjen el, akkor még tovább fog tartani a rajt, és az még jobban fog kinézni.
AGYRÉM.....
Jaaaaaaa, az más.
Akkor szeretném javasolni, hogy olyan szûk legyen a rajt, hogy egymás mellett csak 2 bringa férjen el, akkor még tovább fog tartani a rajt, és az még jobban fog kinézni.
AGYRÉM.....
Duna maraton nevezés ingyibe odaadó... vagy hogyaf*szomba írjam... szal ha indulni akarsz rövidtávon, akkor van egy nevezés, neked, tök ingyibe!
Írjál üzenetet... részletek ott!
...mert az csak úgy néz ki jól, ha egyszerre rajtol 1700 ember
nem is voltMár nincs lezárva a 11-es Leányfalu környékén?
![]()
.
Nincs, és nem is volt lezárva a 11-esMár nincs lezárva a 11-es Leányfalu környékén?
![]()
Amúgy éjjel szépen esett Dobogókõ környékén. Biztos száraz a pálya mindenhol és porzik.
...mert az csak úgy néz ki jól, ha egyszerre rajtol 1700 emberBiztos lehetsz benne...
Nem is értem, hogy ekkora látszámnál és chip-es idõmérésnél mi a p...ért nem lehet 15-30 perces eltolással indítani a távokat?!?!?!?!
Nem értem, és nem is fogom megérteni.
A távok szerinti külön rajt engem nem érint, mert a mezõny elejérõl fogok rajtolniBiztos lehetsz benne...
Nem is értem, hogy ekkora látszámnál és chip-es idõmérésnél mi a p...ért nem lehet 15-30 perces eltolással indítani a távokat?!?!?!?!
Nem értem, és nem is fogom megérteni.
Az elsõ kilenc, meg a befutó elõtt még kb. 1 km azaszfalt vagy egyéb épített út, a többi terep.Tudtok infóval szolgálni azzal kapcsolatban,hogy a Buda rövidtávhoz képest mennyire nehéz a Duna rövidtáv?Ja és mennyi a terep-aszfalt arány kb.?
Elõre is köszi:)