Hallottál már olyat rendezõ szájából, hogy "aki teheti ne induljon el, mert ritka sz.r a pálya..."
Nem, és nem is fogsz...
De azt igen, hogy "váratlanul ért minket az esõ"
(Mint a FÕKEFÉ-t a decemberi havazás...

Háát azóta sok víz lefolyt a Dunán..A Duna Maraton honlapján június 30-án pedig ezt írták:
Hú, már alig várom!Az elõrejelzés szerint 2 óra múlva esõ várható a pályán.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Az elõrejelzés szerint 2 óra múlva esõ várható a pályán.Most a met.hu szerint esett arra....de nem lehetett egy nagy zápor....
A sebesség mindent megold.
Szentendren kedd ejjel volt az utolso zapor, de az sem volt veszes. Jo lesz ez, menjunk mar!
inkább arra lennék kíváncsi,hogy a szerdai bejárás óta esett-e számottevõ csapadék...
2,5-ös Wet Scream-re gondoltam:hahaha:
2,5-ös Wet Scream-re gondoltam:hahaha:1.8-as Hard Trackot ajánlom.... mégse virsli...mégse 2.3-as...kompromisszumos
Van abban több is.
Melyiket válasszam? Van két féle is.:D:D
Vagy essen, mert akkor nem ragad annyira, 2006-ban is friss, hígabb volt a sár, tavaly bejáráson nem friss sár olyan gyurmás volt alig lehetett lekaparni a kerekekrõl, fõként a ,,V" fékesek szívtak nagyot.Sár vagy nem sár... Nem mindegy? Ha sár van, akkor mindenkinek az van.
Ne essen közben az esõ, és akkor nem lesz vele baj.
Tessék szépen biciklizni, és közben mosolyogni!
Van abban több is.Én érzek a sárgumi témában még egy kis lehetõséget.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
A legótvarabb sáros részt nem ússza meg a rövidtáv; már ha sár van.Na most erre mit mondjak?
Röviden kell indulni...
Várjatok csak:D Voltam a 2006-os DM-en... most jut eszembe... csak a gyerekversenyen... az is "kicsit" sáros volt... tudom, milyen az ottani sár...Akkor sem parok.