Igen, ez egy ilyen optikai csalódás. Ha sokáig nézi az ember a képet, akkor feltûnik a háttérben egy rendezõ is!
Jééé, tényleg. Eddig fel sem tünt. Sõt most már látom, hogy van még egy bringás a háttérben.

Igen, ez egy ilyen optikai csalódás. Ha sokáig nézi az ember a képet, akkor feltûnik a háttérben egy rendezõ is!
jól van na, nem tudtam kihagyni, de akkor jó kép
Végül megelõzött vagy a célig rád tapadt? Megjegyzem a rendezõ is meredten figyel!
Nem találtál olyan képet, amin a sok kérdést felvetõ látvány jobban érvényesül?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Lehet, hogy a zoknid márkáját nézte annyira ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lehet, hogy a zoknid márkáját nézte annyira ?jól van na, nem tudtam kihagyni, de akkor jó kép
Vagy arra, hogy ne menjek neked?!
Élesen él még a gondolat az emlékeimben
Kikérem magamnak
A verseny hatalmas koncentrációt igényelt
Csipisz_
(amúgy a verseny alatt láttam kinn aggregátort, csühögött is, de hogy mit hajtott, az rejtély)
zeezoltano_
Igazi környezet tudatos hozzá állás erdõbe aggregátort hát ez csúcs !!
huh nagyon jó a képek. A mögöttem lévõ srác nem is tudom, hogy mire koncentrál ennyire:)
Flickr Photo Download: DSC_6292 (vagy csak bambult:))
Kikérem magamnakszerintem erre gondolhat: testhelyzet ideális, na de menet közben és bringán.... ?!
huh nagyon jó a képek. A mögöttem lévõ srác nem is tudom, hogy mire koncentrál ennyire:)
Huhh, nagyon durva képek, köszi!
Ha elhagytam egy pulzusmérõs karórát a versenyen, hol érdeklõdjek? Felmentem a sportaktiv.hu-ra, ott van, hogy kapcsolat, de ha elakarom küldeni a levelet az info@sportaktiv.hu-ra, azt írja ki, hogy érvénytelen e-mail cím.
Amúgy Dobogókõ(?) után hagytam el, egy lejtõn, a 38.km környékén ott, ahol Fenyvesi Peti is állt a pálya szélén. Volt azon a környéken az úton kidõlve srégen egy fa, jobbról lehetett kikerülni. Ugye ez Dobogó kõ után volt? Sajna nagyon nem vagyok képben ezekkel a helynevekkel.