Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás

Igen, ez egy ilyen optikai csalódás. Ha sokáig nézi az ember a képet, akkor feltûnik a háttérben egy rendezõ is!

Jééé, tényleg. Eddig fel sem tünt. Sõt most már látom, hogy van még egy bringás a háttérben. :)

budacsik

budacsik

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

jól van na, nem tudtam kihagyni, de akkor jó kép :)

Áá.., nem gáz, hogy beégettél :D
Utolsó pár km kellemesebben telt legalább. Bükk marcin találkozunk ;)

A kép tényleg jó. Láttad volna az én szemszögembõl.. :P

Végül megelõzött vagy a célig rád tapadt? Megjegyzem a rendezõ is meredten figyel!
Nem találtál olyan képet, amin a sok kérdést felvetõ látvány jobban érvényesül? ;)

Nem elõztem meg. Nem, nem azért..

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Igen, ez egy ilyen optikai csalódás. Ha sokáig nézi az ember a képet, akkor feltûnik a háttérben egy rendezõ is!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Végül megelõzött vagy a célig rád tapadt? Megjegyzem a rendezõ is meredten figyel!
Nem találtál olyan képet, amin a sok kérdést felvetõ látvány jobban érvényesül? ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Lehet, hogy a zoknid márkáját nézte annyira ? :) :) :) :) :) :)

jókat nevettem a hozászolásokon:) van itt fantázia:) ( zoknim alig látszik, nincs alacsony a a nyereg- én sem vagyok túl nagy növésû:) )
Látom, hogy sikere ennek ,de hogy ne menjen a fórum más irányba, OFF :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Lehet, hogy a zoknid márkáját nézte annyira ? :) :) :) :) :) :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Vagy arra, hogy ne menjek neked?! :)
Élesen él még a gondolat az emlékeimben :)

Kikérem magamnak :P
A verseny hatalmas koncentrációt igényelt :)

pytsur2

pytsur2

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Ha már ennyi gondolat felmerült, miért ne lehetne egy topic csak az ötleteknek?

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

Csipisz_
(amúgy a verseny alatt láttam kinn aggregátort, csühögött is, de hogy mit hajtott, az rejtély)

zeezoltano_
Igazi környezet tudatos hozzá állás erdõbe aggregátort hát ez csúcs !!

Az aggregátor az erdõben az idõmérõ rendszer azon részét látta el energiával, amelyik a részidõt, vagy csak az áthaladást regisztrálta (és talán továbbította) a célban lévõ berendezésnek.
Ugyanis éppen akkor mentél át egy gumiszõnyegen, ami levette a chip-rõl a passzív jelet...
De ebbe már ne menjünk nagyon bele, elég ha annyit tudtok, hogy kellett és kész... :)

budacsik

budacsik

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás

huh nagyon jó a képek. A mögöttem lévõ srác nem is tudom, hogy mire koncentrál ennyire:)
Flickr Photo Download: DSC_6292 (vagy csak bambult:))

Vagy arra, hogy ne menjek neked?! :)
Élesen él még a gondolat az emlékeimben :)

szerintem erre gondolhat: testhelyzet ideális, na de menet közben és bringán.... ?! :)

Kikérem magamnak :P
A verseny hatalmas koncentrációt igényelt :)

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás

huh nagyon jó a képek. A mögöttem lévõ srác nem is tudom, hogy mire koncentrál ennyire:)

szerintem erre gondolhat: testhelyzet ideális, na de menet közben és bringán.... ?! :)

kero

kero

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

amit éppen csodál , ebbõl a szemszögbõl tizes , de jó lett volna élõben látni ½' pl hátulról ;) , khm mármint nem NTK n csorogni pl itt is hanem jobban megfigyelni a dombok és völgyek vonalvezetését , izéé a kanyar ívét

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Szerintem azon dilemázott, jobbról-balról vagy csak úgy durr bele...:)

SPX

SPX

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Teljesen egyetértek 3lackhawk-al!
Továbbmennék, kéne egy fórum ahol a maratonokat egy szakemberekbõl álló független csapat értékeli.
Ezáltal késztetve a különbözõ maratonok rendezõit egy egészséges versenyre.
Nekem úgy tûnik a mai maraton helyzet megrekedt. A szervezõk eljutottak egy elég jó szintre és ott lepihentek... már jópár éve.
Vannak olyan maratonok amik nagy népszerûségnek örvendenek, de rendszeresen eltévednek az indulók, mert évrõl-évre nem jó a jelölés.
Olyat is tapasztaltam, hogy egy verseny után több mint egy évvel az erdõben lengedeztek a versenyt jelzõ szallagok... :(
Egyszóval van mit javítani még.
Az internet jó fórum lenne egy értékelésre.
Félreértések elkerülése végett nem a DM-rõl írtam a hibákat.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Arra, hogy alacsonyan van a nyerged.:)

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Hogy ne szakítsuk meg az eddigi hagyományt,
zenés képmese a DM 2010-rõl:

Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

3lackhawk

3lackhawk

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
A középtávon töltött 5ó:15p alatt volt idõm gondolkodni a látottak, tapasztaltak alapján, én erre jutottam:

Lehetetlen 1500 ember minden igényhez versenyt szervezni, de biztos hogy értékes információ lenne ha a szervezõk összegyûjtenék a véleményeket mi tetszett mi nem és így évrõl évre lehetne a versenyen javítani elérve a résztvevõk egyre magasabb fokú megelégedettségét. Nem az egyedi esetekre gondolok amikor valaki azt fikázza hogy ménem diós bejgli van a mákos helyett hanem ha 1500-ból 1001 azt mondja hogy legyen sós perec akkor elgondolkozzanak rajta....

Ami tényleg nagyon hiányzik a résztvevõk alapvetõ kiokítása hogyan is kéne részt venni egy ilyen versenyen hogy mindenkinek a maximális élvezetet nyújthassa.... Hosszú lenne a lista amit ide írhatnék, de azt hiszem mindenki tudja mikrõl kéne itt szó essen.

Köszi a drukkolóknak nekem sokat segít bárhol biztatnak, fõleg köszi a patakos drukkernek, aki ott hezitált hogy átvágjon azt biztos átsegítetted az amúgy tényleg nem vészes patakon, ilyenekre szükség van.

ÉS nem utsó sorban köszi minden fotósnak a jó képeket, fõleg hogy a középmezõnyt is lekaptátok!

PecsiPeter

PecsiPeter

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
köszönjük a képeket!
természetesen mindenkinek!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Huhh, nagyon durva képek, köszi!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Ha elhagytam egy pulzusmérõs karórát a versenyen, hol érdeklõdjek? Felmentem a sportaktiv.hu-ra, ott van, hogy kapcsolat, de ha elakarom küldeni a levelet az info@sportaktiv.hu-ra, azt írja ki, hogy érvénytelen e-mail cím.
Amúgy Dobogókõ(?) után hagytam el, egy lejtõn, a 38.km környékén ott, ahol Fenyvesi Peti is állt a pálya szélén. Volt azon a környéken az úton kidõlve srégen egy fa, jobbról lehetett kikerülni. Ugye ez Dobogó kõ után volt? Sajna nagyon nem vagyok képben ezekkel a helynevekkel.

kérj meg valakit aki volt és elmegy a térképen hogy nagyjából azonositsa be a helyet én meg körülnézek a környéken.....hátha

sose hittem volna , pár éve elhagytam a kilóméter órám egy patakátkelés után, s kb egy 7 múlva megtaláltam....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való