Kérdezd meg Táncit, õ tervezi a menést
Õ hosszútávozik. Ha a Gabira gondoltál. A Sanyit még megkérdezem.
Kérdezd meg Táncit, õ tervezi a menést
Én szombaton a Párommal és valószínûleg egy másik barátommal(a párom biztos) megyek.Mi is a komplett középtávot akarjuk megtenni.Ki merem jelenteni , hogy ismerem a pályát , a tempóról annyit , a párom 4:51-et ment a Szilváson élete elsõ maratonján , amivel master1 5. helyen ért be , úgyhogy nem a lazsálós típus.Egyedül lefele óvatosabb csak. De valakit lennt megvárni jobb , mint fennt.Amúgy ma is megyünk.
Csatlakoznék, ha lehet?Én is bejárnám a középtávot vasárnap, mert kifejezetten érdekel valamiért.
Külföldön sem minden versenyen van extra juttatás, az tény. Valamint abban igazad van, hogy az ilyen "nagy" rendezvénynek számító megmozduláson gazdagabb az idulók ellátása, és ez nem a közösségi programokban merül ki!félre értetted
a hosszún meg igen visszafogott kategorizálás van
nõi kategória ugye nincen és 50 évnél meg befejezõdik a ffi kategória , nincs master 3 már
ha már szóba hoztad a dolgokat
nagyon sok maratoni futó versenyen (amiknek több vagy kevesebb a nevezési díja mint az itteni monti versenyeké) az arra az eseményre emlékeztetõ érmet kap minden teljesítõ , néha még oklevelet is küldenek utólag )
jól mutat a falon egy hosszútávnál már azért szép lenne ha jutna ilyen is , 100 körüli létszám itthon
de azért lenyomom úgy is hogy még kategóriám sincsen .
de van már 3 t-mobilos plüss állatom
Ezt is tudom ...Ohh ezzel én csak azt akartam mondani, hogy ha engem a díj érdekelne réges-régen befejeztem volna ezt a sportot. Voltam én profi is arra nincsen energia, jó ez így kedvtelésbõl munka mellett. A kormányt meg arra írtam, hogy mindenki vinnyog, hogy kerülgetni kell, vazze ez van, sajnos ilyen ez, Ausztriában is kell kerülgetni, Németországban is kell kerülgetni, de ha jó erõben vagy ki tudod kerülni az embereket. Tavaly a Bükkön a rajt után kaptam defektet 500m-rel természetesen nem volt nálam semmi vissza a rajtba belsõ pumpa stb. 10-en perccel eredtem a mezõny után és azért csak sikerült egész elõl megérkezni.
Kinek mi a lényeg ... az 500HUF-s érem vagy az eszmei értéke és az eredménylistán elfoglalt hely? ... ezt mindenki maga tudja ...
Ha ebbõl akarsz meg gazdagodni az már régen bukó ám"AMATÕR" sportoló szinte mindenki! Akkor a díjazás is "amatõr" lesz, vagy mit szeretnél? Világ kupa díjazást egy Bükk maraton rövidtávon ... ? Ez a való világ! Ébresztõ!!!!!!
Táplálkozz a kerékpáros társadalom elismerésébõl és légy büszke az eredményekre amit elérsz! Mindenkinek vannak céljai és azoknak megfelelõen készül, áll rajthoz. Nekem speciel egy érem vagy egy serleg többet jelent, mint egy bármilyen tárgyi ajándék!
csak halkan jegyzem meg az elit és a hosszú általában nem szokott vicces díjaka kapni
De ezek szerint, ennyi a respekt részetekrõl a dobogósok felé ... a röhögés ...vagy félre értem?
félre értetted
a hosszún meg igen visszafogott kategorizálás van
nõi kategória ugye nincen és 50 évnél meg befejezõdik a ffi kategória , nincs master 3 már
ha már szóba hoztad a dolgokat
nagyon sok maratoni futó versenyen (amiknek több vagy kevesebb a nevezési díja mint az itteni monti versenyeké) az arra az eseményre emlékeztetõ érmet kap minden teljesítõ , néha még oklevelet is küldenek utólag )
jól mutat a falonegy hosszútávnál már azért szép lenne ha jutna ilyen is , 100 körüli létszám itthon
de azért lenyomom úgy is hogy még kategóriám sincsen .
de van már 3 t-mobilos plüss állatom
Azt te is tudod, hogy ebbõl megélni nem lehet ...Amatõr sportolók vagyunk!
Az nem kérdés, hogy tudsz menni ... sõt jól is!Ezt már beszéltük párszor ...
De lehet félre értetted ...
Ami meglepett az a Sárga ösvény ami Psztkeresztre visz le. Az is ilyen katlan szerû.
Hát ez most elég nagy kihívás. Mivel az mindig is ilyen gördülõ köves, elszórt faágas volt így tudtam mire számítsak de a ráhullott avar réteg mindent eltakar, gyakorlatilag vaktában megy le az ember... Ráadásul sáros részek is vannak és mindehhez tényleg elég meredek. Egy helyen tuti van kidõlt fa is ami alatt balra húzódva éppen át lehet csusszanni, hátizsák nélkül.
Ebbõl csak azt akarom kihozni, hogy a távok elsõ 50-60 emberének gyerek játék lesz de a többi spori fog kapaszkodni szerintem. Meg itt aztán tényleg alig lehet elõzni aki megpróbálja az több embert is veszélyeztet majd nem csak magát.
Kinek mi a lényeg ... az 500HUF-s érem vagy az eszmei értéke és az eredménylistán elfoglalt hely? ... ezt mindenki maga tudja ...
Ha ebbõl akarsz meg gazdagodni az már régen bukó ám"AMATÕR" sportoló szinte mindenki! Akkor a díjazás is "amatõr" lesz, vagy mit szeretnél? Világ kupa díjazást egy Bükk maraton rövidtávon ... ? Ez a való világ! Ébresztõ!!!!!!
Táplálkozz a kerékpáros társadalom elismerésébõl és légy büszke az eredményekre amit elérsz! Mindenkinek vannak céljai és azoknak megfelelõen készül, áll rajthoz. Nekem speciel egy érem vagy egy serleg többet jelent, mint egy bármilyen tárgyi ajándék!
csak halkan jegyzem meg az elit és a hosszú általában nem szokott vicces díjaka kapni
De ezek szerint, ennyi a respekt részetekrõl a dobogósok felé ... a röhögés ...vagy félre értem?
Azt te is tudod, hogy ebbõl megélni nem lehet ...Amatõr sportolók vagyunk!
Az nem kérdés, hogy tudsz menni ... sõt jól is!Ezt már beszéltük párszor ...
De lehet félre értetted ...
Kinek mi a lényeg ... az 500HUF-s érem vagy az eszmei értéke és az eredménylistán elfoglalt hely? ... ezt mindenki maga tudja ...arra gondolsz amikor valaki kap egy 500 forintos medált és valami 1000 ft-os díjat ?
persze
mindig megnézzük mert jókat lehet röhögni mit kaptak
ébresztõõ ombre , ez itt magyarország
Azt te is tudod, hogy ebbõl megélni nem lehet ...Én idén 3-szor voltam 2. az összes díjjal amit kaptam, messzire nem jutok, van egy tök jó kulacsom, valakinek elajándékoztam, meg egy pólóm, ja meg egy Miskolci kisokosom. Egyébként nekem nincsen bajom a rajtoltatással általában úgy 1 percen belül meg tudom loszolni a komplett mezõnyt az aszfaltos részeken, meg is szoktam tenni, mert az vicces. Kerülni meg tudok van azon az izén kormány vagy mi, lefele is elmegyek, max néha a felnim nyekken egyet.
Na még egyszer.
Ja és hogy legyen edzésértéke, lehet kicsit tempós is. :-)
Szóval, aki szombaton pálybejárna középtávon, szóljon léccccci!
az a miskolci kisokos az kifejezetten jó ajándék volt, remélem bekereteztetted és ott lóg a falon
![]()
Én idén 3-szor voltam 2. az összes díjjal amit kaptam, messzire nem jutok, van egy tök jó kulacsom, valakinek elajándékoztam, meg egy pólóm, ja meg egy Miskolci kisokosom. Egyébként nekem nincsen bajom a rajtoltatással általában úgy 1 percen belül meg tudom loszolni a komplett mezõnyt az aszfaltos részeken, meg is szoktam tenni, mert az vicces. Kerülni meg tudok van azon az izén kormány vagy mi, lefele is elmegyek, max néha a felnim nyekken egyet.
Én ébren vagyok!
Neked ébresztõ ombre ...
Láttál e már eredményhirdetést és díjátadást ... monti versenyen eVolt e több aranyérmes e ...
Én ébren vagyok!
Neked ébresztõ ombre ...
Láttál e már eredményhirdetést és díjátadást ... monti versenyen eVolt e több aranyérmes e ...
Na még egyszer.
Ja és hogy legyen edzésértéke, lehet kicsit tempós is. :-)
Szóval, aki szombaton pálybejárna középtávon, szóljon léccccci!
mennyi költõi lélek lett
balu-ébresztõõõ ez montiverseny nem idézgetõs verseny
és minél nagyobb tömeg jó versenyeztetése kell, hogy legyen a cél
az egy szem gyõztesbõl nem fog megélni a szervezõ