Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

Laccen

Laccen

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok,

egy nagyon szép zöld fekete fehér Genesis mezt kaptam postán, nagyon tetszik, nem az amivel reklámozták, de szerintem legalább olyan jó ez a mez is... :)

Köszönjük :)

Szt Amás

Szt Amás

vendég

• fórumtag
  • 108 posts
+1
Szép piros. Mindenesetre jött egy elnézéstkérõ papírka is mellé, ami azért pozitív.

különben is mit akarsz egy kulacsnyi zselével? :)

tekerõ2

tekerõ2

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Kedves Sporttársak !

Szintén zenész ! Én is ma kaptam meg a mezt, amely nem olyan , mint a reklámban szerepelt az jobb volt és a márkája is ! A kulacs zselé és kedvezmény kuponok nekem sem jöttek és szó sem eset róla!

Már örülni sem tudok a meznek!

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Tisztelt Sporttársak!

Ma megkaptam VÉGRE a mezt. Háááááát nem az ami a képeken van,a kulacs és a zselé sincs a csomagban...................................de hát ne legyünk telhetetlenek,ezer forintért mit vár az ember nem igaz???!!! Szánalmas!

tekerõ2

tekerõ2

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Hát pénteken sem kaptam meg, így amit gondoltam ,hogy a szombati túrán fel tudom venni megint nem sikerült.
Ez már nem tudom hanyadik túra és verseny mely elõtt naivan azt gondolom , hogy meg lesz.Talán karácsonyra ??????

info@sportaktiv.hu

info@sportaktiv.hu

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Kedves Sporttársak!
A Genesis mezek az Intersport jóvoltából megérkeztek a Sportaktív irodájába, tegnapi nap kiválogattam, becsomagoltam és ha a mai napon sikerül eljutnom a postára akkor ajánlott-elsõbbségivel feladom így legkésõbb pénteken mindenki hozzájut a mezéhez.
Elnézéseteket kérem a kellemetlenségért és köszönöm a türelmeteket!
www.sportaktiv.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Sziasztok!

A budaörsi Intersportnál az egyik eladó adott egy mail címet, hová írtam, hogy mire számíthat aki nem kapott Genesis csomagot.Ezt a választ kaptam már másnap! :

"a Sportaktív-nál található listán szereplõ, csomagot eddig meg nem kapó versenyzõk számára jövõ hét végén futnak be Ausztriából a hiányzó csomagok. Gondolom, hogy az ezt követõ hét folyamán – amennyiben ezen a listán Ön szerepel – Ön is kézhez kapja a küldeményt. Köszönöm türelmét és elnézést a kicsit akadozó lebonyolításért.

Sportos üdvözlettel,

Tisztelettel/ Mit freundlichen Grüßen / With best regards

Várbíró Ákos

marketing vezetõ"

Én most optimista lettem és várom a csomagomat!

Köszönjük a tájékoztatást! Szerintem sokan várunk a cuccra!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

zolibaa

zolibaa

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!

A budaörsi Intersportnál az egyik eladó adott egy mail címet, hová írtam, hogy mire számíthat aki nem kapott Genesis csomagot.Ezt a választ kaptam már másnap! :

"a Sportaktív-nál található listán szereplõ, csomagot eddig meg nem kapó versenyzõk számára jövõ hét végén futnak be Ausztriából a hiányzó csomagok. Gondolom, hogy az ezt követõ hét folyamán – amennyiben ezen a listán Ön szerepel – Ön is kézhez kapja a küldeményt. Köszönöm türelmét és elnézést a kicsit akadozó lebonyolításért.

Sportos üdvözlettel,

Tisztelettel/ Mit freundlichen Grüßen / With best regards

Várbíró Ákos

marketing vezetõ"

Én most optimista lettem és várom a csomagomat!

tekerõ2

tekerõ2

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Az Intersport marketing vezetõje írta nekem , hogy a futár cég elkeverte a csomagokat és pótolják rövidesen.Türelmet kért , de pontos idõpontot nem írt, de legalább azt mondta , hogy megkapjuk.

milu

milu

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Mondjuk még én sem kaptam semmi infót, nekem 3000-rel jönnek:(((

Szt Amás

Szt Amás

vendég

• fórumtag
  • 108 posts

Én lehet bemennék az elsõ intersprtba elég segítõkészek szoktak lenni , elképzelhetõ hogy egy érdeklõdõ emailjükre gyorsan megkapnád.

Tekintettel arra, hogy én a Sportaktívval kötöttem - fogalmazzunk úgy - szerzõdést, így nem érdekel hogyan rendezik a partnerükkel. Nem a rajtcsomag érdekel, meg az ezer forint, hanem az hogy kus... izé, szóval válaszlevélre sem méltatnak.

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
mi az a rajtcsomag?

még verseny elott kaptam futárcégen keresztul csomagot, benne szép mez és pár aprosag.
gondoltam végre felfedeztek, indul vénségemre a karier majd kedves feleségem közolte ezt 1000 Ft bárki megvehette!
pedig már láttam magam a tuúron ;)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Én lehet bemennék az elsõ intersprtba elég segítõkészek szoktak lenni , elképzelhetõ hogy egy érdeklõdõ emailjükre gyorsan megkapnád.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Szt Amás

Szt Amás

vendég

• fórumtag
  • 108 posts

Valaki megkapta már azóta a Genesis Rajt csomagot ?

Információ ? Mi lehet vele? Ez már döbbenet ! Esetleg karácsony ?

Múlt héten küldtem egy érdeklõdõ levelet a Sportaktívnak. Érdeklõdtem hogy most mi van, illetve ajánlottam benne, hogy esetleg visszautalhatják a pluszként befizetett pénzt. Egyelõre nincs sem válasz, sem ebbéli változás a számlámon. Következményképpen valószínûleg ez volt az utolsó rendezvényük amin voltam. El lehet gondolkozni, melyik érte meg...

tekerõ2

tekerõ2

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Valaki megkapta már azóta a Genesis Rajt csomagot ?

Információ ? Mi lehet vele? Ez már döbbenet ! Esetleg karácsony ?

v.lala

v.lala

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
sziasztok!

K399 rajtszámú középtávos kolléga! van a birtokomban pár fotó rólad a Sportograf jóvoltából! ha érdekel, jelentkezz, megbeszéljük!

jó hátszelet!

Szt Amás

Szt Amás

vendég

• fórumtag
  • 108 posts

Csodálom , hogy errõl nem nagyon írtak még sehol, de ami késik nem múlik!

Épp a minap botlottam bele itt az oldalon egy cikkbe: a Duna Maraton a szervezõ szemszögébõl. Már örültem, de jópár éves a cikk. Talán meg kéne ismételni az interjút, amelyben esetleg ki lehetne térni erre a kis incidensre.

tekerõ2

tekerõ2

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Ezek szerint még nagyon a kapcsolatot sem sikerült felvenni az illetékes osztrák intersporttal, tehát 2-3 héten belül megkapjuk igéret nem nagyon fog teljesülni. Talán kérjük vissza az 1.000 Ft.-ot. Az már nem ér semmit sem , mivel az élmény amitõl megfosztottak megfizethetetlen.Azt is megérdemelnék , hogy olyan reklámot kapjanak , amiért igy ki toltak sok-sok emberrel................. Csodálom , hogy errõl nem nagyon írtak még sehol, de ami késik nem múlik!

info@sportaktiv.hu

info@sportaktiv.hu

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Kedves Versenyzõk!
Itt és most szeretném elnézéseteket kérni az osztrák Intersportos kollégák nevében is az elmaradt Genesis csomagokért! Az osztrák kollégákkal felvettem a kapcsolatot és elküldtem nekik a listát, hogy kik azok akik nem kapták meg ezt a csomagot. Ennél többet én sajnos nem tudok tenni, a magyar kollégákon keresztül megsürgettem az ügyet. Nem tudok mást, mint továbbra is kérni szíves türelmeteket.

Üdvözlettel.
Barsi Zsuzsa

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 posts
Sziasztok,

Nem tudom segít-e rajtatok valamit, én a verseny elõtti héten kaptam meg a Genesis csomagot.
A benne található tájékoztatóban az alábbi telefonszám szerepel info esetére:

Barsi Zsuzsa

06302097358

és a sportaktív e-mail címe....

info@sportaktiv.hu

próbáljátok meg hátha....

üdv