Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

kzkvh2

kzkvh2

vendég

• fórumtag
  • 91 posts

Az, hogy a természetvédõk meg az erdészek nem néznék jó szemmel, ha most hétvégén az útvonalra özönlenének a bringások. Tökmindegy, ez van, aki egy kicsit is tud tájékozódni az a feltett térkép alapján simán végigjárja az útvonalat.

Vagy megcsinálja mapszósszal.
Pl. itt a közép nyomvonala. Mivel térképbõl számolta a magasságot, ezért nem pontos, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy maga a track 99%-ban pontos. (két kanyart nem akart megrajzolni a térképen, illetve a start/cél területtel már nem bajlódtam) Nekem mindez 15 percig tartott úgy, hogy nem vagyok ebben gyakorlott és nem bajlódtam az egyéb részletekkel (átlagsebesség beállítása, stb...)

raczger

raczger

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Az, hogy a természetvédõk meg az erdészek nem néznék jó szemmel, ha most hétvégén az útvonalra özönlenének a bringások. Tökmindegy, ez van, aki egy kicsit is tud tájékozódni az a feltett térkép alapján simán végigjárja az útvonalat.
Fiat hatulján: "Ne kövess, mert idegesít!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Sajnos azt mondták, hogy azt nem rakhatok fel :(

Persze úgyis mindenkinek meglesz a verseny után, szóval mi az értelme a keménykedésnek?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Köszi a pálya infókat. Mint mondtam nincs nagy helyismeretem, de ezeket korábban említett részeket sikerült megtalálnom és sikerült a változásokat is meglelnem a térképen. Köszönöm.
Na most megyek, van még 1,5 hét a versenyig addig szunyókálok kicsit. Azt hallottam pihenten kell versenyre menni.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 posts
Középtávos eladó nevezése valakinek esetleg? Érdekelne... :)

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

...most nem kell megmászni a tetejéig a Szentlászló hegyet.

Legalább nem lesz "tolóverseny".Tavaly a Tetves-árkot gyönyörûen kipucolták , remélem idén is próbálnak valamit tenni , mert most tényleg elég durva.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

"...most nem kell megmászni a tetejéig a Szentlászló hegyet."

Ez mondjuk annyira nem baj.:)

raczger

raczger

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Az elsõ felét jól írtad, az az út Pilisszentlászló alá visz, ott lesz egy plusz mászás. Pilisszentkeresztre lefelé maradt a Tetves-árok (elég tetves állapotban van most :D).
A másik változás az Papréttõl fel a fenti rétig, most nem kell megmászni a tetejéig a Szentlászló hegyet.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

Most akkor a tavalyi nyomvonalhoz képest sok változás lesz? nekem nincs nagy helyismeretem, de középtávon és röviden már többször voltam. Most középen indulnék.

mikor dobogókõrõl lejössz, leérsz az aszfaltos erdészetire, onnan balra egy dózeres mászókára fordultál. majd jobbra (p3sz-p) darabig szint majd begurultál pilisszentlászlóra (kis rigóhoz) , na most nem a szintút hanem legurulsz szentlászló alá, és onnan kis plusz mászás. meg mintha pilisszentkeresztre se a szokott (tetves)úton menne le. (vagy az mostanság se ? 2005ben voltam legútobb)

de majd Raczger kolléga kijavít ha nem jól látom ...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

raczger

raczger

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
A röviden nincs változás, a középen egy rövidebb és egy hosszabb szakaszon van változás, összességében kicsit nagyobb szint van benne

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Most akkor a tavalyi nyomvonalhoz képest sok változás lesz? nekem nincs nagy helyismeretem, de középtávon és röviden már többször voltam. Most középen indulnék.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

fmark

fmark

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
köszönöm

raczger

raczger

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Hosszú táv frissítõk: 15km, 26km, 29km, 44km, 55km, 66km, 72km, 81km
Közép táv frissítõk: 15km, 26km, 29km, 42km, 48km, 56km
Rövid táv frissítõk: 11km, 19km

fmark

fmark

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Valaki meg tudná mondani kb hányadik kilométereknél vannak a frissítõk? (középtáv érdekelne de hátha másnak meg a többi hasznos)

raczger

raczger

vendég

• fórumtag
  • 116 posts

Esetleg egy gps tracket tudnál adni? Spec engem a hosszú érdekelne.

Sajnos azt mondták, hogy azt nem rakhatok fel :(

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

Ki más zavarta meg volna (meg a zõõdek)? :)
Egyébként jó az az út, nekem az is tetszett, csak több szintet kell visszafele menni szentlászlóra.

Akkor jó , ha jó.:) Szóval ezért a több szint.Most hétvégén be is járom.A sípályán toltam már fel (egy ideig még tekerni is tudtam) , de nem gondoltam volna , hogy egyszer ott maratont visznek fel.Még jó , hogy csak középen indulok , lassan tolok és ott még úgy is kipurcannék.:)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Esetleg egy gps tracket tudnál adni? Spec engem a hosszú érdekelne.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

raczger

raczger

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Ki más zavarta meg volna (meg a zõõdek)? :)
Egyébként jó az az út, nekem az is tetszett, csak több szintet kell visszafele menni szentlászlóra.

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

Na sajnos csak most tudtam feltenni, mert még szerkesztenem is kellett picit, meg más dolgok miatt is.
Na tehát a pályatérkép nagyobb felbontásban: Duna Maraton 2012 pályatérkép
Annyit hozzáfûznék, hogy Dobogókõnél a Sípályás frissítõ csak a hosszútávosoknak lesz.
Látom szintkülönbséget nem írtak ki a honlapra így akkor én leírom ezeket az adatokat:
Hosszútáv: 2600m
Középtáv: 1800m
Rövidtáv: 700m

Köszönjük.Szentlászlóba vissza mi az a dzsindzsa-út a jó kis megszokott piros+ helyett?Csak nem az erdészet zavarta arra a maratont?

raczger

raczger

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Na sajnos csak most tudtam feltenni, mert még szerkesztenem is kellett picit, meg más dolgok miatt is.
Na tehát a pályatérkép nagyobb felbontásban: Duna Maraton 2012 pályatérkép
Annyit hozzáfûznék, hogy Dobogókõnél a Sípályás frissítõ csak a hosszútávosoknak lesz.
Látom szintkülönbséget nem írtak ki a honlapra így akkor én leírom ezeket az adatokat:
Hosszútáv: 2600m
Középtáv: 1800m
Rövidtáv: 700m