Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

Dömper

Dömper

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Ha nem igy fogalmaznam, de lényegében osztom a véleményed.
Úgy tûnik, hogy sokan elfelejtik milyen versenyre is jöttek.Ezek az események terepen kerülnek megrendezésre és az pont ilyen szokott lenni.A közép távon is voltak nehéz és könnyû szakaszok.Izgalmas és teljesíthetõ volt a pálya végig.
Ha valakinek nincs meg a megfelelõ technikai tudása, akkor ne másban keresse a hibát.

Nekem egy dolog nem tetszett.A nagy meleg.:mad:De ezért nem vonhatok felelõsségre senkit.

srácok, technikailag ezek a lefelék NULLA szintüek voltak. Az, hogy a XC-Maratonon indulok 90%-a NEM tud biciklizni nem a pálya a hibás.... Erõsen gondolkodom, hogy csinálok egy páralkalmas kurzust, mert az, hogy a végén a fa lejárón úgy tolják le, az azért égõ....

Amugy master1 középtáv, 166. lettem, 15kg-os enduro bicajjal. Ügyes vagyok

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Gondolom van akkor egy Google regisztrációd. Oda ha belépsz, van egy Drive nevû szolgáltatás, ahová a picasa is pakolja a képeket. A könyvtárakat meg tudod osztani egyenként, szóval tudzs feltenni maszek, meg versenyfotókat, egyik nyilvános lesz, a másik nem. A google oldalt is be lehet állítani magyarra. Ha nem megy, hívj át magadhoz valakit, aki ért hozzá egy egy kicsit, szerintem érdemes, mert rengeteg idõt spórol meg. És köszi a fotózást!

Nagynehezen rájöttem a picasára hogyan mûködik,de mindig egy google+ nevû oldalra akarja menteni a képeket hogy lehet átrakni a picasába?
És ha lehet kérni az angól útmutatott mondjátok légyszi mert hálistenek leszedtem a magyar verziót mégis angol!
Köszike

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 posts

Mi ilyan "ereszcsatornát" használunk. A kerék, váltó és a teló után, vagy azokkal együtt az emberiség legnagyobb találmánya. Rossz hír, hogy hazánkab rendelkezésre álló készlet utolsó 2 darabját a múlt héten vettük meg, az eddigi forgalmazó felhagot vele. Max neten lehet vásárolni, a honlapjuk : Sweat GUTR | The Ultimate Sweatband™ | Performance Headbands | Tunnel Vision, Inc.
2 éve használjuk, szuper. Csak ajánlani tudom.

Köszi, ez az!

rako

rako

vendég

• fórumtag
  • 11 posts

Sziasztok!
Hét vége felé lesznek fönt a képek mert a picasa programhoz nagyon nem értek :(
és így egyesével kell lekicsinyiteni a képeket amibõl van bõséggel!
Amint készvan linkelgetem!

A kép átméretezéshez ezt a programot ajánlom ha érdekel IrfanView :

IrfanView v4.32 (magyar) | [origo] szoftverbzis

egy kattintással több ezer képet is át tudsz méretezni :)
Verseny filozófiám: felfelé ésszel, lefelé ami belefér :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Imádom,h ilyen penge vagy. Megnéznélek féknélkül és legalább 10 profi fotossal mennék,h frankón meglegyen a borulásod minden szögbõl. :D

srácok, technikailag ezek a lefelék NULLA szintüek voltak. Az, hogy a XC-Maratonon indulok 90%-a NEM tud biciklizni nem a pálya a hibás.... Erõsen gondolkodom, hogy csinálok egy páralkalmas kurzust, mert az, hogy a végén a fa lejárón úgy tolják le, az azért égõ....

Amugy master1 középtáv, 166. lettem, 15kg-os enduro bicajjal. Ügyes vagyok

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts
Nagynehezen rájöttem a picasára hogyan mûködik,de mindig egy google+ nevû oldalra akarja menteni a képeket hogy lehet átrakni a picasába?
És ha lehet kérni az angól útmutatott mondjátok légyszi mert hálistenek leszedtem a magyar verziót mégis angol!
Köszike

kzkvh2

kzkvh2

vendég

• fórumtag
  • 91 posts

Egyetlen bajom volt: a szemembe és a szemüvegemre folyó izzadtság, emiatt hosszú szakaszokon alig láttam. Valamikor régen hallottam valami ereszcsatornaként mûködõ szilikon homlokpántról. Van ilyen valakinek? Müxik? Hol lehetne szerezni?

Nemrég rendeltem egy ilyet. A Crosskovácsi volt az elsõ, ez a második ahol élesben használtam. Nagyon izzadós vagyok, engem is nagyon zavar, hogy a szemüvegembe folyik az izzadtság.
Tapasztalat? Jó, de ebben az idõjárásban nem gondolom, hogy bármi kitartott volna 5-6 órát. Ennek is megvannak a határai, egy idõ múlva már ez sem tudja elvezetni a nedvességet. De szerintem más sem... Sima edzéseken, 2-3 órás tekeréseken, normális (<30C) hõmérsékleten kifejezetten jól mûködik.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Ez nem kérdés, egyértelmû, hogy azon a féknélküli lejtõn a fékezõ kutyaütõk esnek el, mint mindig.

Alkalomadtán beszélgess el errõl Szatmáry Andrissal aki a hosszútáv második helyén ment és ott csukta össze magát...

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 posts

Ez nem kérdés, egyértelmû, hogy azon a féknélküli lejtõn a fékezõ kutyaütõk esnek el, mint mindig.

Imádom,h ilyen penge vagy. Megnéznélek féknélkül és legalább 10 profi fotossal mennék,h frankón meglegyen a borulásod minden szögbõl. :D

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 posts

Sziasztok!

Feltöltöttem ide: Duna Maraton 2012 pár a mai versenyrõl készült fotómat! Jó nézegetést! :)

Jó képek! Köszönjük! :)

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 posts

Középtávot mentem, a pálya jelölés szerintem hibátlan volt. A frissítõpontokra sincs semmi panaszom. (Na jó, az egyik helyen a srác ujja belelógott a pohárba.) A pályán a lefelék nekem egy kicsit nehéznek bizonyultak; ugyanazt a 20 embert vagy 5x megelõztem fölfelé, lefelé meg mindig elmentek mellettem. Remélem, jövõre kevésbé technikás pályát jelölnek ki.

A meleg szerintem nem volt vészes, mert szinte mindig mozgott a levegõ, és a táv legnagyobb részén árnyékban mentünk. Végülis nyár van nem?

Egyetlen bajom volt: a szemembe és a szemüvegemre folyó izzadtság, emiatt hosszú szakaszokon alig láttam. Valamikor régen hallottam valami ereszcsatornaként mûködõ szilikon homlokpántról. Van ilyen valakinek? Müxik? Hol lehetne szerezni?

Mi ilyan "ereszcsatornát" használunk. A kerék, váltó és a teló után, vagy azokkal együtt az emberiség legnagyobb találmánya. Rossz hír, hogy hazánkab rendelkezésre álló készlet utolsó 2 darabját a múlt héten vettük meg, az eddigi forgalmazó felhagot vele. Max neten lehet vásárolni, a honlapjuk : Sweat GUTR | The Ultimate Sweatband™ | Performance Headbands | Tunnel Vision, Inc.
2 éve használjuk, szuper. Csak ajánlani tudom.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Jaja nekem is volt, nagyon rossz. Azóta hordok a sisak alatt tenisz kendõt, mert a sisak nem véd meg a napszúrástól sajnos.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

A napszúrás "jótékony" hatásait csak estefele érzi meg az ember, ezt aláírom én is. De akkor nagyon.

Mintha agyonvertek volna a nyóckerben, s bedobtak volna a kukák közé. :D Azt hittem volt már, de ezek szerint nem, ez sokkal szarabb, mint sejtettem.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
A napszúrás "jótékony" hatásait csak estefele érzi meg az ember, ezt aláírom én is. De akkor nagyon.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Mea culpa, mégsem a sör volt a ludas. Szóval hazaúton háromszor hánytam, majd jött a hasmenés. Utána a hõemelkedés, émelygés, szédülés. A következõ 14 órában nem tudtam magamról, az ágyban kómáztam egy vizes törülközõbe tekerve, totális deliriumban. A biciklit nem is tudom Csilla mikor hozta fel, én félkómában már lent hagytam. Sohasem volt még napszúrásom, de esélyes, hogy most bekaptam egyet. Az a durva, hogy a célban semmi bajom nem volt.

Ez nagyon igaz! :) Utolsó Duna maratonom volt ...

Nekem is! Én sokat tekerek a Pilisben, de ennél élvezhetetlenebb nyomot még az én perverzióm sem tud kreálni. Tudom jól, hogy a szervezõk keze meg van kötve, de ha "ennyi az adható", akkor az nekem nem elég! Vissza az ösvényeket! :D

Nem mintha számítana, vagy bármi mód megérdemelném eme 2 méter privilégiumot, de mi értelme a beszólítottak listájának, ha végül az utolsó 2 nevet lehúzzák, s beraknak két lengyelt a helyükre? :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

hiper szar a rendezés!!!

Ez nagyon igaz! :) Utolsó Duna maratonom volt ...

Nem véletlenül nem mentem. Nem volt semmi más verseny és versenyezhetnékem is volt, de nem bírtam ráfanyalodni a DM-ra.

Jól tetted!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Elsõ versenyem amit feladtam. Engem teljesen kikészített a meleg már a Dobogókõi lejtõnél éreztem hogy valami nem stimmel majd a masszásnál már nagyon belassultam és akkor eldöntöttem hogy vége,így mikor kiértem a Pilismaróti aszfaltra leborítottam.67km 1495m-el zártam a tegnapi napot. A csúcs a sûrített paradicsomos tészta azzal etetném egy hétig aki ezt jóváhagyta és megfõzte.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 posts
Túléltem én is a hosszút.
Nekem a frissítõsökkel nem volt bajom, igaz, a vége felé mentem (épp 7 órán belül értem be.) Viszont az utakkal kapcsolatban osztom a véleményt: egy-egy szakasz belefér ebbõl a köves iszonyatból, de hogy ilyen sok!?!? Nem panasz, mert ha "rabvallató", akkor legyen az, csak ez nem arról szólt, hogy technikás, meg hasonló (mentem lefelé én is elég tempósan, nem is estem el), hanem hogy melyik bringa esik szét, és melyik nem. Ez kicsit túlzás, azt hiszem. Azért vannak más utak is egy ilyen erdõben, ha jól sejtem. Néha megforulok benne...

Sípálya: az ott ácsorgó renvezõ mondta, hogy kb 10-20 ember tekert fel. Ha ez igaz, akkor minek beletenni (erdészet miatt? annyi hely van még...)Nem sok értelme van, ennyi erõvel egy villamoskocsi is lehetne ott, azon tuti leszállna mindenki.

Összességében nem bántam , hogy mentem, a meleg meg: megmondták, hogy ez lesz! :-)
Nemfáj voltam, tisztelettel!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nagyon profi képek! Hogy a fenébe tudtál ennyi esést elkapni? A mezõny eleje száguldozott, õk estek, vagy éppenséggel a kutyaütõk?

A sebesség mindent megold.

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 posts

Sziasztok!

Feltöltöttem ide: Duna Maraton 2012 pár a mai versenyrõl készült fotómat! Jó nézegetést! :)

Nagyon profi képek! Hogy a fenébe tudtál ennyi esést elkapni? A mezõny eleje száguldozott, õk estek, vagy éppenséggel a kutyaütõk?