Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Imádom,h ilyen penge vagy. Megnéznélek féknélkül és legalább 10 profi fotossal mennék,h frankón meglegyen a borulásod minden szögbõl. :D

Lehet, hogy kanyar ELÕTT kellene fékezni, amikor még lehet, kanyarban meg kanyarodni? :o
Ha nem számítjuk azokat, akik ijedtükben 4 ujjal markolják mindkét féket és kicsúsznak/esnek bal oldalt a kövek közé, akkor ott máshogy elég nehéz perecelni.
Van már egy csomó minimál mintás gumi, ami ha fékezel egyenesben, akkor még nem csúszik ki, ha kanyarodsz vele, akkor van oldaltartása, de a kettõt együtt nem szereti. Ez is csak fizika. :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
A Duna maraton képeket itt találjátok, mazsolázzatok.
Készülõdés-rajt: https://picasaweb.go...DunamaratonRajt
Verseny: https://picasaweb.go...amaratonVerseny

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Élveztem a versenyt, még ha a végén már csak a túlélésrõl szólt... Gyilkos volt a meleg, egyre nehezebb volt figyelni a lejtõkön.
A mért távról: Sigma 8.0 / elméletileg jól beállítva / 62,47 km. Emelkedés 1681 lejtés 1741. Akkor kb 1700.
Ugyan ez mobilos sporty pal alkalmazással:57,98 km. Emelkedés 1948m.
Workout Details - SportyPal
A rendezés olyan amilyen. Viszont azért mentem, hogy közösen tekerjünk egy jót, és ezt meg is kaptam. Sok emelkedõn toltam mert gyenge vagyok. Mégis úgy érzem megérte elmenni!
Különben is: Szeretem, ha egy kicsit fáj! :)
Sala én láttam a bimbidet. Utána mögém álltál és lehúztad a zippzárt... :)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts

A kép átméretezéshez ezt a programot ajánlom ha érdekel IrfanView :

IrfanView v4.32 (magyar) | [origo] szoftverbzis

egy kattintással több ezer képet is át tudsz méretezni :)

Kössz a linket közben segitett az egyik haverom!
Így már tudom hogy mûködik.Bár ez durva kifejezés képet föl tudok tölteni :D
Majd megnézem ezt a linket is hátha egyszerübb lesz az életem!
A képeket nem válogatam ki melyik mosodott melyik nem probálom idõbe fölrakni!

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 posts

srácok, technikailag ezek a lefelék NULLA szintüek voltak. Az, hogy a XC-Maratonon indulok 90%-a NEM tud biciklizni nem a pálya a hibás.... Erõsen gondolkodom, hogy csinálok egy páralkalmas kurzust, mert az, hogy a végén a fa lejárón úgy tolják le, az azért égõ....

Amugy master1 középtáv, 166. lettem, 15kg-os enduro bicajjal. Ügyes vagyok

Van aki ügyes és van aki erõs, ha a kettõ találkozik abból még lehet valaki :-)
És vannak a nem ügyes gyengék, na õk tartják el a versenyeket és lehet lelkesebbek mint bármelyikünk.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

"""Nem toltam lefelé sehol. Az hogy egyszerre értünk oda egy dolognak köszönhetõ, hogy felfelé nem megyek jól. Mondjuk én a rámpán nulláb elsõkeréken jöttem le . Ettõl függetlenül továbbra is fenntartom az állításomat, lefelé alig volt ember aki megengedte... """

Én sem toltam, megengedtem. Még akkor is, amikor elõször találkoztam a rámpával, pedig akkor még a várból indultunk, és a rövid táv volt a 70km...
Nem a magam védelmében írtam ezt, hanem a "tömeg" védelmében. Én is ki tudom kerülni az óvatosabban közlekedõket, kérlek benneteket, hogy ti is tegyétek ugyan ezt, de - ha lehet - fikázás nélkül.
Ha az általad említett 90% nem jönne el, akkor elég szegényes rendezvény lenne...

Részemrõl a téma lezárva.

Megjegyzem, mindig elengedtek, szó nélkül és minimálist voltam csak akadályoztatva lefelé. CSak az indololatlan óvatosság zavar. MIntha országuti versenyre készültek volna...
részemrõl is off

Tomikám, szimplán öreg vagy :D
És juppéééé. Lenyomtam Lacit? :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

lastoneleft

lastoneleft

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
volt ott egy kis sprint a vegen, ugyhogy a Klein Tomival azonos idot mentunk. Azt a kerekparutas bohockodast a vegen mindig megszivom, mert felernek ram, most is egy 4es boly leszedett. Sikon nem birok a vegen mar porgetni. Mint amikor a regi szep idokben azert lettem a ZKSEsek kozott csak masodik, mert a Jari Robi lesprintelt a cel vege elott 100 meterrel. A kis szemet :P :P
Tornagatyás ÉS tornacipõs nem érhet be elõttem!

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 posts
Srácok! Én mindenkinek gratulálok aki ebben a gyilkos hõségben végigment! Akik estek azoknak mielõbbi jobbulást, felépülést.

A pálya nem volt olyan rossz szerintem, egy két köves résztõl eltekintve amit nekem sem kívánt a szervezetem végig lehetett menni.
Az ha valaki meg letolta a rámpán a bringát nem feltétlenül azt jelenti nem tud bringázni, hanem hogy elkészülhetett erõben annyira, hogy már nem birt fejben lemenni.

A rendezés ... hát szegényes az biztos. Azt hiszem jövõre én is kihagyom ezt a versenyt, vagy legalábbis nagyon elgondolkodom rajta.

Pólóban én megfelelõ méretet kaptam, de a verseny elõtt a facebookon bereklámozták a fehér focus-os pólót a csomagban meg ott vigyorgott egy kék .. :-(

Az utolsó itatóknál már tényleg langyos volt a víz. A paradicsomszószos tésztát egyszer meg lehetett enni....

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 posts

srácok, technikailag ezek a lefelék NULLA szintüek voltak. Az, hogy a XC-Maratonon indulok 90%-a NEM tud biciklizni nem a pálya a hibás.... Erõsen gondolkodom, hogy csinálok egy páralkalmas kurzust, mert az, hogy a végén a fa lejárón úgy tolják le, az azért égõ....

Így van! :cool2:

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
"""Nem toltam lefelé sehol. Az hogy egyszerre értünk oda egy dolognak köszönhetõ, hogy felfelé nem megyek jól. Mondjuk én a rámpán nulláb elsõkeréken jöttem le . Ettõl függetlenül továbbra is fenntartom az állításomat, lefelé alig volt ember aki megengedte... """

Én sem toltam, megengedtem. Még akkor is, amikor elõször találkoztam a rámpával, pedig akkor még a várból indultunk, és a rövid táv volt a 70km...
Nem a magam védelmében írtam ezt, hanem a "tömeg" védelmében. Én is ki tudom kerülni az óvatosabban közlekedõket, kérlek benneteket, hogy ti is tegyétek ugyan ezt, de - ha lehet - fikázás nélkül.
Ha az általad említett 90% nem jönne el, akkor elég szegényes rendezvény lenne...

Részemrõl a téma lezárva.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
nyomta neki :D

Szegény Maggi is fosul nézett ki, fel is adta....

fuck me, i'm famous!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Ez nekem is szemet szúrt, remélem javítva lesz, mert erõsen befolyásolja a pontszámítást...
természetesen az az idõ nem lehet valós (valószínû rövid távon mehetett)

Most javították. Vagy feladta és rövidebb úton begurult csak mindezt a célkapun keresztül, 35km/h átlag az azért már szép! :cool2:

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ebben a melegben még a gatyámat is levettem volna legszivesebben. Csekkoltad a bimbimet, mi? :D

45. lettél Tomikám, nem is rossz

fuck me, i'm famous!

lastoneleft

lastoneleft

vendég

• fórumtag
  • 51 posts

Nem toltam lefelé sehol. Az hogy egyszerre értünk oda egy dolognak köszönhetõ, hogy felfelé nem megyek jól. Mondjuk én a rámpán nulláb elsõkeréken jöttem le :D. Ettõl függetlenül továbbra is fenntartom az állításomat, lefelé alig volt ember aki megengedte...

15kg-os bicaj meg viszonylag könnyûnek is számit ebben a kategóriában ;) ÉS nem kényszerített rá senki, ezt kértem-ezt kaptam a szponzortol. ÉS élvezettel tekertem végig.

Sajna a GoPro csak másfél óráig birta, igy az utolsó lejtõ és a célba érkezésem is lemaradt

Elvezettel tekerted vegig, meztelen felsotesttel, lobogo mellszorzettel :D :D :D Gorilla! :D
Tornagatyás ÉS tornacipõs nem érhet be elõttem!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Nem sokszor szólok a fórumban elhangzottakhoz, de ezt most nem tudom magamba folytani...
Az, hogy 15kg-os bringával nyomod, az a te egyéni döntésed (remélem senki nem készerített rá).
Az, hogy sokan nem vállalják be a rámpát, az pedig az Õ döntésük.

Egyébként egy kis képzavarba kerültél...
Azok a versenytársak, akiket láttál hogy letolták a rámpán a bringát, azok veled együtt értek oda. Ha te ügyes vagy, akkor õk is azok, illetve ha õk nem tudnak biciklizni.... (a mondat befejezését rád bízom)

Nem toltam lefelé sehol. Az hogy egyszerre értünk oda egy dolognak köszönhetõ, hogy felfelé nem megyek jól. Mondjuk én a rámpán nulláb elsõkeréken jöttem le :D. Ettõl függetlenül továbbra is fenntartom az állításomat, lefelé alig volt ember aki megengedte...

15kg-os bicaj meg viszonylag könnyûnek is számit ebben a kategóriában ;) ÉS nem kényszerített rá senki, ezt kértem-ezt kaptam a szponzortol. ÉS élvezettel tekertem végig.

Sajna a GoPro csak másfél óráig birta, igy az utolsó lejtõ és a célba érkezésem is lemaradt

fuck me, i'm famous!

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 posts

Korábban írtátok, hogy a sok DNF között olyan célba érõk is voltak, akiknek idejét már nem mérték le, mert valszeg kikapcsolták az érzékelõt. Hát ez eléggé gáz.....

Viszont néztétek a Középtáv abszolút eredményeket? Az valós adat, hogy az egyébként Master2-es Takács István (K19) nyert 1:53:36-al? Mert az elég brutál, hogy õ akkor 1 órát vert a Felnõtt és Master1-es kategória elsõ helyezettjére.

Ez nekem is szemet szúrt, remélem javítva lesz, mert erõsen befolyásolja a pontszámítást...
természetesen az az idõ nem lehet valós (valószínû rövid távon mehetett)

tsanyi

tsanyi

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Korábban írtátok, hogy a sok DNF között olyan célba érõk is voltak, akiknek idejét már nem mérték le, mert valszeg kikapcsolták az érzékelõt. Hát ez eléggé gáz.....

Viszont néztétek a Középtáv abszolút eredményeket? Az valós adat, hogy az egyébként Master2-es Takács István (K19) nyert 1:53:36-al? Mert az elég brutál, hogy õ akkor 1 órát vert a Felnõtt és Master1-es kategória elsõ helyezettjére.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Nem sokszor szólok a fórumban elhangzottakhoz, de ezt most nem tudom magamba folytani...
Az, hogy 15kg-os bringával nyomod, az a te egyéni döntésed (remélem senki nem készerített rá).

Azok a versenytársak, akiket láttál hogy letolták a rámpán a bringát, azok veled együtt értek oda. Ha te ügyes vagy, akkor õk is azok, illetve ha õk nem tudnak biciklizni.... (a mondat befejezését rád bízom)

Erõteljesen kevered a szezont a fazonnal...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

1et értünk
hosszút nem tudom, a közepet ismerem (s régi szép idõk amikor kisrigótól a "táborig" is terepen ment :)) új szakaszt kivéve, rövidben egy kellemes lejtõ volt -lett volna- persze "rollereztek" meg tolták a kollégák , -pedig sokkal szarabb gyalog-.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 posts