Jelentkezz be Regisztrálj

XV. Duna Maraton | Visegrád
Posted 2012. July 02. - 16:10

Bár pl Salzon mindegy hol megyek, a második blokk közepe (4bõl) már elvérzik az elsõ buckán/hídon és leszáll...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2012. July 02. - 15:59

Az infrastrukturális személyzet sem fázott a tegnapi napon.

Akit érdekel, feltöltöttem a képeimet: fotók - Nutrixxion
A Salamon-torony fölötti köves erdei szakasz kezdeti kanyarjában készültek.
Posted 2012. July 02. - 15:55

Mi ilyan "ereszcsatornát" használunk. A kerék, váltó és a teló után, vagy azokkal együtt az emberiség legnagyobb találmánya. Rossz hír, hogy hazánkab rendelkezésre álló készlet utolsó 2 darabját a múlt héten vettük meg, az eddigi forgalmazó felhagot vele. Max neten lehet vásárolni, a honlapjuk : Sweat GUTR | The Ultimate Sweatband™ | Performance Headbands | Tunnel Vision, Inc.
2 éve használjuk, szuper. Csak ajánlani tudom.
Nekem sima tenisz fejpánt is qrva jol müxik nem is kell csukloszoritotörölgetõ azota.
Posted 2012. July 02. - 15:51

Posted 2012. July 02. - 15:46

Valamikor, valahol mindenki kezdõ volt. Nem kell cikizni emiatt õket. A fáradság rengeteget befolyásolja az emberek tudását. Ez már a végén van.Nem merte megkockáztatni. Majd megtanulják.
nincs ezzel gond (bár végülis montenbájk, nem országúti ) csak akkor hagyja szabadon a nyomot. tudom hogy szar az avar alatti köveken lépkedni , dehát na...(most nem a rámpáról szótam)
igy utolag tuti nem csinálnám meg mégegyszer....
jövõre akkor hosszútáv ?

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2012. July 02. - 15:44

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2012. July 02. - 15:36

Már az elsõ felfelén fájt a seggem (hja, keveset tekertem), aztán a vállam, a hátam, a mindenem... a lelkem is

A meleg is biztos odabaxott, majd megõrültem amikor lejtõzésnél is a forró levegõn hasítottunk át.
Mindenütt megálltam, csapnál, forrásnál, mezõn degleni. Az utolsó 15km olyan lassan telt, hogy el sem hiszem hogy csak fél órát vertek rám akikkel kicsivel nem 40 váltunk el. Mókuskerékben mentem a legkisebb emelkedõn is, brrr...
Sala, Dante: Mindkettõtöknek igaza van. Siralmas helyeken rolliztak lefele, meg tolták - ahogy fölfele is 50-100 méter kövesen meg se próbálnak felmenni - és a tekerõ elengedésére sincs energia, úgy kell po**znom hogy engedjetek légyszi. Meg hallom a poénkodást hogy na, akkor most ezen toljad fel nagy gõzzel, akkor el is megyek elõled - értsd; ez már bõ 100 méteres meredek köves volt, mintha lehetetlen lenne. Azért ciki lehetett a csávó(k)nak egy száguldó virággal egyetemben feltekertünk (én megy ugye majd 15 kilós géppel) amíg a csoda masinákat tolták és élcelkedtek csak...
Azért kicsit siralmas volt montiversenyen, meleg ide vagy oda (máskor is ez van, csak Duna/Szilvás technikásabb, jobban kijön).
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2012. July 02. - 15:30

ja az egy más világ:) ott nem csak a pénzbeszedésrõl szól minden
viszont nem értem miért jó a citrom,narancs hosszútávú sportoknál.jó savas azt rögtön marja a gyomromat.
Itt sem arról szól, öröm lenne, ha legalább halovány fogalmad lenne a/egy rendezvény büdzséjérõl. Amitõl szar, az nem a "lenyúlás", vagy a "lelkesedés hiánya", hanem, hogy nincs szponzor (nem tudom feltûnt-e, hogy eltûnt az MVM), s a hatóságokkal nehéz szót érteni. Kis pénz, kis foci.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2012. July 02. - 15:04

viszont nem értem miért jó a citrom,narancs hosszútávú sportoknál.jó savas azt rögtön marja a gyomromat.
Egyrészt ugye C vitamin, másrészt egy gerezdet dob be az ember az nem sok, ettõl még nem marja az ember gyomrát, végre valami savanyú a sok édes gél, energiaszelet után, kicsit ,,megrázza" az embert. Szlovák versenyen ettem már sózott görögdinnyét is, furcsa volt, de pozitív hatással.
Posted 2012. July 02. - 14:43

Ezt kicsit késõn olvastam
Versenyrõl: A szervezõk királyok voltak, a gyomrom meg ****, fõleg 40tõl - 50tõl már feküdtem is, annyira émelyegtem, meg hányingerem volt. Addig pedig simán jól mentem, mindenütt (1 hely kivételével, de ott ember fel nem teker) feltekertem...
Máskor a reggeli+zselé témában óvatosabb leszek.
Petikém nem biztos, hogy a kajával voltak gondok, én pl. semmi újat nem ettem, mégis kerek 40 percet tõltöttem pálya mellett, ülve olykor feküdve, egyszerûen a meleg megviselt, ez van.... Olyan gyomorgörcs és szívdobogás váltotta egymást, hogy a feladáson gondolkoztam, egyszerûen a sok megállással+pihenéssel tudtam végig menni, meg különbenis elég drága mulatság a chippel hazagurulni

Posted 2012. July 02. - 14:31

Szombaton Kassán voltam (beszámoló az érintett topikban).
87km, 2360m szinttel papíron hasonló a Dunához. Amúgy ég és föld szervezésben.
Például frissítõponton van citrom, narancs, bejgli IS, 3 decis pohárban kapod az innivalót. Célban kaja mellé hideg ital jár. Mégis feleannyi a nevezési díj.
vdavid:"A paradicsomszószos tésztát egyszer meg lehetett enni...."
Nem igaz, mert háromszor! Elõször, utoljára és soha többé.

Posted 2012. July 02. - 14:25

utólag is tudod törölni a picassából, tárhelyet meg látod mennyid van, olcsóért sok gigát lehet venni bármikorKössz a linket közben segitett az egyik haverom!
Így már tudom hogy mûködik.Bár ez durva kifejezés képet föl tudok tölteni
Majd megnézem ezt a linket is hátha egyszerübb lesz az életem!
A képeket nem válogatam ki melyik mosodott melyik nem probálom idõbe fölrakni!
Posted 2012. July 02. - 14:07

srácok, technikailag ezek a lefelék NULLA szintüek voltak. Az, hogy a XC-Maratonon indulok 90%-a NEM tud biciklizni nem a pálya a hibás.... Erõsen gondolkodom, hogy csinálok egy páralkalmas kurzust, mert az, hogy a végén a fa lejárón úgy tolják le, az azért égõ....
Amugy master1 középtáv, 166. lettem, 15kg-os enduro bicajjal. Ügyes vagyok
Valamikor, valahol mindenki kezdõ volt. Nem kell cikizni emiatt õket. A fáradság rengeteget befolyásolja az emberek tudását. Ez már a végén van.Nem merte megkockáztatni. Majd megtanulják.
Posted 2012. July 02. - 13:55

srácok, technikailag ezek a lefelék NULLA szintüek voltak. Az, hogy a XC-Maratonon indulok 90%-a NEM tud biciklizni nem a pálya a hibás.... Erõsen gondolkodom, hogy csinálok egy páralkalmas kurzust, mert az, hogy a végén a fa lejárón úgy tolják le, az azért égõ....
Lehet hogy nulla technikai szintûek voltak, de akkor te mit kerestél még akkor is ott Pilisszentlászlón, amikor elporoszkáltunk Pisztáciával? A 15 kilós enduró bicaj a te bajod! Mindig azt gondolod, hogy a biciklizési tudás csak a lefelében mutatkozik meg, mesélhetnék, milyen bénázás láthattunk Szentlászló után azon a nagytálas kövesen, vagy a Dobogókõi aszfaltutat keresztezve a meredeken. Szerintem ez is ugyanúgy technika, nem lehet (mindig) edzéshiányra fogni. Konkrétan a gyökereken kellett elõznünk, mert már megint a nyomon tolta mindenki. Ja és nem tekertem fel mindenhol, a sípályán kb. toltam és káromkodtam.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2012. July 02. - 13:37

Az esély kicsi, de hátha...
Vhol középtávon leesett a CATEYE micro km órám
Ha esetleg vki megtalálta és felvette, akkor kérem írjon a szab_77@yahoo.com emilre'.
Nagyon Köszi!
Szabi
Posted 2012. July 02. - 12:45

Versenyrõl: A szervezõk királyok voltak, a gyomrom meg ****, fõleg 40tõl - 50tõl már feküdtem is, annyira émelyegtem, meg hányingerem volt. Addig pedig simán jól mentem, mindenütt (1 hely kivételével, de ott ember fel nem teker) feltekertem...
Máskor a reggeli+zselé témában óvatosabb leszek.
Posted 2012. July 02. - 12:03

Helló Gabóca!
Köszi a felajánlott segítséget!
Végül nem kellett élnem vele, mert az egyik mûhelypumpám belefért a telókupak alá.
Reggel próbáltam megnézni az üzenetedet, de a telefonommal nem sikerült azonosítani magam a bikemag-on.
És most privátban sem sikerül válaszolnom.
Üdv: K2
Sikerült a privát, kétszer is!

Posted 2012. July 02. - 12:02

87km, 2360m szinttel papíron hasonló a Dunához. Amúgy ég és föld szervezésben.
Például frissítõponton van citrom, narancs, bejgli IS, 3 decis pohárban kapod az innivalót. Célban kaja mellé hideg ital jár. Mégis feleannyi a nevezési díj.
vdavid:"A paradicsomszószos tésztát egyszer meg lehetett enni...."
Nem igaz, mert háromszor! Elõször, utoljára és soha többé.
Race, no Rest!
Posted 2012. July 02. - 11:57

Ez nekem is szemet szúrt, remélem javítva lesz, mert erõsen befolyásolja a pontszámítást...
természetesen az az idõ nem lehet valós (valószínû rövid távon mehetett)
Igen, kíváncsian várom hol mikor/hol fog megjelenni egy korrigált eredménylista, mert ami most letölthetõ, abban ez még nincs javítva.
Posted 2012. July 02. - 11:51

Nálam lesz, privátban küldtem telefon számot.
Helló Gabóca!
Köszi a felajánlott segítséget!
Végül nem kellett élnem vele, mert az egyik mûhelypumpám belefért a telókupak alá.
Reggel próbáltam megnézni az üzenetedet, de a telefonommal nem sikerült azonosítani magam a bikemag-on.
És most privátban sem sikerül válaszolnom.
Üdv: K2