Jó volt, tetszett, nehezebb emlékeim voltak a tereprõl (rég voltam már), de ez így elég laza volt, még szétcsapottan sem ment annyira gázosan.
ami nem tetszett:
-Póló = egy újabb rongy a lánc megtörléséhez - ilyet nem érdemes adni, kedves szervezõk, akkor inkább NE adjatok!
-Rajt = egy kész tragédia (-20 perc).
-Májerkedõ rakétahobbisták (akik TÉNYLEG megdöglenek a sorompó után, de addig elõszeretettel tolakodnak, s rádhúzzák a gépet) - ez nemtom kinek a hibája, de tényleg tipikus - szilváson jobban el lehet lépni aszfalton, paprétig szvsz "túl rövid" (bár a nagy része megvolt addig)
-Beszólítás - nem tetszik, hogy csak eliteket szólítanak be - az, hogy milyen tempóban mész, mi köze van ahhoz, hogy csináltatsz-e 10enakárhányezer forintért sportorvosit? Ez személy szerint nem engem érintett, de sok olyan "terminátort" láttam a mezõnyben, akiket azért illett volna elõre engedni.
-1 fotós majdnem strigulázva (remélem jó kép lett...

) - szóval nem mindig a DH-k belsõ ívén kéne állni, mert vannak hülyék (pl én), akik speciel ott mennek le.
ami tetszett:
-Frissítés - volt is, bõven is, mindig mindent kaptam
-Pálya - király volt.
-Kaja - végre nem mócsingos gulyás vagy hasonló
-Sokan fotóztak.
Aki neadjisten összeszedett volna egy
Crank Brothers minipumpát a pályán, kérem keressen meg priviben! Hátha...(kiráztam...

)