OB pálya? Ááá, Mo-ágon nincs technikás pálya

Balu: én úgy értelmezem/tem hogy jövõre a Duna maraton a Budai várból fog indulni, úgy mint régen. És visegrádra fog érkezni.
szépvölgyi, hhh, virágosnyereg, kéken le 10-es utig, köves bérc (?), kevély oldala, hosszúhegyi, fagysskatona, dobogokõ (régen csak 2 táv volt a rövid nem ment dobogókõ felé csak a kakashegyi aszfalton kir kuti nyeregig) onnan kb megegyeziik a mostanival....valami ilesmi.
Vagy:Ja, 1 bibi volt, (nem a szervezõk hibája) hogy marha sok vendégDHs vett részte versenyen!Ja, 1 bibi volt, (nem a szervezõk hibája) hogy marha sok vendégországutis vett részte versenyen!
Idén július 1-én!
(Gondoltam nem írok topcinévbe évszámot, így nem évül el évetne...)
Egy féloff kéréssel nyitnék: A tavalyi nõi pólóról tudna vki képet prezentálni, mert én nem találtam!Kedvesemet próbálom motiválni és ez elég jó eszköz hozzá
Kevés fotós volt a pályán
Végre valaki nem anyázik a "vánszorgók" miatt . Elsimerem, én is az anyázott társaságban voltam, DE nehogy már én kérjek azért elnézést, mert egy durván köves lejtõn nem akarok 30-nál többet menni.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
A két hét múlva rendezendõ XC OB pályá érdekes lesz, picit elgondolkodtatott (több részt lefele nem mertem bevállalni és nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy ha nem változtatnak rajta akkor itt sok vér fog folyni).
A rengeteg rövidtávos xc-atomlight-raketta, úgy lökdösõdött, össze-vissza, hogy eléggé felbasztam magam, pedig nagyon türelmes féleség vok....
Sztem nem kell ennyire drasztikusan leanyázni mindenkit aki nem 90nel megy le azokon az amúgy sem túl egyszerû lejtõkön... kérem szépen, tömegsport...
Frissítõk nálam 12000000084863648 pont!!! Az egyiken szarrá itattak, volt csoki, banán, nápolyi, zselés cukor, minden!!! aztán az a bikinis frissítõs csajszi...![]()
mindenhol voltak, ahol kellettek, abban a vár szerû nemtommiben az a kockaköves lefelé jól esett...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Sztem úgy mint régen...
Fel HHH aztán el Visegrád felé.
Végre így lesz, bár a mostani létszámmal sokan leszünk "picit".
Sztem nem kell ennyire drasztikusan leanyázni mindenkit aki nem 90nel megy le azokon az amúgy sem túl egyszerû lejtõkön... kérem szépen, tömegsport...
szépvölgyi, hhh, virágosnyereg, kéken le 10-es utig, köves bérc (?), kevély oldala, hosszúhegyi, fagysskatona, dobogokõ (régen csak 2 táv volt a rövid nem ment dobogókõ felé csak a kakashegyi aszfalton kir kuti nyeregig) onnan kb megegyeziik a mostanival....valami ilesmi.Félve kérdezem, mert lehet, hogy volt már, de jövõre a Budai Várból induló verseny milyen útvonalon megy majd?
Ez nem így van. Szüleim 4 helyen fotóztak a középtávon, ebbõl csak egy helyen voltak egyedül, másik három helyen még legalább 4-5 fotós és volt ahol flmesek is lesben álltak. Ja, és a fotósok mennek egyik helyrõl a másikra és várják a mezõnyt.1, kevés fotós volt a pályán
...
Sziasztok!
Ha esetleg érdekel valakit itt: http://gregussfoto.atw.hu megtalálja a hétvégérõl készített képeimet.