Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Nem tudom neked megmondani, de Dobogókõ után volt. Szerintem értelmezési eltérések lehetnek köztünk, ami nekem letörés, neked nem az. Lényegtelen amúgy. Nem ez volt a mondandóm célja:)

jó eséllyel a p3szög dkörõl kirkuti nyeregbe

ott van egy ilyen ami régen tényleg letõrés volt -kb 50-60 centi- de mostanság már ki van járva-
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

két cannondale+1 magellán?

passz......

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
õk még csak amatõrök, látnotok kellett volna engem ;)
meg Rocsiék öregek is...

:D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
két cannondale+1 magellán?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Lehet titeket láttunk, mert egy hármas csoport dh stílusban, szó szerint átugrálva ment le a sziklákon, kb. dupla sebességgel mint a többiek :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
mi hárman mentünk együtt a középen. ebbõl kettõ dh versenyzõ, össztelós masinákkal. szóval osztottuk keményen. de félreértés ne essék, egy csöppet sem haragudtunk a minket feltartókra. annál is inkább, hogy amint tehették félreálltak. aztán a következõ emelkedõn mindig megfogtak :) ebbõl pedig jó kis dumák alakultak ki.

néhányuknak tényleg alapvetõ hiányosságai vannak, amit sima jó tanácsokkal orvosolni lehetne. pl.: jóbarátom elég erõs cc-s. lefelé nem tud menni. egyszer láttam jönni lefelé: 4 ujj a féken. mondtam neki, hogy próbálja meg 1-el. a többivel inkább a kormányt fogja;) kipróbálta, és nem gyõzött hálálkodni. van akinek magától jön, van akinek nem.

sala, jól áll a cicanaci :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Én rövid távon mentem, és sokszor volt, hogy az egész bagázs mellett úgy mentek el páran, mint ha dh versenyen lettek volna. Szóval aki kiemelkedõt megy lefelé, azt azért a nagy átlag fel fogja tartani.

Volt olyan is, hogy annyira rossz volt a pálya, hogy hiába szóltak a hátam mögött, kellett egy kis idõ amig félre tudtam állni, mert annál gyorsabban mentem mint hogy azonnal félreálljak, de ahol volt mód ott próbáltam nem akadályozni senkit.

És olyan is volt, hogy a haverom szólt, hogy húzódjak félre, mert valaki ezerrel jön a hátunk mögött, és szólt is neki, hogy ilyenkor szólhatna, mert hátul nincsen szemünk.

Amúgy sokszor volt, hogy aki lefelé elment mellettem, azt felfelé vissza elõztem, meg a 35 km-es az amatõr verseny, ergo tele van amatõrökkel :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
kölcsönadta

mondta, hogy:gügy gügy gügy gügy ami annyit tesz:"apa odaadom neked a sapimat, jó?"

fuck me, i'm famous!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
fiad nem hiányolta a sapkáját?;)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
megvagyok

rakom neki nyéééééééélen
http://www.mtbpics.e...1250525_kis.jpg

fuck me, i'm famous!

ToMi.

ToMi.

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Örülök, hogy tetszenek a képek!

Elõbb valszeg azért nem jött be az oldal, mert frissítettem. Kb. 30 db. új kép került fel, hátha többen megtaláljátok magatokat!:oczko:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Nekem anno egy DH-s azt mondta, az a letörés ami függöleges (tehát pl. egy lépcsõfok az, igaz csak 20 centi). Tény és való, hogy Dkõ utáni lefele eléggé ki lett járva (erdõgazdasági gépek) és ezért veszélyes volt, ha elõtte nem jártad be érdekes pillanatokat okozhatott.

Lényeg, hogy én élveztem, de szegény srácok már lehet kevésbé:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

Nem tudom neked megmondani, de Dobogókõ után volt. Szerintem értelmezési eltérések lehetnek köztünk, ami nekem letörés, neked nem az. Lényegtelen amúgy. Nem ez volt a mondandóm célja:)

Nekem anno egy DH-s azt mondta, az a letörés ami függöleges (tehát pl. egy lépcsõfok az, igaz csak 20 centi). Tény és való, hogy Dkõ utáni lefele eléggé ki lett járva (erdõgazdasági gépek) és ezért veszélyes volt, ha elõtte nem jártad be érdekes pillanatokat okozhatott.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Hol volt letörés, mert én biza egyet sem találtam a DM pályán.

Az XC OB pálya még nincs kijelölve, gondolom az engedélyeztetés folyamata zajlik. Mivel a rendezõk közül pár embert ismerek (helyi lakosok) ezért megmutatták nekem, hogy hol tervezi Zerge a pályát. Na ebben a terv szerû állapotban van a pályán egy kb 1/2 méteres letörés melyet nehezít, hogy utána középen fa, balra szikla, jobbra szakadék található.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Hát a "vánszorgókról" csak annyit, hogy tényleg nem volt mindig alkalmas hely, hogy az adott szituban, az adott ember félrehózódjon... egy bojban haladva, minket is megfogott valaki, de ahogy szóltak neki rögtön leszállt oldalra kiállt. Mondjuk megint más kérdés, hogy a "inkább toljad bazzmeg" nem éppen udvarias felszólítás. Én valahol az elsõ haramadnál fikáztam egy hatalmasat (köszönet az uvex-nek, mivel fejjel álltam bele egy fába és semmi bajom nem lett), ott is maradt a hátsó fékem fékkarja.... vissza is vettem a tempóból, mivel csak elsõ V fékkel itt-ott azért már elég necces volt. De akinek tudtam szóltam, hogy ha lehet ne fékezzen be izomból hirtelen, passzióból, mert nem biztos, hogy kivédem. Akit tudtam meg elengedtem... 2 órán belûlre így is jó voltam és nem is anyáztak a hátam mögött;-)

A szervezés meg pöpec volt... a pálya kijelölés tökéletes... a többi meg csak plusz.

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

Lefelék: egy helyen égettem meg a tárcsámat, de ott örültem, hogy a 3 elõttem lévõ figura le tudott gurulni:) Szegényeket tényleg sajnáltam, biztosan meg kellett küzdeniük a démonjaikkal (meg elég komoly letörés volt, a végén meg egy szép nagy fa a közepén, ami meg tudta tréfálni az embert. hál istennek totál sima volt a talaj.)

Hol volt letörés, mert én biza egyet sem találtam a DM pályán.

Az XC OB pálya még nincs kijelölve, gondolom az engedélyeztetés folyamata zajlik. Mivel a rendezõk közül pár embert ismerek (helyi lakosok) ezért megmutatták nekem, hogy hol tervezi Zerge a pályát. Na ebben a terv szerû állapotban van a pályán egy kb 1/2 méteres letörés melyet nehezít, hogy utána középen fa, balra szikla, jobbra szakadék található.

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Én is ott voltam és tekertem a középtávot. Nekem tetszett, nem csak azért, mert ismerem a pályát, hanem mert egyszerûen jó volt a verseny. Különösen a vége sikerült jól, a Nagyvillámtól sprint a célig, mert kergettek :) Így aztán 3:51 alatt sikerült beérnem.

Képek feltöltõdtek!
http://www.mtbpics.extra.hu

Rajt, Szentlaci faluba be, Szentlaci 2. Kisrigó (visszafelé), Salamon torony. Föleg középtáv, absz 140.-ig. Eredeti méretû képet küldök annak aki kéri, ingyen és bérmentve! -> bari nulla egy kettõ kukac dzsímél pötty com

sbse

sbse

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok!

Aki fotózott a vasárnapi gyerekversenyen és a 8-as rajtszámú ( rózsaszín bringa, méhecskés bukó) illetve a 9-es rajtszámú (pedálnélküli fa bicikli, kék sisak) gyermekeimrõl készített képeket az legyenszíves jelezze.
em9@freemail.hu

Köszönöm elõre is.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Sziasztok!

Ha esetleg érdekel valakit itt: http://gregussfoto.atw.hu megtalálja a hétvégérõl készített képeimet.

Nagyon hangulatos képeket sikerült csinálnod, gratula!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Kérdés: rajtkor Harang mondta, hogy lesz valami meglepetés, amirõl nem beszélhet. Végülis mi volt az?:)

Lefelék: egy helyen égettem meg a tárcsámat, de ott örültem, hogy a 3 elõttem lévõ figura le tudott gurulni:) Szegényeket tényleg sajnáltam, biztosan meg kellett küzdeniük a démonjaikkal (meg elég komoly letörés volt, a végén meg egy szép nagy fa a közepén, ami meg tudta tréfálni az embert. hál istennek totál sima volt a talaj.), így egy percig nem éreztem ellenük ellenszenvet. Akivel meg féltávon üldözgettük egymást le és fel, azzal meg tényleg annyi volt a megjegyzésem, hogy jééé, ez mintha már megtörtént volna egyszer és még egyszer és még egyszer és még egyszer... :)