Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

Hunya

Hunya

vendég

• fórumtag
  • 74 posts

Az a kis columbia valami, az mi a csomagban?

Izzadságtörlõnek hívják!
Nagyon praktikus dolog. Felhúzod a csuklódra, de úgy, hogy kétrét hajtod. Így lesz kb. 5cm széles, és ha a sisakod engedi, és nincsen rajtad szemüveg, akkor törölgetheted a homlokod, és nem folyik a verejték a szemedbe.
Én mindig vágytam ilyenre, mert ha kendõt kötöm a kezemre, akkor zavar a csomó. Bár most rájöttem, hogy a szemüvegem és a sisakom nem enged hozzáférést a mûvelethez! :D

csizsolt

csizsolt

vendég

• fórumtag
  • 50 posts
6 éve nyomom a top maratonokat hosszú távon (nagyon amatõrként), de kimagaslóan a legjobb hangulatú verseny volt. A személyzet fantasztikusan segítõkész, tájékozott, kedves volt. Óriási buzdítások, meleg fogadtatás, mosoly. Úgy éreztem, hogy ezekért a pillanatokért érdemes élni, és embernek lenni.
A Kis Rigónál levõ frissítõ pont pedig még ezt is képes volt felülmúlni. Buli hangulat, rock zene, meleg kézfogások. A végén én elfogadtam a jéghideg csapolt sört (vessen követ rám, aki ezért elítél), de az valami életmentõ volt. Rendesen felpörgetett jó pár kilométeren keresztül, a sörhöz járó vicces beszólások pedig különösen jól estek. Nagyon köszönöm minden szervezõnek ezt a kimagasló pozítiv, sportszerû hozzáállást.

A szemetelõk miatt pedig én is mindig dühös vagyok. A legmegdöbbentõbb az, hogy zömében olyanok szemetelnek, akik kimagasló szinten ûzik ezt a sportot, látszik a kiürült tubosok minõségi kategóriáján. Undorító, amit mûvelnek. A kezüket törném el...

Szt Amás

Szt Amás

vendég

• fórumtag
  • 108 posts
Rövid táv, élménybeszámoló:
Ösvényvadászat szövegkiemelõvel: Duna Maraton, 2013

kzkvh2

kzkvh2

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
Kicsit off, de azért on is... Miért van az, hogy az eredménylista nem tartalmazza az összes indulót? Én azt gondolom, hogy mindenki aki elindult az versenyzett, és figyelembe kellene venni a végsõ elszámolásnál. Ha valaki kiesik, kiáll, akkor is. Jó lenne tudni, hogy egy adott távon hányan indultak el, hogy mihez képest vagyok hányadik. A balatonteam így mér, de vajon miért nem csinálja ugyanezt a temposport?

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 posts

Valaki látta este a filmvetítést? Mi meguntuk a várakozást, fél9kor elmentünk haza , megzabáltak a szúnyogok...

Szerintem nem volt filmvetítés. Kb. olyan 8:45-ig lehettünk ott, addig biztos nem volt.

A közép szintjét mérte valaki?

1780m

SWirl

SWirl

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
A közép szintjét mérte valaki?

Gyors értékelés:
+a pálya (külön jó pont a kitisztított Tetves-árok)
+az hogy az itatónál tudták, milyen messze van a következõ
+hogy Harangot láttam az elején is a pályán intézkedni, és a végén se derogált neki beállni vizet osztani (bár összességében nem vagy egy Harang fan, de ez tetszett)

-az össze-vissza infók a verseny elõtt pontos távról és szintrõl
-a nulla fantáziájú póló
-az ehetetlen lötty a tésztán
-amit már más is említett: eldobált zselészacskók

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

A bólyaként nehezen érted volna utol. :)

Ezt a bólyásat nem értem :) Meg ha az embert feldühítik, sokmindenre képes lehet ;) Én egy viszonylag szelíd ember vagyok, de a sárba nyomtam volna a fejét, ha ilyet hallok.

marklar320

marklar320

újonc

• fórumtag
  • 6 posts

Ezért én is k..va dühös voltam, fõleg hogy az itatók egész jó beosztásban voltak , ott is el lehetett volna dobni, vagy én pont az elõbb szedtem ki a zsebembõl az üres géles tasakot. És majd csodálkozik a sok barom, hogy majd a végén megint megtiltják az erdõben bringázást! https://www.google.h...373311376677395

Még a Buda maraton után mostanában is látni eldobott géles zacsikat a HHH környékén. Nem kellene oda szarni ahonnan eszünk.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,325 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Nekem 92.98km / 2532m mért

Köszi! :)

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 posts

Kinyitom megint a témát, mert elképesztõ mennyire teleszemetelik az erdõt. Gyakorlatilag (mivel a seregható voltam a hosszún), ha csak az eldobált géles tasakokat követem simán végig tudtam volna menni szalagozás, nyilak nélkül is. Egyszerûen nem értem meg azokat az embereket akik ha már a természetben sportolnak, miért nem óvják legalább ilyen szinten.

Ezért én is k..va dühös voltam, fõleg hogy az itatók egész jó beosztásban voltak , ott is el lehetett volna dobni, vagy én pont az elõbb szedtem ki a zsebembõl az üres géles tasakot. És majd csodálkozik a sok barom, hogy majd a végén megint megtiltják az erdõben bringázást!
RENDES EMBER NEM SZEMETEL A TÖBBINEK MEG TILOS!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Kinyitom megint a témát, mert elképesztõ mennyire teleszemetelik az erdõt. Gyakorlatilag (mivel a seregható voltam a hosszún), ha csak az eldobált géles tasakokat követem simán végig tudtam volna menni szalagozás, nyilak nélkül is. Egyszerûen nem értem meg azokat az embereket akik ha már a természetben sportolnak, miért nem óvják legalább ilyen szinten.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts

Óvszer.

:D annak kicsi

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts

Óvszer.
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,091 posts
Én se értem ezt a türelmetlenkedést, mi múlik rajta... Bár, a mai nap cáfolja, hisz mind e közép, mind a hosszú férfi abszolútban durván másodpercre, vagy másodpercen belül volt az eleje.

Engem a rajt után kb. 800 méterrel, még a templom elõtt, vízszintesben lökött fel kishíján egy tapló narancsásrga-fekete ruhás-bringás (gyk. KTM) csóka, mikor meg megkérdeztem, hogy a hátralévõ 70km alatt mégis mi még a terve, még neki állt feljebb. Tényleg nem értem...

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
Eredmények: http://www.tempospor...una_maraton.pdf

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts

A hosszú hány km-es volt valójában, mérte valaki? Valós szintrõl infó esetleg, nagyjából, mint a "kiírásban" (amit nem is találok most így hirtelen...)?

Nekem 92.98km / 2532m mért

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 posts

Pálya olyan volt amilyen, nem nyialtkozok már szervezésrõl stb. Már csak megszokásból járok erre az egy versenyre.

Két dolog bosszantott fel:

1
Még mindig nem tudom felfogni, hogy lehet egy 4 méter széles aszfaltos emelekdõt bedugítani fél perc alatt a tolással...
Aki nem viseli el, hogy kicsit jobban ver a szíve ha erõlködik az ne menjen 40-50el az elején... vagy legalább tolják egymás mögött felfele, esetleg nézzenek hátra nem akadályoznak e másokat.

2
Egy hosszútávos olyan hangnemben ordibált egy szerencsétlen közepessel, amire semmilyen körülmények között nincs magyarázat.
Szitu: Pap rét után Piros-biciklin lefele (4 méter széles út) volt két nagy tócsa, aminek csak a baloldalán volt egy keréknyonymi kijárt út.
Közepes kolega sajnos nem tudta teljesíteni és leszállni kényszerült. Hosszús ahelyett, hogy kikerülte volna a vízbe lépve (ha már ennyire fontos neki az eredémy) közel egy percig üvöltött szerencsétlennel az anyjáig bezárólag mindenkit elküldve.
Remélem legközelebb egy olyan emberrel játssza el ezt, aki lekever neki kettõt és fel is adhatja.

De kár hogy én nem akadok ilyen fasza emberekkel

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Mondjuk én lehet, hogy utánamentem voltam, és lecibáltam volna a biciklijérõl egy kicsit megfürdetni a sárban.

A bólyaként nehezen érted volna utol. :)

A sebesség mindent megold.

palinkasgabor

palinkasgabor

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
95 km, pont mint a kiírásban.2350 m-t mértem.