Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

nem, csak neveztem...de azért még találhattam volna :)

ember:D:D

Sopronban 4-5 kép is készült rólam, pedig sima fekete- sárga mez volt rajtam, szal sztem nem ez a döntõ.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

éreztem :)

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Indultál?

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nyilvánvaló, hogy a feltûnõ mezben, feltûnõ brigával tekerõ versenyzõket gyakrabban fotózzák.

Ez téves ... pl.: Szilváson 1 db kép készült rólam ... Sopronban dettó ...

Ez most a kánaán volt :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Nem lesznek tölünk képek.

Pedig Láttam a fotósotokat és kattogtatott ... fekete gatya, feket póló a hátán system-sport felirattal .. :(
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

Képeket feltettem én is : http://dunamaraton2008.atw.hu/

Bocsi hogy elégedetlenkedek, de lenne egy javaslatom. Akik olyan aranyosak hogy készítenek rólunk képeket (jó sokat), esetleg fel tudnák tenni egy tömörített fileban az összes képet vhová. Tudom hogy szemét kérés és örülök hogy egyáltalán van vmi, de én ilyen régivágású web1.0-hoz szokott emberke vagyok aki meglepõdik még ha java scriptet vagy webes albumot lát.

Köszi a képeket!
A keró legyen veletek!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

kár... mostanában nem is szokott lenni a maratonokról... :( (legalábbis a top maratonokról)

ez meg helyes... hogy nem csak a feltûnõ bringájú/mezû embereket fotózod!

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Nyilvánvaló, hogy a feltûnõ mezben, feltûnõ brigával tekerõ versenyzõket gyakrabban fotózzák.

Ezt nem állítanám. Én, ha fotózok akkor próbálok mindenkit. Tulajdonképpen fogalmam sincs, hogy kire exponálok.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

ja és még a System sport fotoi nincsenek fent ....

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
én 11 képet találtam magamról és mind a fókuszban :) köszi mindenkinek ... :D ja és még a System sport fotoi nincsenek fent ....

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
akkor én tiszta jól állok... van rólam 3 kép: ebbõl egyben vagyok fókuszban(x-iont) KÖSZÖNÖM!
a másodikban 30 méterre vagyok, a harmadikban nem én vagyok fókuszban... de legalább rajta vagyok! ;)

7omi

7omi

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Én megvártam a mezöny végét.
Pap-rétre vezetõ úton kb 8 km-rel a rajt után fotoztam 29 percet.
Probáltam mindenkit lefotozni de 1-2 ember kimaradt, kitakarva többen vannak másik bringástól.
A közép távosok kaptak még egy esélyt.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Megtaláltam magamat 2 képen is. Az egyiken látszik az egyik kezem és az isostar kulacs sárga teteje, a másikon a sisakomból kb 10 négyzetcenti. Onnan ismertem meg magam, hogy a haverom rajta van a képen, de valahogy sikerült elérnie a 99%-os takarást :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Lehet a mezõny végét már nem fotózták. ;)

az biza lehet, mert én sem találom magam...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Egyébként utánajártam a dolgoknak ... az OB pálya a tavalyival megegyezõ nyomvonalon megy, kissebb módosításokkal, azon a szakadékos sziklás nem tudom min tavaly is lementek és benne nem volt és vérfolyam, idén sem lesz ...

A végét kicsit összekevertem ....
így a jó ... azon a szakadékos sziklás nem tudom min tavaly is lementek és benne volt, nem vérfolyam, idén sem lesz ...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

én se basszus

Indultál?

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Na ez az, amit én nem tennék... :o(
Ráadásul a szabály is kimondja, hogy nem érintheted meg a másik versenyzõt illetve a géped sem érhet hozzá. Volt is egy csóka aki a rajtnál az oldalamba nyomta a kormányt és azt kellet mondanom neki, hogy ezt most vagy gyorsan befejezi vagy bejelentem szabálysértésért. Hála istennek célt ért a célzott megjegyzés :o)

Nem tudom, hol versenyzel, de a rajtnál a helyezkedésnél általában össze szokott érni a kormány ... ha meg ilyet mondanál mondjuk egy top vagy elmebeteg versenyzõnek, vagy fellökne úgy a következõ kanyarban, hogy észre sem vennéd, vagy elengedne és utána belekergetne egy borulásba az tuti ...:chin:

Én nemtudom, de nálunk ilyen nincsen mindenki tudja kinek hol a helye és ha jön egy gyorsabb az el van engedve ...

Egyébként utánajártam a dolgoknak ... az OB pálya a tavalyival megegyezõ nyomvonalon megy, kissebb módosításokkal, azon a szakadékos sziklás nem tudom min tavaly is lementek és benne nem volt és vérfolyam, idén sem lesz ...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Lehet a mezõny végét már nem fotózták. ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Végig néztem kb. 2000 képet és egyiken sem vagyok rajta. :( ...

én se basszus
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való