Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

vcsibe

vcsibe

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás

<off>
MC Pite!
Kicsit kinyitod a szemed és mit látsz??
http://www.x-iont.hu...es/CRW_0211.jpg
</off>

Ott vagyok az 501-es fotón!!! :D Köccccce!!! :)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Speckós, tolós csajszi spec ismerõsöm. Idén nem sokat tudott készülni két gyerek mellett. Bicóját párjától örökölte (mellesleg mivel tehetik és cserélik a bicókat sok hasznos és megkímélt cuccot kaptunk már tõlük).
Üdv: András

Ha speckó váz már nem kell nekik, mert csere lesz, akkor szóljál már nekik, hogy a kuka helyett nekem dobják már! Elõre is kösz!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

egyébként érdekes, hogy hogy változik a sport. bõ tíz évvel ezelõtt a bajnoki címért harcolva is átnyújtottuk egymásnak a kulacsunkat cc versenyen, ha a másiknak elfogyott a vize. sõt, én a bajnoki címemet buktam el azon, hogy megálltam az ellenfelem mellett, amikor esett egy kurva nagyot.
most meg...

Az elején most is ez van, érdekes, ott senkinek sem olyan sürgõs, feltéve ha 2-3 ember van elöl. Ha kicsit több, akkor persze megy a huzavona, de kevesebb embernél simán beszélgetés, megállás is van...

Pite: Nem harapott meg ? :D:D:D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Deepblue

Deepblue

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

deepblue: használd a módosít gombot ;)

OK, de más volt a témája a hozzászólásaimnak. Persze tagolhattam volna másképp is. Mea Culpa ...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Sztem annak ellenére hogy páran hogy lehúzzák, meg hogy no fejlõdés; remek verseny volt, nem tudnánk érdemben jobbat csinálni. Persze start terveknél elfelejtjük rendre hogy fél-3/4 órára nem zárják le nekünk a fõutat; másik hogy ez nem karácsony hanem maraton, másba szerencsére nem nagyon lehetett belekötni... :up:

Amit/amikor lehet segítek, pölö vizet is kínálok olykor kulacsot elhagyo kollegáknak, jobban szeretem így mint acsarkodva, türelmetlenkedve, lökdösõdve, köcsögösködve... Én is segítettem másnak, mástól is kaptam pumát mikor eltört enyém vagy nem sikerült a láncot összeraknom, stb... ez így _sportszerû_... :prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nanemá.
most tényleg ezen fogtok veszekedni???

még jó, hogy a versenyen ebbõl semmit nem láttam. pedig ha valaki gyorsan megy lefelé és lassan felfelé, akkor az én vagyok. de egy anyázás sem volt. részemrõl és más részérõl sem.
illetve de. a rajtnál néhány rövidtávos közénk keveredett és "takarodjá má a f.szba" felkiáltással próbáltak elõrébb jutni. szerencséjükre egy sem volt pofon hatótávolságon belül.

egyébként érdekes, hogy hogy változik a sport. bõ tíz évvel ezelõtt a bajnoki címért harcolva is átnyújtottuk egymásnak a kulacsunkat cc versenyen, ha a másiknak elfogyott a vize. sõt, én a bajnoki címemet buktam el azon, hogy megálltam az ellenfelem mellett, amikor esett egy kurva nagyot.
most meg...

ja, jó bringa kérdés
igen, nekem is fullos bicajom van. egy dh-ra, egy maratonra. emellett meg nincs idõm tekerni.
régen fordítva volt. szar bicaj, de rengeteg idõ. erõs is voltam. ez van.

deepblue: használd a módosít gombot ;)

Deepblue

Deepblue

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Versenyrõl nekem pozitív tapasztalataim vannak. Mondjuk a kaja a végén nem jött be, de ez az én problémám. A szervezés jó volt az indítás a tavalyinál szervezettebben sikerült a gátnál nem akadtam el a tömeg miatt. Frissítõpontok hibátlanok kiemelném az egyik pontot ahol egy bikinis tündér osztotta a nedût. Megkínált ... elfogadtam (nem duzzogtam) :) Jó volt ismerõs arcokat látni találkozni velük verseny közben is. A végén volt póló is zuhi is még masszíroztattam is a Born sátornál. Mi kell még kéremszépen.
Bükkön találkozunk.

Deepblue

Deepblue

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Speckós, tolós csajszi spec ismerõsöm. Idén nem sokat tudott készülni két gyerek mellett. Bicóját párjától örökölte (mellesleg mivel tehetik és cserélik a bicókat sok hasznos és megkímélt cuccot kaptunk már tõlük).

Deepblue

Deepblue

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Skacok!
Ez a ki-kit enged nem enged el. Ez parttalan vita. Itt is, mint a közúton a figyelmesség, elõzékenység kellene hogy jellemzõ legyen, mint más nyugati országban mûvelik is. De hát mit várunk magunktól (tisztelet a kivételnek) amikor az úttesten is megy az acsarkodás. Én spec akit tudtam elengedtem aki meg lassabb volt, ha volt hely akkor megelõztem.
K270 volt a rajtszámom akit érdekel és nem vagyok profi még rengeteg tanulni erõsödni valóm van.
Mély tisztelettel: András as Deepblue

Lumiere

Lumiere

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás

nálunk a csapatfõnök sokkal jobban megy lefele, mint én, és felfele is erõsebb. de mondta, hogy õ meg a Bogár Gáborral van így, amikor mentek DM pályát bejárni...szóval Pite, leszel szíves és kérlek fejezd be ezt, hogy szerinted az úgy jobb lett volna, meg hogy te milyen profi vagy. te sem úgy kezdted, hogy le tudtál mindenhol jönni, illetve mindenhol nyélen raktad neki felfele nagytányér-kónuszon...ezzel az állandó képkereséseddel, meg a kamerások-felvételek? felszólításnak is beillõ kérdéseddel bennem amúgy azt az érzést kelted, hogy feltûnési vizsketegségben szenvedsz, de kívánom, hogy ebben az esetben tévedjek. :)

Szvsz egy szóval sem említette, hogy profi lenne. És nem szenved feltûnési viszketegségben, egyszerûen csak túlzott kíváncsisággal rendelkezik. :)
És bocsi, hogy beleszóltam.:zawstydzo:)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

nálunk a csapatfõnök sokkal jobban megy lefele, mint én, és felfele is erõsebb. de mondta, hogy õ meg a Bogár Gáborral van így, amikor mentek DM pályát bejárni...szóval Pite, leszel szíves és kérlek fejezd be ezt, hogy szerinted az úgy jobb lett volna, meg hogy te milyen profi vagy. te sem úgy kezdted, hogy le tudtál mindenhol jönni, illetve mindenhol nyélen raktad neki felfele nagytányér-kónuszon...ezzel az állandó képkereséseddel, meg a kamerások-felvételek? felszólításnak is beillõ kérdéseddel bennem amúgy azt az érzést kelted, hogy feltûnési vizsketegségben szenvedsz, de kívánom, hogy ebben az esetben tévedjek. :)

azon meg érdemes elgondolkozni, hogy akinek itthon karbon fullyja vagy egy high-end merevvázasa van, az valószínûleg egy jól keresõ beosztásban dolgozik, és emiatt nincs ideje annyit bringáznia, mint amennyit szeretne, de mégis jó érzéssel tölti el, hogy van egy ilyen álombiciklije, amit tekerhet. hiába van valakinek BMWje vagy mercije, ha vezetni meg nem tud...aztán mégis megveszi, mert megteheti - nem kell az ilyenekre irigykedni, inkább segíteni kell õket, hogy mindenki biztonságban beérjen a célba. ha meg zavarnak, akkor lehet csapatot keresni, licenszet váltani és CC-zni, nem kötelezõ maratonozni...

orby: ha a rajtnál azt a nagy t-mobileos kaput érted, miután lefordoltunk a töltésrõl, akkor lehetséges, hogy én voltam - elbambultam a Polar elindításban, és véletlenül oldalba böktem egy sporttársat, akitõl ott is, illetve itt is elnézést kérek.

Figyu, tedd magad parkolópályára plíz!
Ki a rákot érdekel hogy ki megy jobban?
Ki a rák mondta hogy profi vagyok? A profik majd 5 óra alatt tolják le duna közepet? Rendes idõm se lett volna 4:20alatt sztem...
Nem úgy kezdtem hogy ha kérnek akkor sem vonulok félre igazad van! Nem azért szóltunk ha vki félrement hanem azért HA NEM! Ha értelmezési problémáid vannak elöbb gyakorold az olvasást... Viccesen megjegyeztem hogy sok volt a vendégoutis, ezzel arra utaltam hogy pályához képest sokan elég szötymörgõsen mentek; ennyi.
Mi bajod azzal hgoy képet meg videót keresek? Ha neked nem kell ne lesd; de ne kötözködj mert azt nem szeretem... Amiket gondolsz kiirányítoma dev0-ba mert különben olyan dolgok fogalmazódnának meg bennem hogy hu...
Azt meg hogy kiemelek valamit és ennek ellenére is ellenkezõjét írod kifejezetten irritál; lásd drága gépes írásod, mikor hasonlót írtam erre én is...
Ha meg egyéb személyes problémád lenne hívj fel telefonon vagy add meg a számod; ne ide szemeteljük...[számom adataimnál is, de az xt váltót is tõled vettem, ami olyan újszerû polcon álló darab volt hogy lötyögött mint a ***...] Már az sem volt igazán piros pont mikor te mesélted el nekem hogy kell biciklizni... érdekes hogy ezt élõben sose akarod prezentálni...

Köszi Lumi! :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Igen azt én is hallottam h ne tolakodjuk és vigyázzunk egymásna(ez úgy hangzott mitha nem szoktunk) noh mindegy : Mindenki abban indul ami neki a legmegfelöbb . Én pl rövidben mert ott tudom beosztani az erõmet. az igaz hogy hosszu távban inkább profik indulnak ,de rövidben is vannak azért szép számmal jók , és ott is lehet jó tempot menni. Azt én is tapasztaltam ,hogy több hobby emberke van aki röviden indul de vhol elkel kezdeni. sztem
jah és az hogy ki hol enged el vkit.Én spec lefele elengedek akit tudok mert tudom h még a tecnikai képességeim még nem 100% ok viszont felfele sok emberkét kapok le

Jujj, óvatosan, asszony is olvassa a topikot és ha nem figyeli hogy röviden mész nekem végem lehet :D
Persze én ellenkeznék amúgyis meg minden(ha azonos távon indulnánk), de hát Kedvesemmel nem merek packázni! :) Szal óvatosan az ilyen kijeletésekkel :D

spinny

spinny

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás
Ez az elenged, nem enged, lassú, gyors örök vitatéma lesz.

Én csak azt nem értem, hogy nálam erõsebb emberek, miért nem tudnak a technikás felfelén ott feltekerni, ahol én fel tudok. Ha meg már leszállt, akkor tolja félre a pi...ba a bringáját, és engedjen el.

Ja, amúgy az a patak elõtti "letörés" vicces volt, nekem a srác csak annyiban segített, hogy nem nagytányér kónuszon értem oda. Így könnyen feltekertem a túloldalán. :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

azon meg érdemes elgondolkozni, hogy akinek itthon karbon fullyja vagy egy high-end merevvázasa van, az valószínûleg egy jól keresõ beosztásban dolgozik, és emiatt nincs ideje annyit bringáznia, mint amennyit szeretne, de mégis jó érzéssel tölti el, hogy van egy ilyen álombiciklije, amit tekerhet. hiába van valakinek BMWje vagy mercije, ha vezetni meg nem tud...aztán mégis megveszi, mert megteheti - nem kell az ilyenekre irigykedni, inkább segíteni kell õket, hogy mindenki biztonságban beérjen a célba. ha meg zavarnak, akkor lehet csapatot keresni, licenszet váltani és CC-zni, nem kötelezõ maratonozni...

amúgy én is meglepõdtem, hogy néhány nagynevû csapat tagjai a csodabringáikon mennyire nem tudnak biciklizni, illetve állóképességileg sincsenek a topon...de hát ez van.

orby: ha a rajtnál azt a nagy t-mobileos kaput érted, miután lefordoltunk a töltésrõl, akkor lehetséges, hogy én voltam - elbambultam a Polar elindításban, és véletlenül oldalba böktem egy sporttársat, akitõl ott is, illetve itt is elnézést kérek.

az az zenélõs kissrác meg engem is zavart, ott jött a kis vonatunkban, szólt am ezzsebébõl kihangosítva a "dárenbész", egy idõ után hátra is ugattam valami olyat, hogy kapcsold már ki azt a sz*rt, de nem értette, inkább leszakadt...

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Pontosan, akik fullykat meg karboncsodákat toltak másutt lefele (ilyet nem láttam csak iszonyat lassan csurgó fullysokat) de ugyanúgy igaz rájuk. Igaz, akinek ez a ... vlaamilyen álma hogy ilyen meg ilyen gépe lehessen és megteheti vegye meg, nekem ezel nincs problémám. Csak azokkal akik nem menenk félre kérésre sem, az meg mindentõl független :)

Ami felmerült fentebb hogy egy terepkerékpáros hogy hogy megijed ilentõl mikor erdõben sokkal durvább dolgok vannak...

Nem akartam fikázni/vitát gerjeszteni, csak felmerült bennem :prosze:
(Pláne ahogy páran vázon átlépve topogtak le a képek alapján, nekem felállt a hátamon a szõr mert lelki szemeim elött láttam hogy esnek utána, van 1-2 ilyen kép... én félnék ott úgy lejönni, míg legurulni nem félek mert van hova gurulni, súlypont a nyereg elött...
http://www.x-iont.hu...s/CRW_0338.html
http://www.x-iont.hu...s/CRW_0388.html
http://www.x-iont.hu...s/CRW_0336.html

Azaz relatíve én vagyok a nyuszi mert ha fizetnek se jönnék le így!

Kamerások, felvételek?! Onboardosokra gondoltam elsõsorban...

Hehehehe, amikor a letört a hátsó fékem fékkarja egy bukás következtében én se romboltam maxon lefelé a fullymmal:-D

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

100 km-es versenyt nem akarok kipróbálni, és ezért én kérek elnézést.

Amúgy mikor indult a rövid táv, akkor hangosbemondóban mondták be, hogy a rövid távosok inkább a testi épségükre figyeljnek a lejtõn és ne a helyezés lebegjen a szemük elõtt. Ebbõl én azt szûrtem le, hogy a 35 km nem kifejezetten profi kategória. Lehet tévedtem.

Engem csak egyszer tartottak fel mászásnál, két hajlottabb korú nõi versenyzõ, de kb. 3 sec késlekedést és 0 másodperc mérgelõdést jelentettek.

Igen azt én is hallottam h ne tolakodjuk és vigyázzunk egymásna(ez úgy hangzott mitha nem szoktunk) noh mindegy : Mindenki abban indul ami neki a legmegfelöbb . Én pl rövidben mert ott tudom beosztani az erõmet. az igaz hogy hosszu távban inkább profik indulnak ,de rövidben is vannak azért szép számmal jók , és ott is lehet jó tempot menni. Azt én is tapasztaltam ,hogy több hobby emberke van aki röviden indul de vhol elkel kezdeni. sztem
jah és az hogy ki hol enged el vkit.Én spec lefele elengedek akit tudok mert tudom h még a tecnikai képességeim még nem 100% ok viszont felfele sok emberkét kapok le

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Szó nincs róla, a rövid ált hobbi; csak sztem veszélyesebb úgy lejönni ahogy a képen tették mint gurulni :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

-Szerintem ez nem amatõr verseny lelkes hobbistáknak, persze ha azok nem indulhatnának nem lenne csak az a a néhány tíz profi.
-A 100 km egy teljesen másik mûfaj, próbáld ki egyszer...

100 km-es versenyt nem akarok kipróbálni, és ezért én kérek elnézést.

Amúgy mikor indult a rövid táv, akkor hangosbemondóban mondták be, hogy a rövid távosok inkább a testi épségükre figyeljnek a lejtõn és ne a helyezés lebegjen a szemük elõtt. Ebbõl én azt szûrtem le, hogy a 35 km nem kifejezetten profi kategória. Lehet tévedtem.

Engem csak egyszer tartottak fel mászásnál, két hajlottabb korú nõi versenyzõ, de kb. 3 sec késlekedést és 0 másodperc mérgelõdést jelentettek.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Pontosan, akik fullykat meg karboncsodákat toltak másutt lefele (ilyet nem láttam csak iszonyat lassan csurgó fullysokat) de ugyanúgy igaz rájuk. Igaz, akinek ez a ... vlaamilyen álma hogy ilyen meg ilyen gépe lehessen és megteheti vegye meg, nekem ezel nincs problémám. Csak azokkal akik nem menenk félre kérésre sem, az meg mindentõl független :)

Ami felmerült fentebb hogy egy terepkerékpáros hogy hogy megijed ilentõl mikor erdõben sokkal durvább dolgok vannak...

(Pláne ahogy páran vázon átlépve topogtak le a képek alapján, nekem felállt a hátamon a szõr mert lelki szemeim elött láttam hogy esnek utána, van 1-2 ilyen kép... én félnék ott úgy lejönni, míg legurulni nem félek mert van hova gurulni, súlypont a nyereg elött...

hát igen én is láttam pár képet aki leszállt. Nem öket akarom védeni. Én lejöttem simán mert én voltam pályabejátásom ,de lehet h ha nem mentem volna le 2 szer a verseny elött akkor én is megijedtem volna ....de így sima ügy volt és még élveztem is:):) bát kétség se fér hezen a részen lejönni gyalog ezerte rosstabb és még élvezet is elmarad

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás