Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

Bálint56!

Bálint56!

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Sziasztok!

Sajnos sérülés miatt nekem is eladó egy KÖZÉP TÁVú nevezés 5000 forintért .

e-mail : balint56@citromail.hu

tel. : 06 30 65 77 567

( Gödöllõ - Budapest , környéke 'elõnyben' )

acslacci

acslacci

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
S.O.S. KEDVEZMÉNYESEN ELADÓ egy KÖZÉPTÁV NEVEZÉS 3500 Ft áron!
Sajnos közbejött egy fontos program, de az elõnevezést már beküldtem...
Tel: 30/573-4174
e-mail: acslacci@chello.hu

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 posts

Duna Maraton 2009 középtávos pályabejárásunkat megnézhetitek itt: képekben, videón, szövegesen: http://www.trackabee.com/trip/649
Ha kérdésetek van a páylával kapcsolatban szívesen segítek: zerge@zerge.info

üdv: Zerge (Vinczeffy Zsolt)

Hûûû B+...!
Az a perec mint derült égbõl a villámcsapás. Ilyet még nem pipáltam!
Küllõszakadás, vagy egyszerû kalácsfonás-technika?
Mi történt?

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

Sárban mennyire járható? Szilváshoz vagy Budához képest pl.

szilvás átlagban folyós...
Duna meg.. hát az ragadós. nagyon :)

Amúgy most jelenleg a 11-es út alatt Visegrádon a befutó elõtt ahol átmegy a pálya az teljesen teli van vízzel... reméljük 7végig eltûnik az onnan. vagy ha nem, hát akkor majd búvárkodunk ;) :)
Rajt-cél területen a gát sáros. eléggé. Bár ez lenne a legtöbb sár a pályán... ;)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Sárban mennyire járható? Szilváshoz vagy Budához képest pl.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,274 posts
hátha holnaptól 30+ és nem esik több esõ, netán 1-2 szeles nap....na akkor nem lesz sár...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Amúgy sehol sem lesz sár. :D

Ámen.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Agneovo kollega viszi is, táncba viszi a cubeot a scott helyett :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

mc_pite kukac freemail . hu

OFF Nem mintha kötözködni akarnék, de mintha már bebuktad volna a spambotok ellen folytatott hiábavaló küzdelmedet. :) Nem mintha az, hogy így írod, érne valamit IRL.

Amúgy sehol sem lesz sár. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

- ott nem kell félni, nincs tapadós sár.

Jó propaganda fogás:D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Nem tervezek floodolni, csak félig emlékeztetõképpen mondom hogy az eladó nevezésem (3500) rövidtávra is használható - ott nem kell félni, nincs tapadós sár. Részleteket talszámon(adataimnál) vagy mc_pite kukac freemail . hu

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Öhhh...
A videókat végignézve láttam sarat, de nem repkedett a trutyi a kerékrõl. Most akkor milyen a helyzet odakinn?
A 12-es videót még nézni is félelmetes... Sosem leszek ilyen gyors lefele. :(

A 13-asnál pedig tényleg ilyen gyorsan áll fejre az ember? Nekem ezek egy örökkévalóságnak tûnnek mindig. Mi történt amúgy a kerékkel, hogy egyszercsak megállt és tizenhatos lett benne? Ja és hol tanítják ezt a centírozó technikát???? :D

(más: megjártam Hatvani kórházat, család jólvan hálistennek. Most jöhet a bringa.)

Zerge-Z

Zerge-Z

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Duna Maraton 2009 középtávos pályabejárásunkat megnézhetitek itt: képekben, videón, szövegesen: http://www.trackabee.com/trip/649
Ha kérdésetek van a páylával kapcsolatban szívesen segítek: zerge@zerge.info

üdv: Zerge (Vinczeffy Zsolt)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nos, én nem eröltetem a mai bejárást. Már most elég csúnya esõzóna közeleg a terület felé, nem is beszélve a nap további részében várható idõjárásról.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Keddtõl már csak elszórtan fordulhat elõ csapadék, egyre többet süt majd a nap, igazi kánikula lehet...

www.koponyeg.hu

A száradó sár jobban ragad/visszafog + párás meleg. Ennél rosszabb nem lehet. :D

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,274 posts

Jövõ 7 kedden pesten fog tetõzni a Duna. Sztem 3 nappal késöbb már lehet majd menni a 11-en. De ha kérdésed van a www.utinfo.hu-n meg tudod nézni, vagy az elérhetõségükön érdeklõdhetsz.
Nos, hogy a végén a parton kerózunk-e, az attól is függ, mennyi hordalékot dob le a folyó....

most is lehet. nincs lezárva sehol.
attól persze a rajt cél terület még lehet sáros.....vagy vizibiciklis felvezetés a rajtnál :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Jelzem elõre, ha csütörtökön is esik még,akkor lesz egy eladó, középtávra szóló nevezésem, hátha vki úgyis kíván indulni. 3500 pénz.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

A végén a Duna parti befutó merre fog vezetni most, hogy a Duna a 11-es utat nyaldossa ? :) És jövõ héten csak magasabb lesz...

Jövõ 7 kedden pesten fog tetõzni a Duna. Sztem 3 nappal késöbb már lehet majd menni a 11-en. De ha kérdésed van a www.utinfo.hu-n meg tudod nézni, vagy az elérhetõségükön érdeklõdhetsz.
Nos, hogy a végén a parton kerózunk-e, az attól is függ, mennyi hordalékot dob le a folyó....
" A Cube el van vetve! "

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts
A végén a Duna parti befutó merre fog vezetni most, hogy a Duna a 11-es utat nyaldossa ? :) És jövõ héten csak magasabb lesz...

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Keddtõl már csak elszórtan fordulhat elõ csapadék, egyre többet süt majd a nap, igazi kánikula lehet...

www.koponyeg.hu
Team Heavy Pedál Szeged