Én is hazaértem. Jól elfáradtam, s irtó silányul mentem. Egy nagy szopás várt ránk Dobogókõ és Dobogókõ között, gyakorlatilag már az elejétõl büntetõ jellegû sár, majd a kicsi hegyen Szentlélek elõtt cipelõs-futós "pokol", ezt követõen csúszós-agyagos-tengelyig merülõs lefelé. Mire leértem Marótra, már rendszeressé vált 5-6 hajtásonként a láncfelkapás - de a legjava még csak ezután jött. A Dobogókõig vezetõ 10 km-es mászásból talán csak az elsõ aszfaltos, s az utolsó köves rész volt tekerhetõ, a fennmaradó x km végig tolós-cipelõs-futós-vonszolós volt, ami iszonyatosan sokat kivett belõlem. Ide tényleg a profik által bevetett kerékcserés taktika volt a nyerõ, amit sokan toltak, hogy a két Dobogókõ között sárgumival szerelt kereket cseréltek. (csak hát ezt leszervezni...) A többi már laza volt, azt kell, hogy mondjam, az igazán gázos részekbõl most tényleg kimaradt a többi táv, örvendezzetek hát.
Ami tetszett:
+ rajttal mi volt a baj? hosszú (és lányoknál közép) elõre állt, ez azért már haladás, nekem ez már elegendõ
+ pályakijelölés (még én sem...

)
+ frissítés (átlagon felüli)
+ emlék-izé (mégiscsak valami)
+ felmentem középtányéron Dobogókõre

(de úgy teljesen)
Ami nem:
- kaja a célban (borzasztó, döglött állatot tartalmaz, nincs alternatíva, s 470 forintos üdítõ (miért kell az áraknak ENNYIRE elszállni?))
- póló (gagyi)
- egyesek néha kissé túlpörögnek, s ordítozva elõznek, de a kraft csak 200 méterig tart...
- fölfelé nem lehet haladni, szerintem túl sok az elején az egynyomtáv (és lefelé is sokakat feltarthattam, ugyanebbõl az okból kifolyólag)
- a sárállapotokról a szervezõknek pontos adatot kellene adni - tisztázzuk, VOLT sár, de még a rajt elõtti percekben is tagadták
edit1: Ronin, köszi!
edit2: "Kb úgy lehetne jellemezni, hogy tekertünk egy középtávot és futottunk, gyalogoltunk, toltunk egy hosszú táv plusz részt " Pontosan én is ezzel a mondattal jellemeztem a versenyt egy barátomnak.