Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás

Kedves Versenyzõk!

A 2013-as Duna Maraton pilisszentlászlói frissítõállomását a TalponSíelõk Sport Egyesület „üzemeltette”, készültünk számotokra minden földi jóval, ami erõnkbõl kitelt.

A visszajelzések talán minket igazoltak, hogy megéri „kibérelni” a szervezõségtõl egy-egy frissítõállomást, rogyásig rakni az asztalokat és a poharakat, és- nem titkoltan – ezzel is népszerûsíteni a csapatunkat.

Külön öröm volt, hogy megnyertük magunknak Bíró Ádit, hogy csinálja a hangulatot, remélem nem sértegette a versenyzõket! :)
Szervezõ és versenyzõ szemmel is jó látni, hogy mennyien örültek a jó hangulatú frissítõállomásnak, már most lefoglaltuk jövõre ezt a helyet.

A mi csapatunkat erõsítette két fotós is, akik végigfotózták a két táv indulóit, az elsõ albumnak a linkjét lejjebb találjátok, a második albumra sajnos csak a Salzkammergut Trophy után jut idõnk, de nem felejtjük el!

A képek ingyenesen letölthetõek, csak arra kérünk, hogy „nyomj egy lájkot” az oldalra.

https://www.facebook...62623246&type=3

Üdvözlettel

Áron

TSSE

Én azt kérném a szerverõktõl hogy minden top maratonon kötelezõ legyen a megjelenéstek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daneluszkil

daneluszkil

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Egy pár kép a cél elõtti hajrából.

https://picasaweb.go...feat=directlink

TSSE

TSSE

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Kedves Versenyzõk!

Ígéretünkkel ellentétben, már ma meg tudjuk mutatni a második albumunkat, amit a pilisszentlászlói frissítõállomáson készítettünk.
Amennyiben szeretnéd a fényképet megkapni nagy méretben, vízjel nélkül ebbõl az albumból, kérlek vedd fel a kapcsolatot a fotóssal: sorapu@gmail.com

https://www.facebook...62623246&type=1

Üdvözlettel Salzkammergutból

Áron

TSSE

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Készítettem megint egy videót verseny közben.Sajnos megint rosszul lett beállítva az elején a kamera és túl lefelé néz.
A legelején nincs zene,hang.

Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

csr

csr

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

Nehogy már Te kérj bocsánatot, mert valaki nem szól, hogy kerülne, majd még szorosra is sikeredik. Aki hátulról jön, szóljon! Ez alap.
De hozzá kell tennem, elég ritkán fordul elõ, szinte mindenki szól, ha ilyen van.

Kemény szavak ezek :)

Õ lefelé nem tartottam fel senkit az biztos :D legközelebb így teszek hogy szólok hogy hosszútávos vagyok. Igaz

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

de biztos jól odaszemeteltél! :-DD
aaanyám....
nem változik itt semmi

Biztos nem!
Kulacsban vittem a fröccsöt, kulacsot lehoztam... :D
Valóban nem...

A síelõs buliról meg nem tudtam fent, pedig tuti felmentem volna! Legközelebb hirdessétek ha ilyen van! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
Nagyon köszönöm én is a talponsíelõknek a hangulatot, bár nem sokáig idõztem a frissítõn de rengeteg mosolygós arc volt, és tényleg jó poén volt az Ádámot méterekkel a frissítõ elõtt meghallani ahogy löki a dumát.

Minden fotósnak köszönöm a képeket, nagyon jó kis emlékek ezek!

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

TSSE frissítõ király volt! DE ne merjetek ismét kolbászt ki tenni, mikor rendesen akarok menni. Utána filóztam hogy rohadt jól nézet ki de nem akartam a maradék távon azt vissza böfögni, vagy az egész dobozt zsebbe csapni és menekülni vele :-D
a hideg frissítõ pompás megoldás, nem úgy mint máshol, bizonyos test nedv meleg lötty....

Én megoldottam, mert befutó után felkocsikáztam a Rigóhoz, és bekolbászoltam. Úgyis csak Dobogókõn ettem, kellett a pótlás, elég rosszul voltam a célban...
Ja, nem volt büfi! :-D

tete007

tete007

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
TSSE frissítõ király volt! DE ne merjetek ismét kolbászt ki tenni, mikor rendesen akarok menni. Utána filóztam hogy rohadt jól nézet ki de nem akartam a maradék távon azt vissza böfögni, vagy az egész dobozt zsebbe csapni és menekülni vele :-D
a hideg frissítõ pompás megoldás, nem úgy mint máshol, bizonyos test nedv meleg lötty....

szak

szak

vendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás

Én ilyen futó kulacsot használok, otthon beletöltöm a zseléket és csók egyszerûbben-nyitható csukható mint a zacsi 175ml az intersprtban 400ft https://encrypted-tb...qbHzDr6V9tLO60d

Ez egy tök jó ötlet, ellopom!

tsanyi

tsanyi

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Köszönjük! Hát tényleg hatalmas volt arra a frissítõ állomásra megérkezni. Az országúton átkelve még nem látszott a domboldal, de már hallani lehetett, hogy Ádám nyomja a dumáját, a megszokott stílusban. Aztán mikor megláttam a sörcsapolót, akkor is néztem nagyot, hogy ez meg mi!? :)
Szóval köszönjük a lelkes munkátokat, energiátokat, egyebet. Ha majd egyszer nem sietek annyira, akkor sorba állok majd egy sörért is. :P

TSSE

TSSE

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Kedves Versenyzõk!

A 2013-as Duna Maraton pilisszentlászlói frissítõállomását a TalponSíelõk Sport Egyesület „üzemeltette”, készültünk számotokra minden földi jóval, ami erõnkbõl kitelt.

A visszajelzések talán minket igazoltak, hogy megéri „kibérelni” a szervezõségtõl egy-egy frissítõállomást, rogyásig rakni az asztalokat és a poharakat, és- nem titkoltan – ezzel is népszerûsíteni a csapatunkat.

Külön öröm volt, hogy megnyertük magunknak Bíró Ádit, hogy csinálja a hangulatot, remélem nem sértegette a versenyzõket! :)
Szervezõ és versenyzõ szemmel is jó látni, hogy mennyien örültek a jó hangulatú frissítõállomásnak, már most lefoglaltuk jövõre ezt a helyet.

A mi csapatunkat erõsítette két fotós is, akik végigfotózták a két táv indulóit, az elsõ albumnak a linkjét lejjebb találjátok, a második albumra sajnos csak a Salzkammergut Trophy után jut idõnk, de nem felejtjük el!

A képek ingyenesen letölthetõek, csak arra kérünk, hogy „nyomj egy lájkot” az oldalra.

https://www.facebook...62623246&type=3

Üdvözlettel

Áron

TSSE

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás

Mivel magamhoz képest én is "megnyomtam" kiállva a végén bizony kicsit kibillentem jobbra , centiken múlt hogy föl nem löktem.Nem gyõztem bocsánatot kérni , persze mondta hogy semmi gáz , kicsit akkor is rossz volt.

Nehogy már Te kérj bocsánatot, mert valaki nem szól, hogy kerülne, majd még szorosra is sikeredik. Aki hátulról jön, szóljon! Ez alap.
De hozzá kell tennem, elég ritkán fordul elõ, szinte mindenki szól, ha ilyen van.

Csak ne lefele legyen , mert akkor csak lobogni fog a hajad utánam , ugyanis lefele én magamat sem érem utol.;)

Kemény szavak ezek :)

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

A 2.-es ponthoz csak annyit szeretnék hozzá fûzni, hogy a középtávosok is lehetnének kicsit elõzékenyebbek a hosszútávosokkal. Buzsoval, ezen beszélgettünk vasárnap a verseny végén, õ például nem egy idegbeteg alkat, sõt mindig elég kedvesen szól, hogy engedjék el, de most neki is volt problémája, sajnos nekem is. Tufiról pont a Dobogókõi lefelében szakadtam le, mert nem tudott senki félre menni, vagy nem hallott, így nekem volt egy kis bozótos ami miatt leesett a láncom, szerencsére beszorult. Onnan kezdõdött az üldözõ verseny... A dobogóm nem hiszem hogy ezen múlott, de nem voltam nyugodt, én lassan inkább nem szólok semmit inkább kikerülöm...

Ez azért egy kicsit összetettebb kérdés.Én középen mentem.Azon a lefelén konkrétan az egyik legszebb csapattársadat értem utol , de nekem nem jutott eszembe "leparancsolni" az egynyomos ösvényrõl.Inkább "learaszoltam" vele.Persze nekem mindegy volt , róla meg nem tudtam mennyire van a Katitól , nem akartam belezavarni a versenyébe.Mikor Te odaértél , valószínûleg olyanokat érthettél utol , akiknek a lassú tempóban való leevickélésük is éppen elég koncentrációt igényel (tisztelet a kivételnek) , nemhogy még félre húzódni is tudjanak.Fõleg nem a végén az egynyomoson.Ha nem azt üvöltöd elõre , hogy hosszús vagyok engedj , vagy ilyesmi , akkor lehet fel sem fogják , hogy úgymond útban vannak.Sziszkó pl. úgy ment el mellettem , hogy nem szólt , ez a Nagy Villám elõtti utolsó "meredekebb" kaptató tetején volt , mielõtt a murvás sík útra kellett menni balra tartssal.Mivel magamhoz képest én is "megnyomtam" kiállva a végén bizony kicsit kibillentem jobbra , centiken múlt hogy föl nem löktem.Nem gyõztem bocsánatot kérni , persze mondta hogy semmi gáz , kicsit akkor is rossz volt.Ha szól tuti félre állok , persze a másik irányba.Ezen a versenyen nagyon sok induló volt , sajnos ez úgymond velejárója.Annyit megígérhetek , ha engem utolérsz egyszer biztos félreállok.Csak ne lefele legyen , mert akkor csak lobogni fog a hajad utánam , ugyanis lefele én magamat sem érem utol.;)

kpz

kpz

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Képek a rövidtávosokról.

https://picasaweb.go...gCOiUgqe7vOiKDA

Gratulálok mindenkinek, aki teljesítette a versenyt és azoknak is, akik rajthoz álltak, de feladni kényszerültek.
A képek minõsége nem a legjobb, de én csak koca fotós vagyok, sérülés miatt nem tudtam indulni (még 4 hét pihenõ...)
Ha valakinek az eredeti kép is kell, dobjon email-t ide: peter.zoltan.kiss@gmail.com

Jóccakát!
KPZ
WAdegeRek

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
de biztos jól odaszemeteltél! :-DD
aaanyám....
nem változik itt semmi

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Ki üvöltözött hajrá Miskolcot a rámpánál?
Nem láttam, csak hallottam, és nem hagy nyugodni a kíváncsiság.

Én üvöltöztem ott sok mindent, de hajrá Miskolcot pont nem. :)
Volt ott jóideig egy Salgótarjáni srác, szerintem õ.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

julien72

julien72

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Köszönjük a fotókat mindenkinek!!

Ádám! Te leszel a 24 óráson?
Ha nem, sztem el sem megyek! :(

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Tudja esetleg valaki, hogy a középtávon, az elsõ frissítõpontnál amikor visszafelé jöttünk ki fényképezett? Pontosan, visszafelé a frissítõ elõtt.

https://picasaweb.go...DunaMaraton2013

kezso

kezso

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
  • LocationAjka
Sziasztok.

Pár kép a versenyrõl. https://picasaweb.go...DunaMaraton2013

üdv
Kezso