Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
enté
amelyik sráccal összekevertelek, végülis hazahoztam (Lesencetomajig), aztán innen még hazaindult bringával - Lentibe... (este 10-kor egy Duna Maraton hosszú táv után) ...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Sok ember örömét próbálod elQrni,viszont futóversenyekre láthatóan nem jársz!(110 kilós pamutpólósok és a maraton muhaha) Mégis hol induljanak pl. azok azok a 35+ bicikli rajongók, akiknek mondjuk a hétvégéken nagyrészt a családdal van dolguk, hétközben meg DOLGOZNAK 7-ig.Egyébként 45 vagyok, de soha nem vágott még hátba a közép eleje.

Nyilván nem tudsz a sorok között olvasni, mert ha tudnál, akkor rájönnél, mennyire értelmetlen a felháborodásod. Peace. Senkinek sem a - pozitív értelemben vett - amatõrökkel van a baja.

Nem lesz szópárbaj, mert nem vagyok ellentétes állásponton. De abba ne menjünk bele, hogy hány (és milyen sport) versenyen voltam, s abba se, hogy mennyi idõm van edzeni, mert igencsak rácsodálkoznál.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Én járok futóversenyekre és vannak ilyen emberek.

én igazából azt nem értem -anélkül hogy bárkit megbántanék- hogy aki már a füvészkert után tolta, és utána az aszfalton pap rétig még több tucat ember, az milyen megfontolásból indul el még egy rövidtávon is.

Komolyan volt ilyen?

A sebesség mindent megold.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Mégis hol induljanak pl. azok azok a 35+ bicikli rajongók, akiknek mondjuk a hétvégéken nagyrészt a családdal van dolguk, hétközben meg DOLGOZNAK 7-ig.Egyébként 45 vagyok, de soha nem vágott még hátba a közép eleje.

A leírásod pont illik az egyik ismerõsömre. 2-3 éve kezdte a maratonozást, egy bemelegítõ rövid és középtáv kivételével azóta mindig a hosszún megy.

én igazából azt nem értem -anélkül hogy bárkit megbántanék- hogy aki már a füvészkert után tolta, és utána az aszfalton pap rétig még több tucat ember, az milyen megfontolásból indul el még egy rövidtávon is.

A körzeti orvos, na meg Update Norbi javaslatára. ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts
amúgy mi a baj a pamutpolóval ? :)

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Húha, izgalmas szópárbaj van kialakulóban(de sajna folytatás csak holnap mert Dante már offline)! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

Sok ember örömét próbálod elQrni,viszont futóversenyekre láthatóan nem jársz!(110 kilós pamutpólósok és a maraton muhaha) Mégis hol induljanak pl. azok azok a 35+ bicikli rajongók, akiknek mondjuk a hétvégéken nagyrészt a családdal van dolguk, hétközben meg DOLGOZNAK 7-ig.Egyébként 45 vagyok, de soha nem vágott még hátba a közép eleje.

Szerintem menne a kozeptav is Neked.

watermiller

watermiller

újonc

• fórumtag
  • 3 posts

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
egy útelágazásnál, ahol figyelni kellett, odakiáltottam az ott álldogáló pályajelzõ lánynak: "rövid erre?" õ meg kedvesen mosolyogva felelt: "hááát, azért még elég sok van hátra..." :D:D:D

ToMiii

ToMiii

újonc

• fórumtag
  • 5 posts

sziasztok!
egy kissé szerényebb méretû galéria:
duna maraton 2009

Nagyon jó fotók, grat! (én fotóztam picit feletted az elesõs részen:))

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Lehet, hogy kitörli majd Lor, hogy szétoffolom a topicot .. de a tali tetszett.. a DM is biztos tetszett volna, ha nem készítem ki magam elõtte...

ÁÁÁ Lor nem tenne ilyet, örülök hogy tetszett!
Különben is nem hinném hogy szét lehetne offolni annál jobban ami itt ment:
esni fog - nem fog - sár lesz - nem lesz ;)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

sziasztok!
duna maraton 2009

Köszi a képeket!
http://mtbpics.extra...es/image93.html
Ebbõl(a kép bal szélén elõzni próbálok...) lett ez: Mindenki nézze ebben a galériában: duna maraton 2009 a 13. képet(második esésem:D:D)!

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

sziasztok!
duna maraton 2009

Köszi... Itt is mennyi érdekes leszállást sikerült jól megörökíteni :) Az a hely tényleg kincsesbánya fotósoknak :D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Lehet, hogy kitörli majd Lor, hogy szétoffolom a topicot .. de a tali tetszett.. a DM is biztos tetszett volna, ha nem készítem ki magam elõtte...
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

akivel fél éve nem volt még egy hangosabb szóváltásom se...

Ilyen is van? ;):D
A tali tetszett amúgy?

Én is a közepet nyomtam, jól el is fáradtam de tetszett a pálya, megérte!
A végén értem be mégis kaptam kaját, cuccot. Ez nagyon + fejlõdés!
Elõször indultam a Dunán így most ismerkedtem a pályával. Nekem bejött, volt egynyomos felfele, lefele, köves, saras, poros, tolós, cipelõs. A MTB összes szépsége kiütközött! :)
Most elõször nem a fórumos mezben nyomtam, pedig most pont lehet hogy felismert volna pár ismerõs. Látom elég sokan voltak innen is.

Köszi minedenkinek a képeket!

Picasa _Alex_

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

Én rövid távos vagyok és leszek is.. a munkám miatt, erre van idõm készülni és a mûtétek miatt amiken átestem..de tudom ez egyéni szocproblem...néha amúgy nekem is úgy hangzik hogy lefikázzák a rövideseket..de hát itt mindenki csak a maga véleményét mondja el...szvsz

Fiuk, irtam privatokat. Norbonc, a tiedet most olvasom

norbonc

norbonc

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
[quote name='Dante']rövidtávon meg sokszor nem feltétlenül az kezdõk indulnak, hanem a magukat komolynak tartó, ellenben tényleges versenyzésre alkalmatlan hozzáállású emberek.

Érdekes,amiket írtál.Így már tisztább a kép.

Köszi a választ.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Én konkrétan tegnap nagyon megbántam a közepet... a végére olyan idegállapotba kerültem.. hogy fél nap alatt összevesztem mindenkivel akivel fél éve nem volt még egy hangosabb szóváltásom se...
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts
Szerintem jó verseny volt... bár a frissítõkrõl nem tudok nyilatkozni és a jelöléssel kapcsolatban sem, mert fejbõl mentem... de ahol láttam szalagot, ott volt... :D
Most sikerült életem legjobb eredményét mennem rövidtávon, az absz. 8. hellyel :) Szóval már csak ezért is tetszett :)

Készült egy pár kép itt is (rajt + rövidtáv a salamon torony elõtti szakaszról absz 113ig... bari012 kukac gmail pont com -on tudsz képet kérni eredeti méretben)
http://mtbpics.extra...2009/index.html

tmon

tmon

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
sziasztok!
duna maraton 2009