Jelentkezz be Regisztrálj

XV. Duna Maraton | Visegrád
Írta 2009. július 05. - 23:04

amelyik sráccal összekevertelek, végülis hazahoztam (Lesencetomajig), aztán innen még hazaindult bringával - Lentibe... (este 10-kor egy Duna Maraton hosszú táv után) ...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. július 05. - 23:03

Sok ember örömét próbálod elQrni,viszont futóversenyekre láthatóan nem jársz!(110 kilós pamutpólósok és a maraton muhaha) Mégis hol induljanak pl. azok azok a 35+ bicikli rajongók, akiknek mondjuk a hétvégéken nagyrészt a családdal van dolguk, hétközben meg DOLGOZNAK 7-ig.Egyébként 45 vagyok, de soha nem vágott még hátba a közép eleje.
Nyilván nem tudsz a sorok között olvasni, mert ha tudnál, akkor rájönnél, mennyire értelmetlen a felháborodásod. Peace. Senkinek sem a - pozitív értelemben vett - amatõrökkel van a baja.
Nem lesz szópárbaj, mert nem vagyok ellentétes állásponton. De abba ne menjünk bele, hogy hány (és milyen sport) versenyen voltam, s abba se, hogy mennyi idõm van edzeni, mert igencsak rácsodálkoznál.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2009. július 05. - 23:02

Komolyan volt ilyen?én igazából azt nem értem -anélkül hogy bárkit megbántanék- hogy aki már a füvészkert után tolta, és utána az aszfalton pap rétig még több tucat ember, az milyen megfontolásból indul el még egy rövidtávon is.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. július 05. - 22:57

A leírásod pont illik az egyik ismerõsömre. 2-3 éve kezdte a maratonozást, egy bemelegítõ rövid és középtáv kivételével azóta mindig a hosszún megy.Mégis hol induljanak pl. azok azok a 35+ bicikli rajongók, akiknek mondjuk a hétvégéken nagyrészt a családdal van dolguk, hétközben meg DOLGOZNAK 7-ig.Egyébként 45 vagyok, de soha nem vágott még hátba a közép eleje.
A körzeti orvos, na meg Update Norbi javaslatára.én igazából azt nem értem -anélkül hogy bárkit megbántanék- hogy aki már a füvészkert után tolta, és utána az aszfalton pap rétig még több tucat ember, az milyen megfontolásból indul el még egy rövidtávon is.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. július 05. - 22:56

én igazából azt nem értem -anélkül hogy bárkit megbántanék- hogy aki már a füvészkert után tolta, és utána az aszfalton pap rétig még több tucat ember, az milyen megfontolásból indul el még egy rövidtávon is.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. július 05. - 22:55

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. július 05. - 22:55

Sok ember örömét próbálod elQrni,viszont futóversenyekre láthatóan nem jársz!(110 kilós pamutpólósok és a maraton muhaha) Mégis hol induljanak pl. azok azok a 35+ bicikli rajongók, akiknek mondjuk a hétvégéken nagyrészt a családdal van dolguk, hétközben meg DOLGOZNAK 7-ig.Egyébként 45 vagyok, de soha nem vágott még hátba a közép eleje.
Szerintem menne a kozeptav is Neked.
Írta 2009. július 05. - 22:46

Írta 2009. július 05. - 22:44

Írta 2009. július 05. - 22:42

sziasztok!
egy kissé szerényebb méretû galéria:
duna maraton 2009
Nagyon jó fotók, grat! (én fotóztam picit feletted az elesõs részen:))
Írta 2009. július 05. - 22:41

ÁÁÁ Lor nem tenne ilyet, örülök hogy tetszett!Lehet, hogy kitörli majd Lor, hogy szétoffolom a topicot .. de a tali tetszett.. a DM is biztos tetszett volna, ha nem készítem ki magam elõtte...
Különben is nem hinném hogy szét lehetne offolni annál jobban ami itt ment:
esni fog - nem fog - sár lesz - nem lesz

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. július 05. - 22:41

sziasztok!
duna maraton 2009
Köszi a képeket!
http://mtbpics.extra...es/image93.html
Ebbõl(a kép bal szélén elõzni próbálok...) lett ez: Mindenki nézze ebben a galériában: duna maraton 2009 a 13. képet(második esésem:D:D)!
Írta 2009. július 05. - 22:40

sziasztok!
duna maraton 2009
Köszi... Itt is mennyi érdekes leszállást sikerült jól megörökíteni

Írta 2009. július 05. - 22:23

Írta 2009. július 05. - 22:09

Ilyen is van?akivel fél éve nem volt még egy hangosabb szóváltásom se...

A tali tetszett amúgy?
Én is a közepet nyomtam, jól el is fáradtam de tetszett a pálya, megérte!
A végén értem be mégis kaptam kaját, cuccot. Ez nagyon + fejlõdés!
Elõször indultam a Dunán így most ismerkedtem a pályával. Nekem bejött, volt egynyomos felfele, lefele, köves, saras, poros, tolós, cipelõs. A MTB összes szépsége kiütközött!

Most elõször nem a fórumos mezben nyomtam, pedig most pont lehet hogy felismert volna pár ismerõs. Látom elég sokan voltak innen is.
Köszi minedenkinek a képeket!
Picasa _Alex_
Írta 2009. július 05. - 22:04

Én rövid távos vagyok és leszek is.. a munkám miatt, erre van idõm készülni és a mûtétek miatt amiken átestem..de tudom ez egyéni szocproblem...néha amúgy nekem is úgy hangzik hogy lefikázzák a rövideseket..de hát itt mindenki csak a maga véleményét mondja el...szvsz
Fiuk, irtam privatokat. Norbonc, a tiedet most olvasom
Írta 2009. július 05. - 22:01

Érdekes,amiket írtál.Így már tisztább a kép.
Köszi a választ.
Írta 2009. július 05. - 21:59

Írta 2009. július 05. - 21:55

Most sikerült életem legjobb eredményét mennem rövidtávon, az absz. 8. hellyel

Készült egy pár kép itt is (rajt + rövidtáv a salamon torony elõtti szakaszról absz 113ig... bari012 kukac gmail pont com -on tudsz képet kérni eredeti méretben)
http://mtbpics.extra...2009/index.html
Írta 2009. július 05. - 21:54