Jelentkezz be Regisztrálj
Problémás apróhirdetések
Írta 2013. április 24. - 17:26
>CANNONDALE F1 Flash Lefty> « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Írta 2013. április 21. - 23:23
van néhány hirdetés az aprón, amivel vigyáznék a helyetekben, ugyanis ugyanaz a fickó tette fel õket, akik miatt ez a hozzászólás egy évvel ezelõtt létrejött (azóta az is kiderült, hogy a váz és a teló sem az volt, aminek felmatricázta!). sokat sejtetõ, hogy a csávó azóta sem mer valós adatokat megadni magáról a személyes információi között..
Infó a hirdetõrõl « Boltok
a jelenlegi hirdetései:
SCOTT G-ZERO TEAM FULLY XT XTR « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
ÚJ! Csepel Royal 3* FIXI & SS 60" « kerékpár / váz « FIXI / PÁLYA « Kategóriák tallózása
Alkatrészek eladók « alkatrész « TREKKING KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
Írta 2013. április 18. - 20:51
Mavic MTB-cip
Telenyomják a sok reklámmal az aprót...
Írta 2013. április 07. - 07:22
igen ezért írtam, hogy a hirdetései alapján nem úgy fest, mintha egy (komoly) bringaboltos lenne...kereskedõnek van feltüntetve boltok kategóriában
Te is válthatnál magadnak kereskedõi csomagot és akkor Te is oda tudnál kerülni a boltosok közé
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2013. április 06. - 20:35
kereskedõnek van feltüntetve boltok kategóriábana hirdetései alapján csak valami garázsból áruló "lomisnak" tûnik.
Írta 2013. április 06. - 20:11
Írta 2013. április 06. - 19:32
a hirdetései alapján csak valami garázsból áruló "lomisnak" tûnik.Ez kereskedõ ha jól látom
Írta 2013. április 06. - 09:34
Ez kereskedõ ha jól látomA mai reggel is egy sor káromkodással indult. A hirdetõvel tegnap telefonon 3x beszéltem, melyben fixen rögzítettem hogy holnap akkor 2 órakor Pesten találkozunk és hogy ne adja el, mert meg szeretném vásárolni a kerékpárt (egyébként én debreceni vagyok). Természetesen ennek megfelelõen átvariáltam a hétvégi programot. Ma reggel jön a telefon, hogy a kerékpárt eladta.... Na ezek után mindenki gondol amit akar, vissza kellett fogjam magam, hogy ne kezdjek káromkodni a telefonban. Mindenesetre aki egyszer segget csinál a szájából, az máskor is megteszi azt. (Kezdem úgy érezni, hogy a bikemag apro eladói tábora egyre jellemtelenebb...)
Errõl az eladóról van szó.
Írta 2013. április 06. - 08:44
Errõl az eladóról van szó.
Írta 2013. március 26. - 21:07
Írta 2013. február 09. - 15:17
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2013. február 09. - 14:49
Írta 2013. január 18. - 18:33
44km-t autókáztam ebben a jó kis idõben,miután telefonon megbeszéltük.Ami a tájékoztatásból kimaradt:
A matricák nagyjából kitakarva és az egész bringa telifújva neolux-al,de néhol a matricába is beleér,csavarok is lefújva.A fejcsapágyat sem vették ki,az is festékes és a villa is egyben lett fújva mert a szimeringeket is sikerült megszórni.Karcos acélbecsúszókkal még nem találkoztam eddig,ezen megtekinthetõ.Valamint a mester egyszerre 2 bringát fújt,mert a másik feketéjébõl jutott erre is.Mindezt egy kerékpárboltban:
http://www.bikepalota.hu/
Remélem a természetes szelekció mûködni fog.
Írta 2012. december 26. - 09:18
Írta 2012. december 26. - 02:03
Tudom hogy nem itteni hirdetés,de más, témához illõ topicot nem találtam,kérlek segítsetek. Barátnõm árulja a bicóját,de nem tudom mit lehet ettõl a géptõl elvárni,nem tudom mennyit ér a piacon,kérlek Titeket,segítsetek "beárazni".
Köszi, üdv.: Z
Írta 2012. december 11. - 17:42
Kérlek a továbbiakban az ilyen problémás felhasználókat az apróhirdetõ gombjára kattintva is jelezd, hogy rögtön leszedhetõ legyen a hirdetés!
Írta 2012. december 08. - 09:41
Ja, a felhasználónév azonos, igazából ez tûnt fel, enélkül véletlen egybeesés lett volna.
...vagy csak paranoiás vagyok?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2012. december 04. - 09:59
A boltos keresztkategória ugyanis nem azt jelenti, hogy téves kategóriát adhat meg, hanem azt, hogy többet. (pl. akciós nõi mtb = mtb + nõi mtb + akciók)
Írta 2012. december 03. - 20:16
Érdekelt volna ez az óra:Már múlt héten is fent volt,háromszor írtam neki mailt,egyszer sem válaszolt,ma megújította.Most akkor eladó vagy nem,vagy mi van?
Volt már olyan, hogy a Junk mappában landolt vevõ levele, nem is egyszer, s csak véletlenül vettem észre.
Lehet, az eladó is hasonló cipõben jár. (?)
freemail.hu-n ez borítékolható. de az sem kizárt, hogy meg sem kapja.
de van ott szám, hívd fel.