nézd meg a hirdetõ profilját: egy londoni bolt
megnéztem. ettõl bizalomgerjesztõbb lett?
nézd meg a hirdetõ profilját: egy londoni bolt
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
a fórum tényleg a legjobb,de én még emléxem amikor esténként 100+ tag volt fennaz utobbi idoben minden itt feltett hirdetesemet a testbike on kivul feltettem a az aprodra is.(mindket oldal tobb magas felbontasu kepet is enged).
rendre nem a bikemagrol vittek el a cumoim (igaz nem versenyorientalt cuccok voltak).venni is tobbnyire azokon az oldalok szoktam akar profi akar amator kerekparos alkatreszekrol van szo.
az aprod amugy is nyakra-faszra hirdeti magat igy sokan nezik es sok jot is lehet rajta talalni.
de hogy jot is mondjak a bikmag forum magasan veri a tobbi oldalt rendezetsegben-hosszaszolokban-strukturajaban.es mar nem is fagy a hekkerek miatt.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Kitiltani!!2 van neki és drága XDÜdv a klubban!
Más: Irénke vajon melyik korban él? Vagy csak ennyire optimista?
Cannondale M500 Mountain Bike kerékpár eladó! « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Cannondale CAAD4 F1000 Mountain Bike kerékpár eladó! « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Persze.Nem elég a tizensok kiemelt hirdetõ 30ezre
Persze.Nem elég a tizensok kiemelt hirdetõ 30ezre havonta,kell a kicsi is.Minden cent számít.Mert az sms fizetõs rendszerhez kéne invesztálni egy kicsit,betenni meg hülyeség.Csak kivenni.De érthetõ,ha itt szerzel pénzt,adj nekik,mert a felület segített hozzá,ez még jogos is.Adom a pénzem az ebay-nek,ott van legalább egy hivatalos nyílt tarifa,nem magánban kell egyezkedni.Magánszemélyt mint ha lesz@rnának az aprón, talán mert nem fizet?
.