Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Problémás apróhirdetések

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1027 hozzászólás a témában

h734802

h734802

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
És ilyen esetekben mit javasoltok?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok! Én nem rég regeltem, mert meg akartam venni egy kerót, de a hirdetõ adatait nem tudtam megnézni. Regelés után sem, mert nincs neki semmi elérhetõsége, csak itt tudok neki üzenni. Ez normális mûködés?

Igen, normális.

A sebesség mindent megold.

h734802

h734802

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Sziasztok! Én nem rég regeltem, mert meg akartam venni egy kerót, de a hirdetõ adatait nem tudtam megnézni. Regelés után sem, mert nincs neki semmi elérhetõsége, csak itt tudok neki üzenni. Ez normális mûködés?
Egyébként hihetetlen, hogy 11 kerót válogattam ki, majd abból 1-et, és pont annak nem volt semmi elérhetõsége...

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Árverésre irányít
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Formula ORO K18 elsõ és hátsó fék, LICITÁLJ!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Szia Moto-x! küldtem már mélt nem kaptad meg? lényeg, már mûkszik.

Moto-X

Moto-X
  • fórumtag
  • 0 hozzászólás
Szeretném használni az apróhirdetést, kb. 3 e-mail-t küldtem már,legalább reagáljatok valamit. Beismertem, hogy hibáztam, megígértem nem teszem többet. Mi kell még??

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Korábban mindig jött értesítés, ha lejárt a hirdetésem, most nem jött semmi, viszont felszívódott a szóban forgó apró. (http://forum.bikemag.../hirdetes-32719)
Volt kép, ár, nem volt kereskedelmi célú... (pontosabban az volt, de csak mint magánszemély akartam eladni a használt bringámat) Hol hibáztam?

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
A rossz helyre feltett hirdetéseket lehet törölni?
Mondjuk mostanában "véletlen" sokan rászoktak az emberkék arra hogy mindent az MTB-ben hirdetnek.
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
ez igen! van scherlock, monk, nekünk meg egy Zé-nk. :) köszi!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Bazz Zé pályát tévesztettél, neked fotóelemzõnek kellene menned a CIAhoz ilyen képességekkel. Még a telefonszám sem ugyanaz csak a szõnyeg.. de mi van ha albérlõtársak :D

+ az ajtó és a zártakaró utólagos javítása illetve festése.:)

firstclassfefe

firstclassfefe
  • fórumtag
  • 0 hozzászólás
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Ktm
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Mistral
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Ktm

SZiasztok!

Ez tuti ugyan az az emberke!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Bazz Zé pályát tévesztettél, neked fotóelemzõnek kellene menned a CIAhoz ilyen képességekkel. Még a telefonszám sem ugyanaz csak a szõnyeg.. de mi van ha albérlõtársak :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Ghost
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Mistral
tripla reg

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
andris: köszönöm, elintézve:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
b23 - g15
dupla regisztráció!

kb. 3x írtam eddig... ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

drrdzsi

drrdzsi

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
[quote name='Sziporka']drrdzsi: tiéd a pálya ;)

Ezer köszönet érte!! :)

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
drrdzsi: tiéd a pálya ;)

szalioner: hiányzik az ár!

drrdzsi

drrdzsi

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
drrdzsi: de igénybe veheted a szolgáltatást, ha hajlandó vagy velünk együttmûködni, és a szabályzatunkat betartani.[/QUOTE]

Természetesen hajlandó vagyok együttmûködni és a továbbiakban betartani a szabályzatot!
Hogy kaphatom vissza a hírdetéshez szükséges belépési engedélyemet?

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Sziasztok!

fima: új garanciális kerékpár, és a hirdetés frissítése, újra feltöltése lett jelentve, megnéztem, igaz volt.

drrdzsi: de igénybe veheted a szolgáltatást, ha hajlandó vagy velünk együttmûködni, és a szabályzatunkat betartani.

drrdzsi

drrdzsi

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ha letiltották az apróhírdetési lehetõségemet, mert vétettem a szabályzat ellen, akkor már többet nem is vehetem igénybe ezt a szolgáltatást?