Igen megkaptuk, köszi sala
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Problémás apróhirdetések
Indította
Lord_Leslie
, 2007. április 12. 23:28
Írta 2010. október 27. - 09:42
Írta 2010. október 26. - 19:36
a hibás hirdetések után megkapjátok a jelentéseket? küldtem pár darabot
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. október 26. - 13:55
Írta 2010. október 23. - 16:59
Írta 2010. október 21. - 00:22
Tudom, hogy nem tartozik közvetlen a témához, de valószínûleg közelebb vagy ahhoz aki ezt meg tudja oldani. Nem egy bonyolult mûvelet, már Zorgnak is írtuk páran, csak õt ez nem érdekelte. Szinte biztos, hogy csak egy egyszerû css hiba.
Linux alatt operával, és firefoxszal is régóta így jelenik meg az apró:
Engem pl. annyira zavar, hogy emiatt ritkábban nézem az aprót, fõleg, hogy nekem kissebb a felbontás, és még rosszabb. Ok, hogy 5% körül vannak az oldalon az alternatív oprendszert használók, de azért ez már jelentõs mennyiség. (Fõleg, hogy hardcore kerékpáros ismerõseim közül többen ilyen elfajzottak )
Van még egy nem feltétlen linux specifikus dolog, miszerint a hirdetések belelógnak a kinagyított képbe, sokszor pont a lényeget takarva ki.
Köszönet.
Linux alatt operával, és firefoxszal is régóta így jelenik meg az apró:
Engem pl. annyira zavar, hogy emiatt ritkábban nézem az aprót, fõleg, hogy nekem kissebb a felbontás, és még rosszabb. Ok, hogy 5% körül vannak az oldalon az alternatív oprendszert használók, de azért ez már jelentõs mennyiség. (Fõleg, hogy hardcore kerékpáros ismerõseim közül többen ilyen elfajzottak )
Van még egy nem feltétlen linux specifikus dolog, miszerint a hirdetések belelógnak a kinagyított képbe, sokszor pont a lényeget takarva ki.
Köszönet.
Ride everywhere.
.
Írta 2010. október 19. - 20:12
"én kérek elnézést" ha kimaradt egy-egy levél a mai nap folyamán. Csak a miheztartás végett, ma reggel 7:30-tól ülök a gép elõtt, az elsõ kiküldött levelem 7:42-kor ment el, azt követte további 42, csak az apróval kapcsolatban, a napnak még nincsen vége.
Ha jól emlékszem freestyleszeged veled is leveleztem egy kört. Javíts ki ha tévedek.
Ha jól emlékszem freestyleszeged veled is leveleztem egy kört. Javíts ki ha tévedek.
Írta 2010. október 19. - 17:00
8.) Ár megadása kötelezõ.
Az "ár" mezõ kitöltése kötelezõ, tilos továbbá minden olyan hirdetés feladása, amely licitálásra ösztönzi a vevõket. Az ehhez hasonló hirdetéseket minden esetben töröljük, bármiféle elõzetes vagy utólagos figyelmeztetés nélkül. Többszöri szabályszegés esetén a regisztráció is törlésre kerül.
Itt van. Akkor? Õ teljesítette a feladatát.
Az "ár" mezõ kitöltése kötelezõ, tilos továbbá minden olyan hirdetés feladása, amely licitálásra ösztönzi a vevõket. Az ehhez hasonló hirdetéseket minden esetben töröljük, bármiféle elõzetes vagy utólagos figyelmeztetés nélkül. Többszöri szabályszegés esetén a regisztráció is törlésre kerül.
Itt van. Akkor? Õ teljesítette a feladatát.
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Írta 2010. október 19. - 14:35
nono,
erre van sziporka,talán, még 1 gondolat,érdeke,hogy a 3-ból egy teljesen szabályos hírdetés volt,hiszen a saját bringámról szólt, semmi másról, de nem, mindet töröljük, egyben, az a tuti,
erre van sziporka,talán, még 1 gondolat,érdeke,hogy a 3-ból egy teljesen szabályos hírdetés volt,hiszen a saját bringámról szólt, semmi másról, de nem, mindet töröljük, egyben, az a tuti,
Írta 2010. október 19. - 14:31
Szerinted kinek van energiája napi 40-60-100 levelet írni, olvasd el a szabályzatot és rakj fel szabályos hirdetést ha már ingyenes. Ilyen reklamációnak még akkor se nagyon lenne helye ha fizetnél érte, már pedig ezt nem kérte tõled senki csak azt hogy tartsd be a játékszabályokat.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. október 19. - 13:54
szia Sziporka,
egy figyelmeztetés is talán elég, nem vagyunk az õskorban, gyorsan kijavítja az ember a problémás részeket, és mehet minden tovább, nem egybõl töröljük, felfüggesztjük . . . aztán meg várhatom,hogy mikor lehetek ismét aktív. Mondanám,hogy ejnye-bejnye kicsit finomabban, megéri.
Üdv,
Szüts Tamás
egy figyelmeztetés is talán elég, nem vagyunk az õskorban, gyorsan kijavítja az ember a problémás részeket, és mehet minden tovább, nem egybõl töröljük, felfüggesztjük . . . aztán meg várhatom,hogy mikor lehetek ismét aktív. Mondanám,hogy ejnye-bejnye kicsit finomabban, megéri.
Üdv,
Szüts Tamás
Írta 2010. október 18. - 21:39
Írta 2010. október 18. - 21:29
THX mostmár világos a dolog:D elfelejtettem az árat
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1:
Írta 2010. október 18. - 20:54
Szia Vaddisznó!
Szerver hiba nem volt mostanában, tehát egész biztos, moderálva lett a hirdetésed.
apróhirdetõ szabályzat 8. pont
Szerver hiba nem volt mostanában, tehát egész biztos, moderálva lett a hirdetésed.
apróhirdetõ szabályzat 8. pont
Írta 2010. október 18. - 20:02
Hello
a mai nap tettem fel egy hirdetést miszerint eladó a biciklim asszem "2007demo8 Fox40" volt a címe
néhány órára rá eltûnt
kérdésem lenne hogy ez feltehetõleg szerverhiba-e vagy moderációra került a sor?
utóbbi esetben mi volt a baj vele?
a mai nap tettem fel egy hirdetést miszerint eladó a biciklim asszem "2007demo8 Fox40" volt a címe
néhány órára rá eltûnt
kérdésem lenne hogy ez feltehetõleg szerverhiba-e vagy moderációra került a sor?
utóbbi esetben mi volt a baj vele?
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1:
Írta 2010. október 18. - 14:36
Sziasztok srácok!
Köszönöm az észrevételeket.
Mint tudjátok Zorg már nem vesz részt az apró moderálásában, így a jövõben én próbálom Õt helyettesíteni.
Remélem számíthatok a segítségetekre, észrevételeitekre továbbra is.
Üdv: sziporka
Köszönöm az észrevételeket.
Mint tudjátok Zorg már nem vesz részt az apró moderálásában, így a jövõben én próbálom Õt helyettesíteni.
Remélem számíthatok a segítségetekre, észrevételeitekre továbbra is.
Üdv: sziporka
Írta 2010. szeptember 30. - 06:41
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Kettler Alu-Sportrad Dixi
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Puch Sprint
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Mars
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Puch Butterfly
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Gazelle Shark
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Cebra Pos
Kicsit sok néven regelt ugyan az a üzletszerû eladó
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Puch Sprint
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Mars
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Puch Butterfly
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Gazelle Shark
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Cebra Pos
Kicsit sok néven regelt ugyan az a üzletszerû eladó
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Írta 2010. szeptember 29. - 20:16
Az egyik hirdetõ két név alatt is regisztrált: tiere és hintalo
Légyszives nézzetek utána!
Köszönöm.
Üdv:
COCO!
Légyszives nézzetek utána!
Köszönöm.
Üdv:
COCO!
Írta 2010. szeptember 29. - 13:17
Nem szép az ilyen, még ha igaz is: Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: VIGYÁZZZZZZZZZZ***http://forum.bikemag.hu/apro/hirdetes-40865
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. szeptember 28. - 13:46
Írta 2010. szeptember 24. - 20:40
ha rányomok az "értesítem a moderátort" gombra, akkor olvassa azt valaki?
nyomtam többszöri regisztráció miatt, oda is írtam a másik regisztrált nevét, de most újra látom...
ha sz@rt sem érek ezzel, hogy segítsem az apróhirdetõ "tisztaságát", akkor nem töröm többet magam....
nyomtam többszöri regisztráció miatt, oda is írtam a másik regisztrált nevét, de most újra látom...
ha sz@rt sem érek ezzel, hogy segítsem az apróhirdetõ "tisztaságát", akkor nem töröm többet magam....
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu