Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Problémás apróhirdetések

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1027 hozzászólás a témában

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Nincs semmi (személyes) bajom a múltkor linkelt tripla regisztrációs emberkével, de elég pofátlan dolognak tartom, hogy a leszedett/törölt hirdetéseit szépen lassan visszarakja. A telefonszámát persze most másképpen variálja.

btsguru összes hirdetése
carbonmen összes hirdetése
ativateam összes hirdetése

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ha vicceket akarok olvasni biztos nem az ingyenesen feladható kerékpár hirdetéseket fogom olvasni. Amennyiben ennyire kreatív vagy (minden hónapban legalább 3 ilyen figura gondolja így) ad fel ugyan ezt a hirdetést egy országos napilapban vagy valamelyik országos Tv csatornán.

Ja.... hogy ott fizetni kell!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Kicsifixed

Kicsifixed
  • felfüggesztett
  • 0 hozzászólás

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Eladó fixikerékpár

vicces..

Sajnálom ha nem érzed át. Vásárolj humorérzéket.

Borisb

Borisb

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Eladó fixikerékpár

vicces..

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Tripla regisztráció (lsd. telefonszám) és ennek megfelelõen 9 hirdetés

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Caprine Highlander kerékpár eladó
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: ÚJ CUBE AIM A Stílusos megjelenés!
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: CUBE CURVE fehér fekete - Cross Trekking

A trükkös telefonszám megadás már a múltkor is feltûnt, de mintha akkor más néven futott volna.

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
nem lett eltörölve a 3 hirdetéses limit, sajna rendszerhibák jelentkeznek idõnként.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
el lett törölve a 3 hirdetéses limit?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ez így egy kicsit sok
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró
A neve már csak hab a tortán.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Helyes helyes! A hulladéknak a szemétben a helye... az a legdurvább, hogy ahogy rágugliztam a nevére, versenyez is, sõt kisebb versenyeken dobogó közelében van. Azt gondolnám, hogy a sport nemesít, de mindig vannak kivételek.
11:38:11 IM 2012

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
csak azért kérdeztem, mert már rég ki van tiltva, a többi felhasználója pedig törölve lett.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Fél éve kb talán kicsit több. Még a régi apróhirdetõ üzemelt akkoriban úgy emlékszem.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
velem olyan történt, hogy emailben lebeszéltük a sráccal, hogy elküld néhány dolgot postán.
mivel nem nagy értékû volt, elõreutaltam postaköltséggel együtt...
3 db szerszámot akartam venni (isis monoblokk kihajtó: 1000Ft; racsnileszedõ: 500Ft; láncbontó: 500Ft/db - 1 db)
utaltam 2600 Ft-ot (postaköltséggel)

hamarosan meg is kaptam a csomagot, amibõl a monoblokk kihajtó hiányzott...
nem az az 1000 Ft bánt, hanem a hozzáállás, ugyanis utána írtam vagy 5 emailt, amire nem jött válasz...
Remélem gyógyszerre költötte azt a pénzt!!!

emailben Hámori Ferenc - fehamory@gmail.com-mal leveleztem, bankszámlára pedig Nagy Tibor (Erstes számlaszám) nevére fizettem be a pénzt.
A borítékon Debrecen, Víztorony utcai cím volt, mint feladó.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
kipage! ez mikor történt?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
"Álláshirdetés" menüben elég komoly most a fölhozatal..

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Nekem van egy "jó" sztorim. Hirdettem egy csomó prémium alkatrészt. Jelentkezett is egy srác, hogy kellene neki egy szett nokon bovden. Ocztos Gergõnek hívják. Szuper, megnéztem a srácot sokan jót írtak róla, meg prémium dolgokat árult, amúgy is nagy montis lehet. Kérdeztem más nem érdekelné-e? Írta hogy nem, viszont megadta a listámat az egyik barátjának, akirõl tudja, hogy érdekelheti pár cucc. Jelentkezett is a barát és megigért fût fát, hogy megvesz még 2-3 alkatrészt több mint 100ezer forint összértékben. Meg is beszéltük, hogy mivel kiskunfélegyházi a barátnõje és hétvégente utazik hozzá, egyszerûen továbbjön majd Szegedig.

Közeledett a hétvége, Gergõ "barátom" meg írt hogy micsoda jó üzletet ütöttünk nyélbe a haverjával. Ha már ilyen rendes volt és ilyen jó vevõt hozott nekem, adjam oda neki a Nokonomat extra olcsón. Én marha meg belementem, mert tökéletes volt a sztori, még a postaköltséget is magamra vállaltam. 10ezerért odaadtam az egész szett váltó és fékbovdent. Persze a barátja sosem jött le Kkfélegyházára emailokra sem válaszolt, eltûnt mint szürke szamár a ködben.

Végül is nem buktam akkorát, de mégis átverés áldozata lettem, azóta lehetõség szerint próbálok telefonon vagy személyesen beszélni elõtte a vevõkkel. Gyanúsnak kellett volna lennie, hogy csak emailban folyt a kommunikáció.

Ocztos úr meg ennyit fûzött hozzá: sajnálom hogy meggondolta magát.

Az alábbi nevekkel hirdet a bikemagon:
ogeri
pinaman
ocztos
BaloghSüti (õ volt az álbarát)
meg még ki tudja hány álbarátja van

Ha mégegyszer összehoz vele a sors visszaveszem tõle egy bovdenvágóval a többlet Nokon-t amit kicsalt belõlem.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
tedd közzé itt ebben a topicban

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Van lehetõség azt jelezni valahol, ha nem tisztességes eladóval futottam össze? Tisztában vagyok azzal, hogy ez magánügy és pláne az ilyen esetek vitatottak és mindenki saját felelõsségére, csak gondoltam esetleg létezik valamilyen feketelista amirõl nem tudok, és esetleg nem is elõször csinálta meg az emberke, hogy hibás cuccot adott el...

h734802

h734802

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Köszi. Már írtam. Akkor várok...

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
ha meg nem nézi az itteni leveleit és semmi más elérhetõséget nem adott meg akkor nem tudsz mit csinálni... vársz aztán reménykedsz, hogy feltûnik neki a pangás :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Talán írj neki;)