Az addig oké , de lehet anyuka veszi meg a kicsinek és egy kukott sem ért hozzá.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Problémás apróhirdetések
Indította
Lord_Leslie
, 2007. április 12. 23:28
Írta 2011. február 20. - 20:45
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. február 20. - 19:38
Írta 2011. február 20. - 19:29
én is eladtam "alig használt"-ként a szarrá amortizált bringám... ez legyen már a vevõ felelõssége. pláne ha ilyen nyilvánvalóan látszik.
Írta 2011. február 20. - 19:19
min? semmi probléma nincs vele.
azon kívül, hogy egy ipari hulladék.
A szép állapot.
Na az nem stimmel ilyen villával nyeregcsõvel...
Neha osszeszavakat a keverem
Írta 2011. február 20. - 19:16
Írta 2011. február 20. - 19:11
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Prance kerékpár
Ez olyan idegesítõ számomra.
Ezeken mindig felhúzom magamat.
Ez olyan idegesítõ számomra.
Ezeken mindig felhúzom magamat.
Írta 2011. február 19. - 23:41
Nem vészmadárkodni akarok, de kissé problémás a történet. Aki járatos Oakley szemüvegek terén, tudja, hogy a jawbone fém patent szemmel készül, ami belül fém színû, és torx. Ilyen színben nem létezik jawbone, a HDO törlõkendõn kívül más kendõ nincs hozzá, mivel a tok a kendõ, illetve a szár cserélhetõ gumi borításán lévõ "livestrong" felirat csak egy bizonyos modellre jellemzõ. A lencsékrõl már nem is beszélve. :S Én úgy gondolom erõsen kamu. :/
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Oakley Jawbone black
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Oakley Jawbone black
Írta 2011. február 18. - 17:07
Helyes tapsolós:)
Írta 2011. február 18. - 16:35
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: ÉN NEM!!!!
Érdekes megoldás...
Írta 2011. február 18. - 09:54
Írta 2011. február 17. - 10:59
FIGYELEM! Tavaszi nagytakarítás az aprón!
Minden, a nem kategóriájába tartozó hirdetést töröltük!
Kérlek titeket a hirdetés feladásnál figyeljetek a kategóriára. Csak az MTB komplett kerékpár kategóriában, 197 darab nem oda illõ hirdetést találtam.
Az MTB komplett kerékpár kategóriából törölve lettek: mezek, sapkák, zoknik, kamáslik, cipõk, bukók, pedálok, zsírok, matricák, nyergek, telók, fékek, kormányok, kulacsok, szolgáltatások, álláshirdetések, jegyek-kuponok, stb.
Minden, a nem kategóriájába tartozó hirdetést töröltük!
Kérlek titeket a hirdetés feladásnál figyeljetek a kategóriára. Csak az MTB komplett kerékpár kategóriában, 197 darab nem oda illõ hirdetést találtam.
Az MTB komplett kerékpár kategóriából törölve lettek: mezek, sapkák, zoknik, kamáslik, cipõk, bukók, pedálok, zsírok, matricák, nyergek, telók, fékek, kormányok, kulacsok, szolgáltatások, álláshirdetések, jegyek-kuponok, stb.
Írta 2011. február 10. - 00:56
Én is írtam neki. Szerintem van pár jelentkezõ azokra a gumikra. Majd kisorsolja.
Írta 2011. február 10. - 00:02
Ez meg b.szik válaszolni!
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Racing Ralp versenygumi (Schwalbe)
valószínûleg mert fel se tûnt neki, hogy elérhetõséget nem adott meg, az oldalra meg nem jön fel privátot csekkolni. van ilyen.
egyszer csak visszanéz.
Írta 2011. február 09. - 20:27
Az hogy válaszol vagy nem az szuverén joga. Ugyanúgy ahogy neked sem kötelezõ felvenni a telefont visszahívni meg pláne.
Írta 2011. február 09. - 20:16
Állás hirdetés!
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró
http://forum.bikemag.../hirdetes-68088
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró
http://forum.bikemag.../hirdetes-68088
Írta 2011. február 09. - 19:06
Írta 2011. február 06. - 12:07
Sziasztok!
Valami szöget ütött a fejembe. Az EVO-s Schwalbe külsõk közül nem mind hajtogatható? Konkrétan emiatt kérdezem:
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: zsiruj schwable nobby nic elado.(elso-hatso)
Elképzelhetõ, hogy nem eredeti? Mondjuk már az az anyaghiba is elég gyanús egy Schwalbe-nál.
Valami szöget ütött a fejembe. Az EVO-s Schwalbe külsõk közül nem mind hajtogatható? Konkrétan emiatt kérdezem:
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: zsiruj schwable nobby nic elado.(elso-hatso)
Elképzelhetõ, hogy nem eredeti? Mondjuk már az az anyaghiba is elég gyanús egy Schwalbe-nál.
Írta 2011. február 05. - 19:33
Írta 2011. február 04. - 19:10
Valaki szétnézhetne az "MTB komplett kerékpár" apróhirdetések között és törölhetné ami nem odavaló. Tököm tele van már azzal, hogy keresek kerékpárokat és hol betonkeverõ van hirdetve, hol pedig csirkét keresnek.Csak pár db:
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Fox Van R
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Selle Italia Flite nyereg titániumpálcával
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Shimano XT/SLX Selle Italia SL XC
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Retró MTB hajtómûvet vennék!!!
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: SRAM X0 trigger
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Fox Van R
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Selle Italia Flite nyereg titániumpálcával
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Shimano XT/SLX Selle Italia SL XC
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Retró MTB hajtómûvet vennék!!!
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: SRAM X0 trigger
"Ride today, heal tomorrow"
Írta 2011. január 31. - 10:20
kicsifixed! ha van eladó humorérzéked, azt ne ezen az oldalon áruld. szerintem erre alkalmasabb a hahota, vagy a vicc magazin. hehe...
és ez nem vicc....
és ez nem vicc....