A maratonon nem voltam, de itt jól szórakozom.

Nem kellene nektek néha sportolni valamit?
(beújítok: pont pont vesszõcske)
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Sokan az egész témát túl komolyan kezelik.Hmm, akkor csak én olvastam ezt humornak? Mert én hangosan nevettem rajta, eszembe sem jutott, hogy szó szerint vegyem, már láttam is magam elõtt a klasszikussá váló, nyilvánvalóan ironikus viccelõdõ szöveget "tönkretette az edzésemet a vérprofi, mert kínosan éreztem magam"
Most, hogy rajtam kívül mindenki szó szerint értette, annyira elgondolkozom azon, hogy én olvastam félre, hogy rögtön ide is rakok meglepetésemben három pontot...
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
_Henger_
Felháborító a srác stílusa. Kb. két éve úgy rámköszönt a Szépvölgyi aljában, mintha ismernem kéne, pedig ha kétszer láttuk egymás korábban. Mire felfogtam, hogy ki lehet az, már tovább is ment, nekem meg tönkretette az edzésemet, mert kínosan éreztem magam. Köcsög eredményorientált vérprofi!
Rugbymeccs? Van pár rugbys kolléga itten a cégnél...
Sok bennetek az agresszió. Inkább elviszlek benneteket egy kis túrára. Ott lehet domborítani.
:D:D
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Szerintem legközleebb ne vitatkozzunk, inkább intézzük el paitballal
Esküszöm levédetem a ...-ot:D
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
_Henger_
Felháborító a srác stílusa. Kb. két éve úgy rámköszönt a Szépvölgyi aljában, mintha ismernem kéne, pedig ha kétszer láttuk egymás korábban. Mire felfogtam, hogy ki lehet az, már tovább is ment, nekem meg tönkretette az edzésemet, mert kínosan éreztem magam. Köcsög eredményorientált vérprofi!