Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szilvásvárad Maraton | 2007. május 27.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
516 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Javítottam a hibát, most már el tudod pontosan dönteni, hogy te vagy-e rajta: http://kernudli.fw.h.../target127.html

Egy kis biztatás csodákra képes :)

Óóó igen, ez én lennék :) Megköszönnék ebbõl egy nagyobb példányt, a mail címet már tudod.. (kalaius kukac fríméjl)
:jupi:

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
A kaja témához annyit, hogy voltam 1-2 külföldi maratonon (Garda, Salzkammergut) és hát ott amilyen terülj-terülj asztalkám volt minden frissítõnél, olyat még itthon nem tapasztaltam. Fõleg az ausztriai versenyeken, még kávé is alkoholmentes sör is volt az itatóknál :-)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Henger,
és ilyen maltodextrint hol lehet kapni? gyógyszertár?

Gugli a barátod. http://www.google.hu...ltodextrin=
Egyébként lehet testépítõ boltban is venni.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
Ugye nem felejtitek el értékelni a versenyt? ;)
rate your race

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
kernudli, köszönöm szépen a képeket!

kernudli

kernudli

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás

Nem tudom, hogy én vagyok-e rajta, de a 6276-hoz nem jön be nagy kép..
Jó helyet fogtatok ki a fotózáshoz, meg sokkal jobb úgy malackodni az ilyenekben, ha az embert bíztatják rá :D

http://www.freeweb.h...es/100_6272.jpg
http://www.freeweb.h...es/100_6189.jpg

Javítottam a hibát, most már el tudod pontosan dönteni, hogy te vagy-e rajta: http://kernudli.fw.h.../target127.html

Egy kis biztatás csodákra képes :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
most látom h én akkor az elején egy darabig együtt mentem Gyalogkakukkal. hol ö ment el melettem hol én. aztán lehagytam és nem láttam többet. egyébként közepen mentem és 4:40 alatt abszolváltam. Életem elsö maratonja volt de jól éreztem magam. nekem azért nem volt teljesen ismeretlen a pálya, hisz itt szoktam tekeregni.
szervezés óriási hibája: rettentö kevés kaját csináltak. igaz h én még gulyást kaptam de hosszutávról megérkezö haverom akit már csak az hajtott a cél felé h majd a jo meleg levestöl életre lel semmit nem kapott !!! /pedig még utána se kevés ember futott be!/

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Henger,
és ilyen maltodextrint hol lehet kapni? gyógyszertár?

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Ezzel csak egyetérteni tudok, nem is igazán volt itt nem tekerhetõs szakasz...ami pedig a csoportos tolást illeti (a BringTV-n látható "gyászzene" alatt (tisztára mint egy vert sereg...:) ) - az még bõven középtányéros volt, s amerre én jártam a mezõnyben, többnyire mindenki úgy is nyomta.

mondjuk ördögoldal második felén én is toltam de úgy érzem azzal nem akadályoztam senkit...az elsõ emelkedõkön ez szokott zavarni

xc-biker

xc-biker

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Üdv!
Nekem kb 1 órás sisak kamerás felvételem van a versenyrõl, egészen addig amíg volt a rögzítõmön hely. (az elsõ itató zónáig, ahol a távok kettéváltak) :(

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

amit viszont nem értek meg sose: minek nyomja mindenki 200+ pulzussal az aszfalton ha beérve az erdõbe az elsõ emelkedõhöz rögtön leszáll a bõven középtányáros mászásnál ....ugyanez volt budán is ...

a gerenna várnál simán fel lehet tekerni, a bringa tv-n pont akkor szúrtam ki magam mikor ott tekerek fölfele a tolósok között :)

mondjuk én a görcsöknek köszönhetõen 40km után ott is toltam ahol más gurult :D

Gyalogkakukk!

358m

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Kaja témában tudom ajánlani a maltodextrint. Be lehet keverni kulacsba. Hosszútávot nyomtam úgy, hogy közben semmit nem kellett -rágva, nyammogva- ennem. Gyors, hatékony energiaforrás, 100% szénhidrát. Emésztést sem kavarja fel, mert gyakori kis adagokban veszed magadhoz, ivás közben. Íze inkább semleges, mint édes. Az izo vagy gyümölcs leve simán felülírja.

Kedves Transzporter, kérhetek egy gigaposzter méretût a 66eg5508-ból? Köszönöm elõre is!
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Dante, végül is mivel küzdötted le a hátfájást, csak a gyúrás, vagy volt más is? Jöhet priviben is, ha gondolod... Köcc :)
Csak mert ebben mostanság gyakran fáj a derekam :P Most is, fõleg féltáv környékén, amikor csak lehetett, elengedtem a kormányt, hogy kihúzhassam magam teljesen, és bár szerencsére a probléma mértéke csökkeni látszik ( valszeg a nyereg szöge volt a ludas) azért biztosra szeretnék menni.

Kofola :D :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Kakukk!

Mivel a pálya legmagasabb pontja a Bálvány (956 m) volt...ahol majdnem felmetünk a tetejére...számolj úgy, hogy a legfelsõ pont 950 m legyen, oszt jó az.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Sziasztok! Vannak képek nekem is, sajnos nem teljes, de hátha valaki talál magának megfelelõt. Üdv!

a

66eg5614.jpg
66eg5655.jpg
66eg5656.jpg
66eg5695.jpg
66eg5755.jpg

nevû képeket el tudnád küldeni nagyobb felbontásban ide: idavid91 [kukac] gmail [pont] com ?

köszi!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Hát akkor talán jobb-klikk, s told el úgy a görbét, hogy stimmeljen. ;)

csak sajnos nem tudom hova toljam... :( valaki megdob egy rajtterület magassággal?

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Sziasztok! Vannak képek nekem is, sajnos nem teljes, de hátha valaki talál magának megfelelõt. Üdv!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

a müzli meg a nápolyi az jó ötlet, a citrom nem kevésbé. almát én nem ennék, nekem az már túl rostos és nagyon hamar távozni akar a szervezetembõl..

és hát igen, egy maratonon bizony eléggé herótja lesz az embernek a sok cukros/édes izétõl (banán, csoki, zselé, izotóniás lötty)...ki kéne már találni valami olyat, ami savanyú, elenben nagyon energiadús..)

libazsíros, szalonnás mûzli, marhapöris bevonattal....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

amit viszont nem értek meg sose: minek nyomja mindenki 200+ pulzussal az aszfalton ha beérve az erdõbe az elsõ emelkedõhöz rögtön leszáll a bõven középtányáros mászásnál ....ugyanez volt budán is ...

Ezzel csak egyetérteni tudok, nem is igazán volt itt nem tekerhetõs szakasz...ami pedig a csoportos tolást illeti (a BringTV-n látható "gyászzene" alatt (tisztára mint egy vert sereg...:) ) - az még bõven középtányéros volt, s amerre én jártam a mezõnyben, többnyire mindenki úgy is nyomta.

szinttérkép (a magasságo ne nézzétek, elfelejtettem kalibrálni a kezdõpontot)

Hát akkor talán jobb-klikk, s told el úgy a görbét, hogy stimmeljen. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ééértem. Errõl jut eszembe; ki emlékszik, hogy hívták azt az alföldi úriembert, aki kb. Hozé-korú, és egy Mátra Maratont megelõzõ derûsebb estén felvetette a magyarosabb ízekkel (paprikáskrumpli, pörkölt, fokhagyma, stb ) bíró energiaszöttyök kérdését? Ja, és ha jól emlékszem, a Knorrnál dolgozik :D