Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szilvásvárad Maraton | 2007. május 27.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
516 hozzászólás a témában

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Ami nem tetszett:
-A tömegrajt.
-2x is lekéstem a gulyást. (igaz úgy hallom nem sokat veszítettem a nyers mivolta miatt).
-a középtáv II. frissítóállomásán sor állt az italért. (így ezt inkább kihagytam)

Összességében jól sikerült, nem volt technikai gondom, az eredmény 4:16 min.

szam

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Kinek mennyi ideje / kedve van edzeni úgy megy. A maraton tömegrendezvény, van egy rakás weekend warrior. Csak az a gáz, ha az ilyen arcok elkezdenek betolakodni a rajt elsõ soraiba.

Na igen. Furi is ez a hozzáállás, mert még amikor én is hótkezdõ voltam, s még a mostaninál is bénább (igen, ez lehetséges ;) ), akkor én azért nem is mertem nyomulni a rajtnál, hanem szépen beálltam a végére. Mostanában meg tényleg ott a nyomulás, de olyanoktól, akik aztán tényleg az elsõ mászást már tolják.

Apropó - tolás - azok, akik mindig arra hivatkoznak, hogy ha elõttük is tolják, nem lehet tekerni - ajánlom figyelmükbe a "légyszi' engedjetek el" mondatot, eddig még mindig mûködött...
;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Henger, Absolonhoz mérve te is egy hendikeppes csiga vagy. Kinek mennyi ideje / kedve van edzeni úgy megy. A maraton tömegrendezvény, van egy rakás weekend warrior. Csak az a gáz, ha az ilyen arcok elkezdenek betolakodni a rajt elsõ soraiba.
Ausztria, Kenguruk földje!

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Így van, ez teljesen jó lenne. Bár akkor a rövid távosok közül a leglassabbak du.5, vagy 6 körül érnének be.

6-7 óra egy rövidtávra? Ennyi idõ alatt le is lehet futni. Arról nem tehetek, hogy vkinek ilyen sok idõ kell közel 40km-t megtenni.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Nekem sikerült is a hosszú lejtö végén,a kis emelkedön mielött ráfordultunk a lovardára:)
Örültem,hogy találkoztunk!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Itt az én szintképem...
Sajna a magasság nálam se jó értéken indul.
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

Azé jót "meccseltünk" azaz ki görcsöl be hamarabb!
Team Heavy Pedál Szeged

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

6 órás maratonra kell kb. 3l normális folyadék.

Az nekem kevés. 0,75-1L/óra jön be nekem. Lehet bármennyire elektorlitos, vagy ásványanyag dús sportital, 0,5L 25-30 fokban max pulzus 80%-85%án nekem nagyon sovány óránként. Kipróbáltam már, s nem esett jól.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
mintha lett volna valami kérdõívkitöltés két csinos & formás leányzónál, közvetlen a bringamosó elõtt...

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Valóban voltam kisebb-nagyok hiányosságok, remélhetõleg a szervezõk észbekapnak, ha ezt a fórumot olvassák, vagy akkor, ha a bringások másik maratont választanak jövõre a szilvás helyett, netán másik maraton-sorozatot.

Kell a buli hétvégére, tényleg jó zenekarokat hívtak meg, de talán ha egyet kihagytak volna, akkor nem csak 4 bringamosó szerkezet jutott volna, hanem mondjuk 10, jutott volna mondjuk sós öntet a tésztára, talán még egyéb dolgok is a frissítõbe. Egy kis mani-átcsoportosítás jópár dolgot helyrehozott volna. Szerintem. Kíváncsi lennék egy maraton költségvetésére.

Vagy nem kéne errõl minket, résztvevõket is megkérdezni, hogy a lehetõségekhez mértem mégis mit szeretnénk?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Én öt rózsaszín szivecskére emlékszem :D

mert téged vártak a célban, azért láttad annak :D

...
..
.
Én minden itatónál megtöltöttem a kulacsom, és 1 pohát vizet toltam 1 pohár lónyállal, nem örülnék, ha ennyit kéne magammal tevecipeljek :)

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Ezt sem jól tudod. Én lettem az abszolút második és egy pillanatig sem állt fenn semmiféle probléma.

Hm.. akkor úgy látszik megóvták, mert mielõtt eljöttünk a helyszínrõl, még fennállt ez a probléma

Konás:
6. lettem férfi felnõttben, ami annyira nem rossz, de többet vártam.
Fenyvesi Tomival és Szlobodnyik Zsolttal találkoztam, együtt tekergéltek... Zsolt esett, Tominak meg nem ment, úgyhogy túrázósra vették a figurát, el is köszöntem tõlük, mentem tovább :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

nem lehet hogy 5 rózsaszín pillangók voltak ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Ausztria, Kenguruk földje!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Ez nekem is furcsa, én is emlékszem rá. Még szalag is volt, jobbra két fa közé feszítve. Lehet, hogy késõbb lebontották?
Talán, nem volt egyértelmû az egy db lefele mutató piros nyil.

3 db lefelé mutató sárga volt :D

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás

Különbözõek vagyunk. Én pl. óránként lenyomok 1 litert. És a célban még tudok inni. :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Te sem jól tudod, középen is az abszolút elsõ kapta!

Hm.. akkor úgy látszik megóvták, mert mielõtt eljöttünk a helyszínrõl, még fennállt ez a probléma

Konás:
6. lettem férfi felnõttben, ami annyira nem rossz, de többet vártam.
Fenyvesi Tomival és Szlobodnyik Zsolttal találkoztam, együtt tekergéltek... Zsolt esett, Tominak meg nem ment, úgyhogy túrázósra vették a figurát, el is köszöntem tõlük, mentem tovább :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás

Lehet csak én vettem észre a táblát a kidõlt fa elõtt.

Ez nekem is furcsa, én is emlékszem rá. Még szalag is volt, jobbra két fa közé feszítve. Lehet, hogy késõbb lebontották?
Talán, nem volt egyértelmû az egy db lefele mutató piros nyil.

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég

Nem jól tudod, az abszolút elsõnek jár a pénzdíj. Ennek ellenére középen nem az absz. elsõ, hanem a férfi felnõtt kapta.

Te sem jól tudod, középen is az abszolút elsõ kapta!

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Nekem semmi kedvem nem lenne 6-7 liter folyadékot a hátamon cipelni... Maradjon csak minden így :D