Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2325 hozzászólás a témában

vendég__*

vendég__*
  • vendég
köszönöm szépen XC kolléga, de szerintem a nagykerek már fenik a szekercét, és a nevünket gravírozzák rá! ;D ;D

bocsi Trollember, most látom hogy ugyanazt írtuk.... :-X

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Gyaci kolléga szerintem is jól látja a helyzetet. Sajnos itthon ez így mûködik. Azért vanak kivételek lásd csomó bringateszt.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
a nagykerekkel az lehet a baj, hogy nem mindegyik kapitalizálódott még, tehát nem a "vevõ az elsõ", hanem az utolsó, aki a végén megkapja a cuccot oszt kalap. mer ugye õk közvetlenül nem igazán vannak kapcsolatban a vevõvel, velünk, hozzájuk bemegy a boltos, aki vagy megrendelést teljesít vagy szimplám körbenéz és viszi ami teccik és van rá péze, és azt hiszi hogy a csókák el fogják vinni a bótból.
ráadásul a nagyker szerintem meg soxor f*snak attól, hogy odaadnak valami tesztcuccot a BM-nek (légyen gumi), amit Atom-ék atom ;D szintre leboncolnak és beszólnak a kövi számba nagy piros betükkel, hogy az cucc anyagának a kovalens kötése nem igazán felel meg az elvárásoknak, 452 nap után széjjel fog esni! ;D na ezt ugye egyik nagyker sem csipázná, és ez érthetõ is. tehát elég egy csilli-villi reklámka a BM-be, vagy máshol és máris kész a vevõ fogó háló.

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
szerintem attól is félhetnek, hogy jól lehúzzátok a vadiúj csilivili agyonreklámozott külsõcskéjüket :P

Mert inkább betesznek egy féloldalas reklámcsíkot, hogy ez meg ez a gumi ilyen fasza, olyan király ide jó, oda jó, mindenhova jó és talán bevesszük, de ha kiderül a tesztben, mennyire kuka az egész cucc, senki nem veszi majd meg....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Szerintem jó. A gumitesztbõl azért jön le valami, ha figyelmesen olvassátok. Jó, hogy kevés az info, de végre, ha kicsivel is, de van 1-5 osztályozás. Mióta szerettem volna már ilyet bármivel kapcsolatban is... ::)
És itt is, mint a telótesztnél, vagy a biciklitesztnél, lejön, hogy mit adnak oda, és mit nem. Melyik nagyker mekkora sóher. Gondolom fájna neki 8-10 ruppó invesztálás, mert nagykeráron semmi nem több szvsz.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Lehet (ide inkább biztost kéne írnom :P), hogy hülyeség, de:

Van egy nagyker, forgalmaz alkatrészeke, köztük kerékpárkülsõket is. Szeretne lendíteni a bolt forgalmán, hát nyomatja az újságban is õket. Egy másik nagyker szintén forgalmaz külsõket, viszont tojik a reklámra.
Ekkor ha a "másik" nagyker cuccát berakod az újságba, akkor ez ösztönözni fogja az "egyik" nagykert arra, hogy még inkább nyomuljon. Ha a "másik" nagyker pedig ekkor nem reklámoz az újságban (teszt keretében sem), akkor nagyon le fog maradni, hisz az "egyik" nagyker már csilióval bombázza a bikkmakkot.... tehát õ is elkezdi küldözgetni a teszttermékeit....

Talán nem túl világos, ahogy leírtam, viszont én értem 8)
Remélem talán más is :)

(nem vagyok benne biztos, hogy igazam van, de elméleti síkon mûködhetne 8))

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Hát mink is nagyon keveselltük a gumikat, de gyaci járt a legközelebb a valósághoz és igazán én sem értem az érdekek összefüggéseit, de gyanakszom az a megoldás, mint sok mindenben ebben az országban, hogy néha egy 7-8 ezer forintos gumi elkoptatásának reklámértéke már nem éri meg a forgalmazónak.
Saját gumi meg nem lehetett a tesztben.

Erre varrjatok gombot. 8) ::)

Storm: most már legalább tudjátok, hogy léteznek ezek a technológiák, bár sok közülük nem is kapható, nem tesztelhetõ ;D ;D csúcs

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Jorus te azért voltál ott, hogy fölerõszakold a külsõket a felnire nem? ;D mert lassan hozzám is jöhetnél! ;)
Szerintem idén ez a legjobb szám, és nem azt kellene rögtön nézni hogy mi nincs benne, hanem hogy mik vannak, illetve mik nincsenek!
hülyén hangzik de én értem 8)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
tiszta sor ez az ingyen reklám.. és mint mondtam nem is igazán titeket húztwalak ezzel le, inkább a nagykereket, forgalmazókat...

attól még a felháborodásom nem csillapodik...........

de ezt Beggel már priviben megbeszéltük... ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Para: az, hogy ott a MotoVader, az egy dolog, de, ha nem adják ide, akkor nem adják. Csapjuk le Atomot? A teszt ereje közel két hónap... nyilván sok "magánember" akad, aki odaadnák a külsõjét 2 hónapra szétkoptatni... Odamegyek valakihez a hegyen, hejj, jó a gumid, ideadod 2 hónapra, leteszteljük, és milyen jó lesz... Nyilván sok jelentkezõ lenne... Gondolhatod, hogy nem mi tiltakoztunk a Michelin DH vagy a Nokian-ok ellen. A forgalmazó nem tartotta szükségesnek, hogy gumikat adjon, megvenni meg valahogy nemigyen akaródzott, nem is értem miért.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
para
szerintem az ijen jellegû tesztekben megjelenõ tesztpéldányok reklámként is szerepelnek, vagyis ha valaki felajánlja a gumiját teszt céljából, az ingyen reklám lenne a gyártónak/forgalmazónak, ami nekik jó, de a BM-nek kevésbé. szal szerintem az ijen jellegû dolgok azé nem szoknak bejáccani.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Beg: necsináljátok már!!!!!!
a frissben ráadásul ott virít a 2,6os motovader!!!

bazzzz... a másik meg, hogy csak akarni kellett volna esetleg, és magánembereket megkérni hogy hozzák a teszt erejéig oda a külsõieket....

ez így egy rövidke felsorolás volt... :(

és ezzel nem bántani akarok senkit, csak Én ezt érzem... :P

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Ennyi gumit kaptunk, ez van... :-X

vendég__*

vendég__*
  • vendég
rulla az új szám mi? nekem nagyon teccik, fõképp hogy a posterre ácsingozókat (pl. engem) is kielégítették egész kellemesen. bár aki országúti fan, az valszeg csákót fog belõle hajtogatni, ha eléggé kicsi a feje. ;D
egy dolog zavart és zavar most is:
nem tudom ki hogy van vele, de én szeretem tudni hogy az adott cikk kinek vagy kiknek a tollából származik....hogy lehessen kit szidni, vagy éppen szopni a f*szát.... ;D szóval ennek kiderítése néha eszméletlenül nehézkes, mert néha véletlenszerû helyekre vannak biggyesztve a cikkírók rövid, tömör megnevezései. miért nem lehet igen logikusan (mint régebben) a cikk végére odabiggyeszteni oszt csá?! ???

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás

Azt észrevttétek már, hogy a 89. oldalon ahol Hans egyensúlyoz a grendán az adidas kabátos csávónak nincs feje?

Ha megnézed, akkor a derekánál tart elõl egy kamerát, ami a könyökénél látszik. Biztos fel van hajtva az a belenézõcsõ( ;D) és lehajtja a fejét belenézni, és magas gallérja van a dzsekinek.

Gumiteszt: Azt mondjuk én is furcsáltam, hogy van eza szupersodort betétt az IRC Dh gumikban(Kujo mindkét verzió, és MudMad mindkét verzió), de egyik sem volt tesztelve ???

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

általam hiányolt dolog, az a FRISSnél a kereskedések neve, címe...

Jaja! Végre van Koolstop pofa, és nem tudni hol? :P

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szasz'

VÉGRE MEG VAN! a postásunk tuti kezelteti vitte magát a csuklás rohamai miatt...

az átfutás után:
- BMFT teszt cspata: már ne haragudjatok, de mi ez a teszt felirat a gumiknál?? bazzzz, nehogy azt adjátok be, hogy 16 gumi a választék?? ?? ?? komolyan mondom, többször átlapoztam az újságot keresve a folytatást, vagy az utalást, hogy lesz folytatás... bazzzzz... 16 rohadt gumi... HOL A RICSI? HOL A TIOGA? HOL A NOKIAN? ha az a válasz, mert-nem-adtak, akkor miért nem szereztek be?? Ricsit, Tiogát, és ha megerõltetem magam NOKIANt is tudtam volna szerezni, és akkor csak magamról beszéltem... és vagyunk egy páran a fórumon ::)

bocs, ha kicsit kiakadtam-hangulatúak a soraim, de tényleg kiestek a szemeim ettõl... :(

a másik pici általam hiányolt dolog, az a FRISSnél a kereskedések neve, címe...

amúgy elmondhatjuk: MEG JÖTT A MAGAZIN.. korrekt külsõ... 8)

Luigi

Luigi

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Fasza az uj szam csak egy baj van vele:
A posztert amit adtatok vele az mar egyszer megjelent a MontainBike Revue majusi számaban ... de tenyleg fasza amugy az ujsag !!!!

Liet

Liet

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Azt észrevttétek már, hogy a 89. oldalon ahol Hans egyensúlyoz a grendán az adidas kabátos csávónak nincs feje?

Az új szám ténylg nagyon egyben van. A bringatesztek mostmár tényleg szakítottak az alkatrészlista stílussal.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Hát errõl lecsúsztam, mert már az elõzõ számban is így írták, de mindegy most úgyse veszek bringát, meg kijavítják alapon hagytam. Pedig milyen jó lehet eyg KONA Tiki ;D Ami még 2002-es és még piros is.... 8)