igen, és pl itt sem értem a moderálás irányelvét. (már ha van ilyen)
Pedig van. Eddig is volt. Csak Te valamiért ugy gondolod, hogy rád nem vonatkozik.
igen, és pl itt sem értem a moderálás irányelvét. (már ha van ilyen)
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Bocsánat, hogy ideírok, de nem találom a Fórum fejlesztéses topicot...szóval...sikerült belépnem az újragenerált jelszóval, király minden, de 3609 privát üzenetem van ! Péntek este még csak 10 volt, ez normális ?
Meg elveszett kb. 500 hozzászólásom is, de ha jól gondolom ez a konverzió mellékterméke (igazából nem számít).
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Pedig rém egyszerû: abból állt a topik,hogy nekem szétesett,nekem is,nekem is,nekem is,nekem is.....
fel volt rakva az akkori megoldás...válasz: nekem szétesett,nekem is,nekem is,nekem is,nekem is...
Ezekután mit nem értesz? ;D
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Volt, de closed, és csak egy post van benne:)
Így most itt szabadulnak az indulatok:(
nekem meg jó így ahogy van.
nem esik szét, el tudom olvasni a betüket, látom is a képeket ha nézem, mi kell még?
[me=thez]egy elégedett olvasó[/me]
(bár úgylátom ebben a topikban eléggé árválkodok.
azaz Begbie durvább csávó, mint Jorus...
Valaki felfogta és megértette?Hölgyek, Urak!
A sok oda-vissza dumálás, pingpongozás, egymás cseszegetése helyett lene egy építõ jellegû javaslatom:
Ha valakinek szétesik az újság, akkor nem az a megoldás, hogy ugyanaz a (4) személy 687csilliószor beírja, hogy mennyire elégedetlen is e miatt. Félre ne érts, én is elégedetlen lennék ha az enyémmel történne ugyanez. De itt a gond: a mienk nem esik szét. (az az ominózus hónap kivételével egy sem esett szét) És mondhatom, hogy általában senkié (bármilyen hihetetlenül is hangzik), mert csak innen jönnek ilyen visszajelzések.
Annyira azért nem vastag a bõr a pofámon, hogy odaálljak a nyomda elé, és azt mondjam, hogy nagyon rosszul végzik a dolgukat, mert mert ismét szétesett 4 db újság.......körberöhögnének, és vállon veregetnék magukat, hogy mekkora királyok, hogy ilyen alacsony selejt százalékkal dolgoznak.
Akinél szétesik az újság, azt nyílván nagyon zavarja. Van aki nem szól és beletörõdik, ez nekünk rossz, mert ki sem derül a hiba. Van aki lefûzõ mappába teszi, ez nekünk rossz, mert ez is csak utólag derül ki, és csak virtuálisan. Van aki ide írogat 986-szor, a megoldás reményében....nekünk ez nem jó, mert a fórumos hozzászólások a nyomda számára nem kézzelfogható érvek.
A megoldás: Ezúton kérünk fel minden kedves olvasónkat, hogy ha szétesik az újságja, akkor annyit tegyen már meg, hogy a fölösleges szájtépés helyett egyszerûen ADJA POSTÁRA NEKÜNK A SZÉTESETT LAPSZÁMOT!!! Ha beérkezne nekünk havonta 20-30 ilyen magazin amit oda tudnék b.szni a nyomdászok asztalára, akkor az konkrét lenne, és nem lehetne vele vitatkozni, belekötni.
A másik jó dolog a postázásban, hogy nem kell a szétesett számokat laponként tárolni, mivel természetes, hogy MI AZONNAL KÜLDENÉNK AZ ADOTT OLVASÓNKNAK EGY HIBÁTLAN SZÁMOT. Akár visszamenõleg, korábbi számokat is! (a postázási díjjat átvállaljuk)
És ne feledd: a megoldás nem mi vagyunk, hanem TI. Mert Ti vagytok többen...
üdv.
Atom