Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2325 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
8) látnád néha mi folyik chatben... :P ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
huhh, kezd melegedni a levegõ ;) :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
én is téged drágám! :-*

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
tesó: :-* :-* :-* :P 8)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Para

ugye? és ha még hallanál énekelni...! ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
De pár oldal múlva már látható fejjel is! ;D Lehet h azóta visszarakta... ;D

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás

biker oldal: meg volt ;D

gt-rider: ;D már miért lenne elrejtve az a kutya?? ;D ott volt... fényképezõ barátunk meg volt oly poénos, és így fotózta le... ;D
amirõl itt fenntebb volt szó, az a BIKER honlapján elrejtett zoogie-s szemcsis kutya fotója... 5+1 ilyen kép van a honlap oldalain... a +1 poén lelövése nélkül: a zoggie termékek ikonja...

gyaci tesó meg olya szépen szólt... :'( ;D

Tudom,hogy a bikeresrõl beszéltek.
Az adidason csákónak tényleg nincs feje,nekem nagyon tetszik ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
biker oldal: meg volt ;D

gt-rider: ;D már miért lenne elrejtve az a kutya?? ;D ott volt... fényképezõ barátunk meg volt oly poénos, és így fotózta le... ;D
amirõl itt fenntebb volt szó, az a BIKER honlapján elrejtett zoogie-s szemcsis kutya fotója... 5+1 ilyen kép van a honlap oldalain... a +1 poén lelövése nélkül: a zoggie termékek ikonja...

gyaci tesó meg olya szépen szólt... :'( ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég

tandemes cikkhez:

Nem hiszem, hogy az alumíniumot védeni kellene az oxidációtó, hiszen az alumíniumoxid egyrészt nagyon kemény anyag (köszörûkövet csinálnak belõle). Másrészt összefûggõ, tömör (nem porózus mint a vas esetében) réteget alkot a fém felûletén, ezzel védve azt a további oxidációtól. Ezért nem rohad el az alu. És még más...

ehh hát ez mind szép és igaz lenne, ha "gyengén" ötvözött aluról lenne szó, de a 7000-es széria olyan jellegû ötvözõkkel vagyon megspékelve, melyeket ez aluminium oxid réteg nem hat meg, és ha nem festenénk le, biza széjjel hullana az esõben igen hamar. de ugyanez érvényes többi, ötvözött alura is, igen rossz az idõjárás állóságuk, egyedül a simán magnéziummal és/vagy mangánnal ötvözött aluknál nem köll festegetni, a rézzel és cinkkel ötvözötteknél már igen. (illetõleg van egy alu csoport, ami a réz ötvözõ dacára nem korrodál, de ottan van mellette pár gramm mangán is és azé...:))

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
hmm lehet, hogy beteg az elmém ::) de nekem mindig felb*ssza az agyam, amikor egy számban 10x le van irva, hogy "mittomén mi lesz 29.-én" :-X remélem látjátok a hibát, lehet behelyettesiteni más számokkal. igazából nem nagy dolog, de mért nem lehet tudni egy ilyet ??? ha már valaki tördelõ vagy cikkiró vagy izé, akkor...

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Észrevettétek a rejtett kutyát a Konás cikknél?
Ahol a 3 fulltelós bicikli képe van egymás melett,azthiszem a középsõ bicikli vázcsövei között van egy kutya :D

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
tandemes cikkhez:

Nem hiszem, hogy az alumíniumot védeni kellene az oxidációtó, hiszen az alumíniumoxid egyrészt nagyon kemény anyag (köszörûkövet csinálnak belõle). Másrészt összefûggõ, tömör (nem porózus mint a vas esetében) réteget alkot a fém felûletén, ezzel védve azt a további oxidációtól. Ezért nem rohad el az alu. És még más...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
A Biker nagyker oldalán van elrejtve 5 db kutya, meg kell találni, oldalak linkjét elküldeni e-mailben neveddel, címmeddel, és elvileg fognak küldeni valami napszemüveget. 8)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Milyen kutya?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Régen én is foglalkoztam ezzel a dologgal, és rájöttem, hogy amíg a kerékpáralkatrész-nagykereskedést olyan emberek csinálják, akik minél hamarabb minél több pénzt akarnak kivenni a bizniszbõl, és nem olyanok, akik a kerékpározásra, mint sportra tekintenek, addig a helyzet semmit nem fog változni. Ennyi.

Amúgy ha adnak valami terméket a zújságnak ami kritikán aluli, azt zOrgék inkább visszaadják, és nem írják le róla, hogy szar. A nagyker jobban jár, és legalább tudni fogja, hogy nem ez az a termék amit nyomatni kell. (más kérdés, hogy valószínûleg mégsem fogja az egész szállítmányt visszaküldeni, hanem hamár ott van, akkor eladja) Talán ezért hangzik el tesztekben az a kifejezés elég ritkán, hogy "nem jó". Mindenbõl megpróbálják kinézni, hogy "mire jó", vagy, hogy "mennyire jó", de ha semmi pozitívuma nincs az adott tesztalanynak, akkor nem kerül nyomtatásba. Baj ez?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
MG: megvan mind az 5 kutya, sõt már el is küldtem június utolsó napján! ;D

DHR

DHR

vendég

• fórumtag
  • 253 hozzászólás
  • LocationBudapest
Majd ha ráérek akkor sajnálom a nagykereket...
Szegények...

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Jó lett az új szám.
Apropó: a kutyákat megtaláltátok már? Én már 2-t igen.

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás

bocsi Trollember, most látom hogy ugyanazt írtuk.... :-X

sebaj ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sziasztok!
Hát ez a dolog nem egészen így mûködik!
Amit bemutatóba ad a nagyker gumikat,azok csak fényképezés ismertetés céljából vannak benne,nem pedig szétkoptatni.
Ennek több oka van.Az egyik,hogy a legjobb gumikból az áruk miatt 10-20-30db jön be az országba,mert akár hiszitek akár nem valahogy nem tud gyorsan fogyni a 10rongyos DH gumi.Tehát ha két gumi menne szétnyúzásra,akkor az már nagyjából a haszon felét el is vinné.Meg hát vannak olyan gumik,amik a túlreklámozás nélkül is baromi hamar elfogynak,még kevés is ami van belõle raktáron.Olyan gumikat meg tényleg hülyeség tesztelni amiket nem ingyen adnak a nagykerek,mert tegyük fel X nagyker azt mondja,hogy szarik gumit adni,erre a termékét mégis meglátja az újságban,esetleg pozitív véleménnyel,akkor legközelebb még annyira sem akar majd adni,mondván úgyis benne lesz az újságban.Ellenben,ha azt látja,hogy a többiek adtak,akkor lehet,hogy elgondolkozik rajta.
Bár lehet,hogy nincsen igazam:)
Üdv:Thy