Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2325 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nem láttam még az újságot, de eksönnek az lett leadva, én igen nyomorultul festettem volna az S-es vázon. :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Teszterek;végül bekerült a Kiscsaj Jorus gépén? :D

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Hát szerintem meg nicns jól, de mind1....
A lapok meg olvasások úgy hullanak, hogy mikor budin olvasok egybõl kiesik egy, de szerencsére van Wc papír ami megmentse a drága újságot....

vendég__*

vendég__*
  • vendég
sztem jó volt ez az szam, CSAk
-A LEGONTOSABB: má' megint szétesett, igaz, most tovább birta, mint az elõzõ, ez kb 4 napot
-az árak 1-2 helyen lemaradtak...
amugy kúl vót meg minden.

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Nekem nagyon hiányoznak a régi jó magyar túravonalak, vagy már mindenki olyan gazdag lett, hogy Ausztriába megy? Én ettõl nem esek hasra, mert megmondom õszintén, hogy nem igazán van erre pénzem, vagyis az lenne, de én szeretem a magyar hont, és ha ti is akkor egy kicsit éreztetni kellene az újságban is....nah, de ha a népnek külföld kell ám legyen...

Üdv...Sianis

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Rave:Annyiért csak jó lenne:)Az ajánlott bolti ára 294000,és ettõl még eltérhetnek +irányba a kereskedõk.

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Én meg már vissza is költöztem ;D 8)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
JAJJ...
de hogy lehet olyat írni,h nõ a bringatárolóban???
Findli helyében én csúnyám berágtam volna...
Én sokkal kisebb dolgokért is "olyat kapsz"-ot kapok ;D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Nos az NRS tesztért engem lehet szidni... ez tény
Az ára lemaradt nagyjából 250e pénz körül van de ha thommey idetalál pontos árat mond.
nem mondjátok komolyan, hogy még a bevezetõt is elolvassátok?Amikor sima olvasó voltam azt a részt sose olvastam... ::)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Az NRS-t artzra nézve rave ace tesztelte ugye? De mért nem lehet odaírni? Mert nincs ott, zöbbször is kerestem!

NagyFõnök

NagyFõnök

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Tegnap jöttem haza Londonból és már alig vártam hogy magyar betüt(szöveget) lássak.Mai elsõ utam a Lurdy-ba vezetett az újságért. Nagyon jó lett !!!Tartottam attol hogy ez is szétesik, de nem esett(HURRÁ) Jó a gumiteszt bár sok kedvencemet kihagytátok(pl.:Nokian).Ariport és a HT teszt is tetszik. Csak így tovább!!!

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
1. Nekem nem esett szét, pedig olvastam és hurcoltam rendesen.

2. A cikkek szerzõjének nevét/kódját írhatnátok rendszeresen ugyan arra a helyre, cikkenként, mert nem tudom, ki rúgta ki az össztelós miatt Findlit a tárolóba (ami nem baj, csak érdekel).

3. A gumi(bicikli)-teszt lehet, hogy hagy kivetni való hiányosságokat maga után, - mint ahogy olvastam, sokaknak kevés volt - de én, aki nem sok gumit tettem el láb alól, ennek alapján találtam olyat a szétkopott, durva bötykös Kenda helyére, ami tetszett. És nem kellett feleslegesen venni olyat, ami nem is nekem való. Szóval, lehet, hogy a high-test és a tudományos verseny-analízist nem üti meg, de annyira szubjektív egy ilyen teszt, hogy szerintem nem is lehet ez a célja. Mert más a súlyod, technikád, bringád, stb, így a gumi másként megy alattad. De áttekintéshez nayon jó volt.

4. Jelöljétek már meg, hogy a shoppingolós oldfalaknál a feltüntetett és reklámozott cuccokat hol lehet megtalálni, mert nem járom végig egyikért sem a város összes bótját. És más sem. Legalább kb.
De ez az összes termékre (tesztbicikli/teló/stb) igaz. Legalább pár boltot, vagy valamit, metr akkor megyek és nézem, esetleg veszem.
Vagy ez nem megy reklámokokból?

5. Nagyon tetszettt ez a szám. Jó volt pl. a 3 össztelóst egyszerre tesztelni. Mivel többen kipróbáltátok, esetleg lehetne egy pár soros összevetés is. Nem lehúzni, de mondjuk pogozás melyiken milyen, fékek-fékhatás összehasonlítva, stb, de egymáshoz képest!!
És ÍRJÁTOK ODA AZ ÁRÁT AZ NRS-NEK IS, mert legalább ne csurogjon a nyálam, vagy tuggyam, hogy esetleg ...

6. A Shomanos cikknél azok a szemek ÁLLATIAK!!! Kinek az ötlete volt? Elõször meglepõdtem, utána felismertem, majd röhögtem.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

az enyém is szétesett,jajj,méghozzá az új :P

De olló is kellett hozzá, nem? :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ejjh ha itt lenne Rás kapnál az orcád közé egy csupa nagybetûs post-ot az tuti....;D ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
az enyém is szétesett,jajj,méghozzá az új :P

gyigyu

gyigyu

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Üdv.!
A Shopping Guide rovatban sehol sem találtam, hogy hol lehet a hirdetett terméket megvásárolni! (MET Stradivarius) Én vagyok vak? Legalább a forgalmazókat fel lehetne tüntetni, mert így minden info nélkül elég körülményes nekiindulni, keresgélni a nagyvilágban...
Egyébként a júniusi példány nekem is szétesett, tán a nagy melegtõl, de a júliusi nem.
Ha esetleg valaki tudna segíteni a bukóval kaocsolatban azt nagyon megköszönném!
Üdvözlettel:
gyigyu

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 hozzászólás
Ha ez a júliusi szám, akkor te vagy az elsõ reklamáló. A dolgot sajnáljuk, ha rámszólsz a 30/300-7601-re, küldünk neked egy sterilt.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Kedves Szerkesztõ Bácsik és Nénik!

Nem tudom, hogy volt e errõl már szó, ha igen, annál jobb, mert nem volt kedvem végigbogarászni a hozzászólásokat, mivel picit feszült lett a hangulatom az újság olvasása után. Nem a képekkel, cikkekel van a bajom. Azt viszont nem értem, hogy mi a túrónak esik atomjaira egyetlen olvasás után? Jönnek ki a lapok szépen sorjában, pedig nem mondhatnám, hogy vadul olvasom, csak szépen nyugodtan. Ha már egyszer kifizetek nektek 596 pénzt, akkor elvárnám, hogy egyben maradjon!!! A CKMnél miért lehet megoldani, meg az egyéb gagyi szaroknál???
Vagy ez csak a Pécsre kerülõ példányokkal van?

Üdvözlettel: C d. P

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
hát azt vecem észre hogy te nem vagyol.... >:( :'(

vendég__*

vendég__*
  • vendég
jaja, errõl jut eszembe, te kis drága butuska mostanság mér nem vagyol online? :-* (én sem vagyok....;D)