reakció
shopping guide: konkrét példákat hoznék fel - merida bézbólsapka, ricsi mez, szobabicikli etc. Mi ezekben a kúl? Tök standard cuccok. Bár lehet, hogy kicsit el vagyok tájolva és visszasírom azokat a számokat, ahol olyan cuccokat raktatok bele, amit egy átlagos bringásnak érdemes volt megvennie a kiemelkedõ ár/teljesítménye alapján. Persze mehetnek bele exklúzív dolgok, mint múltkor az avid csúcsféke, hogy csak egy példát említsek, de az birizgálja a csõrömet az szûrkeség. Persze lehet, hogy csak a qrvanagy jólétben próbálok mindenbe belekötni, de teher alatt nõ a pálma...
információ: itt megint a régi (1,5 éves) lapszámokat hoznám példaként, bár lehet, hogy ahogy kezdek egypre "vájtfülûbb" lenni, úgy szomjazok a mégtöbb technikai dologra, de szerintem ilyen remek szakértõkkel, mint amilyenek a szerkesztõgárdában vannak( pl lcs kolléga telók terén úgyvettem észre, nagy guru(nyal-nyal)), olyan cikkeket lehetne összehozni, amit érdemlegesen fel tud használni egy kerekes. Nemmondom, hogy eddig nem volt ilyen, de úgy veszem észre, h egyre ritkább. Gondolom mindenki jobbá akarja tenni a szamarát/lovát, és szívesen olvasna ilyen jobbára csak a szakavatottak által ismert tippeket/trükköket.
szerintem.
amúgy summarum, a bikimag mo-on a legjobb bringás újság. de lehetne jobb is.