Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2325 hozzászólás a témában

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

a legjobb került fel maradjunk annyiban...

talán kéne egy jobb fotós jobb géppel/szaktudással

Tudom, hogy szûkös anyagi keretek, meg embert sem találni, meg profi fotós q..a drága, de akkor inkább ne legyen ilyen

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
etförszt: mi történt a fontokkal?
etszekönd: nagyon ott van a mostani szám/is... tetszik, annak ellenére hogy vannak kisebb ellenérzéseim is, az egyre jobban magazionosodás...
satöbbi: végre lehetne hazai túra is, mdert nagyon szép, és nagyon csili a külföld, csak elég keveseknek adódik meg hogy oda menjen, és még tekerjen is ott... :( mondjuk ez is lehet szempont, hogy közlitek... :-/
poszter: sajnálom, hogy a fotó kritikát érdemel, de ha láttad volna a lehetõségek tárházát,... :-X
a legjobb került fel maradjunk annyiban...

PéeF

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Még én sem néztem át a Mag-ot, mert még nincs, de remélem majd lesz.

Tricks:
Beakasztod, hayatvetõdsz,... --> Lézibóly
Beakasztod, homorítasz, ... --> Kordoba
Kliff(bárnsz)henger: Beakasztod a lábikóidat a kormányba, kezeid a magasba (kapaszkodást imitálsz vagy ördög

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Még nem néztám át tüzetesen a szeptemberi számot, de megláttam a posztert/naptárt/kona2004 izét, és majdnem elsírtam magam.

Tessék már nekem megmondani, hogy a kedves fényképész bácsi mit fényképezett ott? Mert hogy nem a bringást az biztos, mert az igen homályos. A hegyeket sem a háttérben, mert az is homályos. A fókusz valahol a kép alsó részén van, a háztetõknél...
Szerintem az a fénykép sehova nem jó, pláne nem egy poszternek/naptárnak.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
egyre nagyobb a gyanú hogy összekeverem a kettõt ;D

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
uff..én ugy tudom a laza fiú trükk az mikor ugyan igy beakasztod a labad csak nem fexel hatra hanem megragadod a kormanyt és homoritasz egyet, vagyis elöretolod a t*kodet ;D
de lehet hogy en tevedek... ::)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
a számból vetted ki a szót, szerintem sincs semmi köze a cliffhanger (talán az a kampó, amit a sziklamászók a sziklába vernek??) kifejezéshez, annak a mutatványnak. :-\

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Most nem azért mert überkirály trükkmester lennék, de sokat nézem a Xtrem tv-t és mintha a kisvajda által emlegetett trükk nem a Lazy-Boy? ::)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
[me=kala_DOLOG]vigyorog ;D ;D ;D[/me]

vendég__*

vendég__*
  • vendég

áá..nekem is cliffhanger az uj tervem..
ugy nez ki hogy mesz, ugrasz, a levegõbe hátradõlsz az ülésen, a lábad beakasztod a kormanyba és a tested meg hatranyujtod..szal fexel a biken ;D

hmm ezt biztos hogy meg lehet csinálni bringával nem csak motorral? elég veszélyes lehet, mert a hatás-ellenhatás miatt a lábaddal simán elhúzod a brinyót, míg egy száz kilós motort már nem olyan eccerû arrébb toszni a levegõben. szal aki eszt megcsinájja bringával, az má igen professzor.
persze nem vízbe érkezéssel, mer az nem akkora nagy kunszt, de ettõl még ûbernehéz. ;D

elég nagy kár hogy Jorus tesó nem ugrált a vízbe, megcsodáltam volna, hogy a 110kg-os, trezor kinézetû teste milyen ívben csobban. ;D szerintem semmijenben, mer neki legább 100km/h-val kellene nekitekernie, hogy 2 méternél messzebb essen. ;D ;D (émmeg megsem próbálnám a 120kilómmal, csak röhögnék rajta amint szõkõárt gerjeszt végig a tavon)

Hebry

Hebry

vendég

• fórumtag
  • 54 hozzászólás
Hát én is megkaptam, de csak még átlapozni volt idõm, és megint az a kellemetlen ese fordult elõ velem, hogy kiesnek a lapok, aminek megint nagyon nem örülök, de nem tudok mit csinálni azon kívül, hogy elmondom nektek, és reménykedem abban, hogy egyedi eset...

De ujfent csak drakula, mert átlapozás után, alig bírtam letenni, pedig hétfõn vizsgázok, így muszáj volt.

Továbbra is sok sikert!!!

Hebry

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
áá..nekem is cliffhanger az uj tervem..
ugy nez ki hogy mesz, ugrasz, a levegõbe hátradõlsz az ülésen, a lábad beakasztod a kormanyba és a tested meg hatranyujtod..szal fexel a biken ;D

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Vízbeugrás: Gizmonál volt egy biztosan alapfogalom, de nekem idegen. Elég sok trükköt vágok, de mi a lótúrós vesegörcs az a cliffhanger?

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Ja-ja! A Szentendrei-sziget + a Csepel-sziget között ponn elférnénk.... ;D ;D ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
a vízbeugrálós télleg megbrutáljó!! ;D eccer kéne egy olyan fotót csináni, ahol az összes fórumtag dob egy seggest a tóba! 5500 ember!!!!!!!!!!! ;D ;D
a boxxer teszt is igen igényes lett szerintem, Beg+LCS nagy gratula!!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Mert nem volt annyi víz a tóban... ;D

És most már kereshetitek minden boltban, mert már van!!!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
a shopping gájd egyre jobb,a vízbeugrás meg nagy flash :)
JORUS MÉÉÉÉ NEM UGROTT!?! ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
nekem is megvan nyamm.. vetettem is magam a Magma cikkre :D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Nyámmm megjött az új szám. ;D Mé mindig én harangozom be elõször hogy megjött? Na jó asszem volt egyszer mikor nem én. ;D
Tartalom: sok jó gép van tesztelve, több oldalas Boxxer teszt, maratonok élménybeszámolói, meg ami még überfasza az a vízbeugrálós cikk! ;D A képek nagyon jók lettek! ;) Ja és ezek csak egy kis része a teljes tartalomnak... :)
Az apró viszont hónapról-hónapra háttérbe szorul sajnos, a bazi nagy boltreklámok elfoglalják a helyet.
A Shopping Guide-ben néhány helyen hiányoltam az árakat, illetve pár helyen az õ ill. û betûk helyett csak egy téglalap található. De ez szvsz nem rontja le az érzést h van egy friss, ropogós, még meleg BikeMag-om. 8)

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
volt valamikor szó egy x.o vs. xtr tesztrõl? lesz ebbõl valami